הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בפרק כף היד לאחר אימוני שכיבות סמיכה

daredevil8911

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אהלן קוראים לי יאיר ויש לי שאלה אליכם
לפני שבוע התחילו לי כאבים בשורש כף היד של שתי הידיים ואני מאמין שזה כתוצאה מהשכיבות סמיכה (זה בהתחלה כאב קצת והייתי טמבל והמשכתי ועכשיו זה דיי כואב) אני מדבר איתכם על שבועיים של אימונים לא יותר
עכשיו התכנון שלי זה להכנס לחדר כושר בעוד כמה שבועות ואני לא יודע אם כדאי לי בכלל כי אני לא יודע אם אוכל להרים משקולות מבלי שזה יכאב לי
קראתי והבנתי שזה בגלל שהפעלתי משקל על שורש כף היד (כמו שעושים בשכיבות סמיכה) ואני יודע שבמשקולות זה לא ככה כי עושים את זה כשהיד ישרה.
יש מצב שזה יחמיר את הבעיה? הכאב הוא לא כל כך חזק אבל אכן מציק אז הפסקתי את השכיבות סמיכה לשבוע ועדיין כואב לי
מה דעתכם יש טעם להכנס לחדר כושר? או שזה סתם ידפוק לי תידיים יותר
ומה אפשר לעשות בשביל להעלים את הכאב?

תקפיד על מתיחות לאמה ושים קרח. תרגילי חיזוק לאמה יכולים לעזור לייצב אותה יותר(מתח). אל תבודד אמות זה רק יחמיר את זה(חוץ מזה שזה מטומטם לגמרי)

תנוח איזה שבוע תראה איך ההרגשה, כעיקרון פיתרון לשכיבות סמיכה זה לעשות על אגרופים אבל עדיף על משהו רך או מוטות שזה יוצא כמו להחזיק משקולת. הגוף שלך חדש לאימונים גם אז העומס גרם לך להרגיש את זה מהר, חוץ מזה שכיבות סמיכה נעשות גם להרבה חזרות ובחדכ כנראה אתה תעשה פחות חזרות ועם מכניקה שפחות תכאב כנראה

היי, תנסה לעשות את שכיבות השמיכה על משקולות או ידיות ייעודיות לזה , הם ישפרו לך את האחיזה ויכניסו את שורש כף היד למצב הרצוי.

פתרון נוסף לאימון שכיבות סמיכה זה פשוט לבצע אותן על האגרופים. מעט קשה בהתחלה, אבל מתרגלים וזה מעניק טווח תנועה גדול יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית