עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשרי אבל למה? אתה בכול מקרה מתקדם בשניהם כול שבוע אז למה סתם להאט את ההתקדמות שלך. תהנה מהשלב הזה ותסחט אותו כמה שיותרהיי אני עובד כבר חודשיים וחצי עם התוכנית הליניארית של ביל סטאר מאדקאו.
רציתי לדעת האם מומלץ לעשות רוטציה שבועית של הלחיצה העיקרית בין בנץ פרס למילטירי פרס כמו בתוכנית טקסס.
היי אני עובד כבר חודשיים וחצי עם התוכנית הליניארית של ביל סטאר מאדקאו.
רציתי לדעת האם מומלץ לעשות רוטציה שבועית של הלחיצה העיקרית בין בנץ פרס למילטירי פרס כמו בתוכנית טקסס.
בעזהי"ת
כל כמה שאני מלמד תחילה את האוברהד פרס, ורק לאחריו את הבנץ' פרס, היות ובכל הנוגע לפיתוח יכולת קואורדינטיבית אני רואה את האוברהד פרס כעדיף - וקואורדינציה היא הדגש העיקרי מבחינתי בשלב המתאמן המאוד מתחיל, מנגד בהמשך הדרך אני חושב שבנץ' פרס מחזק יותר את האוברהד מאשר האוברהד מחזק את הבנץ', ולכן ברמת העיקרון אלטרנציה בעיני אינה אפשרות מועדפת.
אם כך למה דווקא בתוכנית הטקסס מתוד שאמורה להיות בערך מקבילה לליניארית יש עדיפות לרוטציה בין הלחיצה העיקרית?
בעזהי"ת
בעיני? יותר נוסטלגיה לימים עברו בהם האוברהד פרס היה המדד העיקרי לכוח, ופחות משהו שמתאים למי שבונה את עצמו לפאוורליפטינג.