הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפילה במשקלים בליניארית

oshri391

משתמש מתחיל
47
3
נק' מוניטין:
3
47
3
לילה טוב כולם.. בשלושה חודשים האחרונים התאמנתי בתכנית הליניארית של ביל סטאר.
בשבוע הנוכחי גם בבנץ' וגם בדדליפט, כשהגעתי לסט הכבד - לא הצלחתי אף חזרה ( ששבוע שעבר הצלחתי עם אותו משקל 4-5 חזרות).
יושן בסביבות 9-10 שעות בלילה, מכניס המון אוכל ועדיין לא מבין למה לא הצלחתי השבוע את הסט הכבד בבנץ' ובדד.

הסיבות שאני משער שיכלו לגרום לכך הן:
- כשל פסיכולוגי - פעמיים רצוף?
- צורך בריסט של 10% בתרגילים אלו
- צורך בשבוע דילואד
- תכנית שמיצתה את עצמה וזקוקה להחלפה
- מחסור רציני בקריאטין

מדגיש שוב שהכשל קרה רק בתרגילים אלו..מתוך כלל האימון.

אשמח אם תוכלו לכוון אותי כך שהבעיה תיפתר ולומר לי מה לדעתכם כדאי שאעשה. תודה רבה והמשך לילה טוב.

בשלושה חודשים האחרונים התאמנתי בתכנית הליניארית של ביל סטאר.
זאת הסיבה. עברו שלושה חודשים, כנראה שמיצית את הסבב הנוכחי (לכל אחד זה יכול לבוא אחרי מספר אחר של חודשים).
אם אתה חושב שאפשר להמשיך בשאר התרגילים - תעשה ריסט בבנץ' ובדד אחרי הניסיון הבא (השלישי).
אחרת קח שבוע או אפילו שבועיים קלים, תעשה את התוכנית ל-60 אחוז משקלים, ואחר כך תתחיל סבב חדש עם ריסט של 10 אחוז ממשקלי העבודה.

אם זה קרה חד פעמית, זה כנראה סתם עייפות או מחלה.
איך הרגשת בסט לפני?

• פותח/ת השרשור
תן לי לנחש, עברת מSS ללינארית?
איך אתה מגדיר את ההתקדמות שלך ב3 חודשים שעשית בלינארית? מרוצה או מאוכזב?
מרוצה מאוד..והאמת שלא עברתי מSS לליניארית

זאת הסיבה. עברו שלושה חודשים, כנראה שמיצית את הסבב הנוכחי (לכל אחד זה יכול לבוא אחרי מספר אחר של חודשים).
אם אתה חושב שאפשר להמשיך בשאר התרגילים - תעשה ריסט בבנץ' ובדד אחרי הניסיון הבא (השלישי).
אחרת קח שבוע או אפילו שבועיים קלים, תעשה את התוכנית ל-60 אחוז משקלים, ואחר כך תתחיל סבב חדש עם ריסט של 10 אחוז ממשקלי העבודה.
הייתי מאמין שמיציתי אם הייתי נתקע במשקלים בלבד.. מיצוי יכול לגרום לאי הצלחה אפילו לחזרה במשקל שלפני שבוע בוצע ל4 חרות?

הגעת לאימון יתר @coldfire
אפשרות סבירה האמת.. אבל למה רק בחלק מהתרגילים לא הצלחתי חזרה ולא בכולם אם אני באימון יתר?

אם זה קרה חד פעמית, זה כנראה סתם עייפות או מחלה.
איך הרגשת בסט לפני?
בקשר לעייפות אני בספק כיוון שאני מקפיד מאוד על מספיק שינה..מחלה לא ידוע כיוון שאני מרגיש די סביר בלי שום תסמין מוכר למחלה לדעתי..
הסטים בחימום בתרגילים אלו בלבד - בנץ' ודדליפט, היו קשים מהרגיל והרגשתי חלש גם בחימום.

תודה רבה לכולכם ואשמח שתמשיכו לעזור

לקחתי הפסקה מהאימונים לשבוע..ביצעתי בדיקת דם לוודא שהכל תקין ומחר מקווה לחזור להתקדם כרגיל.. האם הציפייה מציאותית?
ממש לא. אחרי שבוע הפסקה מאימונים, תעשה שבוע-שבועיים קלים יותר.
האימון הראשון עד 80% מהמשקלים ותעלה בהדרגה עד שתחזור לשבוע שהיית בו

קרה לי...
לקחתי שבוע מנוחה ושיפרתי את הסקוואט והדדליפט ב5 ק"ג, שמרתי על מאזן קלורי ניטראלי והיה לי איזה 7 שעות שינה בממוצא.
אני עשיתי בגלל פציעה בכף יד, הרגשתי שאני מתחיל להתקע והפציעה הגיעה בזמן מה שנקרא, בקיצור קח שבוע מנוחה ותחזור.

אם אתה תחזור בכל הכח ישר אחרי השבוע מנוחה אתה תגיע לאותו מצב כמו לפני המנוחה, כמו שאמרו - תחזור בהדרגה. לאן בדיוק אתה ממהר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית