הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר גוף כמו של סוזנה

• פותח/ת השרשור dina
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

dina

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
21
57
0
זאת חפירה אז אתם יכולים לקרוא רק את האדום

אני אתחיל בזה שאני לא שמה "זין" על מה שאתם אומרים. אני מכבדת את הדעה והעצות שלכם, אבל יש דברים שאתם לא יודעים. למשל אני מתביישת מהחדר כושר כי המדריך (שהוא בן 50) מסתכל עליי כול הזמן כאילו הוא כועס עליי והוא דווקא חבר של ההורים שלי והוא לא נמצא רק יום אחד בשבוע. דבר שני החדר כושר מלחיץ אותי כי כולם מסתובבים שם מצד לצד ומסתכלים מכול הכיוונים וגם הקירות הם מזכוכית כמו סטודיו וגם מי שהולך במסדרון יכול לראות את מי שבפנים מתאמן.

יש לי ידע בסיסי ברמה של מתאמנים מתחילים אני יודעת על התוכניות FBW , AB ,ABC ABCDE
על חיטוב ,מאסה וקצת על תוספי תזונה.
אני לא המשכתי לקרוא על התוכניות המתקדמות כמו SS ועל הסייקלים והסטרואידים אולי אקרא את זה במהשך.

עכשיו או שתגידו לי בשני מילים מה לעשות בשביל גוף כמו של סוזנה למשל "חיטוב AB" "מאסה SS" או שתגידו שכדאי לי להישאר איך שאני עכשיו.

אבל תקחו בחשבון שבסופו של דבר זה הגוף שלי וההחלטה שלי ואני אבחר במה שאני ארגיש טוב איתו כי כבר אמרתי שהחדר כושר מלחיץ אותי ואני מתביישת להיכנס לשם

נהייתה לי בעיית מוטיבציה מטורפת בחודש האחרון

נערך לאחרונה:
נוו אתם עושים צחוק סתכלו הנה הוכחה שזה טרול, הוא ערך את התמונה ושם אותה בתוך בית כדי שתחשבו שזה אמיתי. משה תפסיק למחוק לי את ההודעות רבאק.

עריכה: סתכלו גם על ההצללות, איך יש צל על המחשב אם הוא מקור אור תסבירו לי איך?
קבב אני מכתיר אותך לסגן שלי במחלקת מודיעין של המטבחון, אתה רשאי לדווח לי על דברים כאלו באופן שוטף באמצעות הודעות פרטיות.

בתור ראש אמ"ן של המטבחון אני מציע עונשים כגון באן, השפלה בפומבי או סקוואט 20 חזרות לטרול בשם dina

נוו אתם עושים צחוק סתכלו הנה הוכחה שזה טרול, הוא ערך את התמונה ושם אותה בתוך בית כדי שתחשבו שזה אמיתי. משה תפסיק למחוק לי את ההודעות רבאק.

אתה טועה ובוא אני אסביר למה.
אם התמונה של הבחורה הזאת (דינה) מודבקת, אז מי שהדביק הוא תותח בפוטושופ, לכן אפשר להסיק מפה שאם הוא כל כך טוב, הוא לא יעשה כזאת טעות נוראה בעריכה (המריחה).
הבחורה רצתה למרוח את מה שיש במסך מחשב שלה, לא משנה כל כך למה, ומרחה גם תפינה איפה שהיד שלה, וזה מרח גם את היד שלה.
סתכל על הרגל שלה, היא יחפה בחדר שלה כי יש שמה שטיח.
בעיניים שלה רואים את הפלאש ובידית של הדלת, מה שעשה את ההצללה מאחורייה, כמו כן האור הנגדי בצד שמאל הרבה יותר חלש מהפלאש, כלומר זה אמיתי.

זה לא עריכה.

נ.ב, בקשר למחשב - קרא את עניין הפלאש.

נערך לאחרונה:

you have won the internet

חכמי חלם כולם פה חווים דיעות מהצד.בתור אחד שעד להשלכות של דיאטות רציניות לטווח ארוך דינה, אין עיוור גדול מזה שלא רוצה לראות תחשבי טוב מה הבעיות שלך האמיתיות לא הייתי מפרט אותן פה בכזה פורום אבל תביני לבד בכל מקרה בהצלחה בדרך רק תחשבי טוב אם הדרך מציאותית והיא אכן הדרך המתאימה ליעד שלך להיראות כמו סוזנה.

אתה טועה ובוא אני אסביר למה.
אם התמונה של הבחורה הזאת (דינה) מודבקת, אז מי שהדביק הוא תותח בפוטושופ, לכן אפשר להסיק מפה שאם הוא כל כך טוב, הוא לא יעשה כזאת טעות נוראה בעריכה (המריחה).
הבחורה רצתה למרוח את מה שיש במסך מחשב שלה, לא משנה כל כך למה, ומרחה גם תפינה איפה שהיד שלה, וזה מרח גם את היד שלה.
סתכל על הרגל שלה, היא יחפה בחדר שלה כי יש שמה שטיח.
בעיניים שלה רואים את הפלאש ובידית של הדלת, מה שעשה את ההצללה מאחורייה, כמו כן האור הנגדי בצד שמאל הרבה יותר חלש מהפלאש, כלומר זה אמיתי.

זה לא עריכה.

נ.ב, בקשר למחשב - קרא את עניין הפלאש.
לצערך, אתה טועה..
הינה התמונה המקורית שלה, כפי ש"היא" פירסמה באשכול שהיא פתחה בנושא דומה בישראלבודי:

2znu3dzujzwj.png

• פותח/ת השרשור
חכמי חלם כולם פה חווים דיעות מהצד.בתור אחד שעד להשלכות של דיאטות רציניות לטווח ארוך דינה, אין עיוור גדול מזה שלא רוצה לראות תחשבי טוב מה הבעיות שלך האמיתיות לא הייתי מפרט אותן פה בכזה פורום אבל תביני לבד בכל מקרה בהצלחה בדרך רק תחשבי טוב אם הדרך מציאותית והיא אכן הדרך המתאימה ליעד שלך להיראות כמו סוזנה.
✌️

• פותח/ת השרשור
לצערך, אתה טועה..
הינה התמונה המקורית שלה, כפי ש"היא" פירסמה באשכול שהיא פתחה בנושא דומה בישראלבודי:

2znu3dzujzwj.png
את התמונה המקורית פירסמתי כאן ובחתימה הרקע גזור כי החדר היה מבולגן 😵🤡🤡🤡🤡🤡

עכשיו ברצינות:
באה אליכם לפורום הילדה אולי הכי רצינית שתפגשו במה שקשור לספורט אז תפסיקו.

נערך לאחרונה:
תצלמי תמונה עם העיתון של היום שנהיה בטוחים
🤡

את רצינית אבל קצת מוזרה, יותר לצאת מהבית היה עוזר..

חאלס נו תשחררו קצת לחץ,וכל אחד ממכם שחי בסרט שהוא רוני קולמן-די.לפחות ה"ילדה" בשיא תמימותה שיתפה אתכם במה שרץ לה בראש ועכשיו כל אחד נהיה יועץ לעינייני חירום.בקיצור בוא נעשה ככה מי שיכול להתאמן ואין לו פציעות שילך להתאמן ויפסיק לזיין במוח,מי שלא יכול להתאמן בגלל פציעות שיקח תתחת שלו ויעשה קצת תרגילי פיזיוטרפייה ולכל השאר שנפלו בין הכיסאות ומגרד להם על הלשון לכו תאכלו לאפה או איזה המבורגר טוב דרך אגב יש מבצעים טובים בבורגר.

אין לך מושג עד כמה אני חושב אותו דבר...את בנאדם כל כך מוזר שזה מפחיד
עזבו אתכם מ"צאי לטייל" בוא נלך על הדבר האמיתי "קפצי מהחלון" חאלס שחררו קצת לחץ מהילדה ומהמקלדת "צאו לטייל" ובחייייאת תשאירו תמקלדת בבית לא צריך לקשור לה רצועה וללכת איתה ברחוב כמו כלב...יש לי סוד לגלות לכם אני מתקשר עם מקלדות

Wake up call!!!

אני מנסה להבין מה את רוצה. באמת.

את באה לכאן, כמו הילדים הקטנים, שואלת שאלות, מקבלת תשובות, ומתעלמת מהן לחלוטין.

באת לקבל חיבוק? שנגיד לך "כן, את צודקת" על הכל? שנבכה איתך שלא נעים לך להיכנס לאזור של המשקולות?
אז זה לא עובד כאן ככה. אם את הולכת לעשות משהו מחורבן במכון ולספר לנו על זה, כולם יגידו לך שזה מחורבן. אין הנחות. אפילו שאת בחורה ובת 17.
אם זה יעודד אותך, גם לי היה קשה להיכנס לאזור הזה. אבל אחרי פעמיים זה עובר. באמת. גם עליי מסתכל כל המכון בזמן אימון. ואני בלונדינית שעושה Deadlift עם 125ק"ג, אני מבטיחה לך שעליי מסתכלים יותר, אפילו שאני נראית פחות טוב.
ובזמן שאת רוצה להיות מדריכת כושר בעתיד, יש כאן אנשים שהם כבר. לפחות תקשיבי להם.

בקשר לאשכול שפתחת, מחפשת להיראות כמו שלד עם שני שתלי סיליקון? בעיה חמורה.

זה נכון שצריך מטרות בחיים, אבל הן צריכות להיות ראליות, לא מופרכות. בכלל בחיים מטרות אבססיביות מופרכות, בלתי ניתנות להשגה, יביאו אותך למחלות נפש, ובמקרה הזה- אנורקסיה.
אני לא יודעת אם את מכירה בנות שסובלות מהמחלה. אני מכירה לא מעט. מתוכן כמה חברות מאוד קרובות. זה לא נעים בכלל לראות בחורה מוציאה את הגזר מהסלט במסעדה כי לפני שלוש שנים כשהיא חלתה היא החליטה שגזר זה משמין. ולא יעזור היום שום פסיכיאטר, גזר היא לא נוגעת. או בחורה שלא רעבה בשמונה בערב כי היא אכלה תפוח לצהריים. חוץ מהרזון הקיצוני, הן לא נחמדות, הן לא חברותיות, לרוב אין להן חבר- כי אין להן ביטחון, ואין בהן דבר אחד סקסי. וסוד קטן - הן מסריחות 🤫.
אז אני מניחה שאת לא אנורקסית, אבל אל תשימי לך מטרות שיביאו אותך לשם.

בהצלחה.

גזר זה משמין, אני אוכל רק אחד ביום

טוב צחוקים סתם יהרסו
אבל אדר (SystematicChaos) צודקת

• פותח/ת השרשור
Wake up call!!!

אני מנסה להבין מה את רוצה. באמת.

את באה לכאן, כמו הילדים הקטנים, שואלת שאלות, מקבלת תשובות, ומתעלמת מהן לחלוטין.

באת לקבל חיבוק? שנגיד לך "כן, את צודקת" על הכל? שנבכה איתך שלא נעים לך להיכנס לאזור של המשקולות?
אז זה לא עובד כאן ככה. אם את הולכת לעשות משהו מחורבן במכון ולספר לנו על זה, כולם יגידו לך שזה מחורבן. אין הנחות. אפילו שאת בחורה ובת 17.
אם זה יעודד אותך, גם לי היה קשה להיכנס לאזור הזה. אבל אחרי פעמיים זה עובר. באמת. גם עליי מסתכל כל המכון בזמן אימון. ואני בלונדינית שעושה Deadlift עם 125ק"ג, אני מבטיחה לך שעליי מסתכלים יותר, אפילו שאני נראית פחות טוב.
ובזמן שאת רוצה להיות מדריכת כושר בעתיד, יש כאן אנשים שהם כבר. לפחות תקשיבי להם.

בקשר לאשכול שפתחת, מחפשת להיראות כמו שלד עם שני שתלי סיליקון? בעיה חמורה.

זה נכון שצריך מטרות בחיים, אבל הן צריכות להיות ראליות, לא מופרכות. בכלל בחיים מטרות אבססיביות מופרכות, בלתי ניתנות להשגה, יביאו אותך למחלות נפש, ובמקרה הזה- אנורקסיה.
אני לא יודעת אם את מכירה בנות שסובלות מהמחלה. אני מכירה לא מעט. מתוכן כמה חברות מאוד קרובות. זה לא נעים בכלל לראות בחורה מוציאה את הגזר מהסלט במסעדה כי לפני שלוש שנים כשהיא חלתה היא החליטה שגזר זה משמין. ולא יעזור היום שום פסיכיאטר, גזר היא לא נוגעת. או בחורה שלא רעבה בשמונה בערב כי היא אכלה תפוח לצהריים. חוץ מהרזון הקיצוני, הן לא נחמדות, הן לא חברותיות, לרוב אין להן חבר- כי אין להן ביטחון, ואין בהן דבר אחד סקסי. וסוד קטן - הן מסריחות 🤫.
אז אני מניחה שאת לא אנורקסית, אבל אל תשימי לך מטרות שיביאו אותך לשם.

בהצלחה.

אני מקשיבה רק למדריכה אחת ואני לא מתייעצת איתה על דברים כאלה
ומה מוזר בי כ"כ?

זה גוף טוב?
dzzn0knxyawz.bmp

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית