הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אשמח לשמוע חוות דעת על התקדמות ועל אחוז שומן

איתי135

משתמש מתחיל
91
4
נק' מוניטין:
4
91
4
שלום אני בן 15 גובה 184 משקל 78.5
רציתי לדעת אני כבר שלושה חודשים מתאמן בתוכנית חיטוב שיש לכם באתר FBW
אני אשמח להערכת אחוזי שומן
ולהגיד לי כי שקלתי לפני זה 85 בערך ואם הירידה היא טובה
אשמח גם חוות דעת על התפריט

קבצים מצורפים

• DED7E589-C256-4D7E-9E14-BF7A57E1D366.jpeg
    DED7E589-C256-4D7E-9E14-BF7A57E1D366.jpeg
    KB 90 · צפיות: 119
  • 3FD74DD6-A6C2-4D13-9F3B-9C1200E7A3FB.jpeg
    3FD74DD6-A6C2-4D13-9F3B-9C1200E7A3FB.jpeg
    KB 49.7 · צפיות: 104
  • AC44013D-F128-48BD-A24F-145F60D66243.jpeg
    AC44013D-F128-48BD-A24F-145F60D66243.jpeg
    KB 53.7 · צפיות: 112
לתוכנית האימונים אין פקטור מבחינת מסת שריר ו SS זו תוכנית גרועה לכך באופן כללי. תעלה את הסך הקלורי ל 2200 ותתחיל לבקר על המשקל גוף שלך. אתה אמור להעלות 1% ממשקל גופך בחודש (חוץ מהשבועיים הראשוניים שתעלה נוזלים)

• פותח/ת השרשור
לתוכנית האימונים אין פקטור מבחינת מסת שריר ו SS זו תוכנית גרועה לכך באופן כללי. תעלה את הסך הקלורי ל 2200 ותתחיל לבקר על המשקל גוף שלך. אתה אמור להעלות 1% ממשקל גופך בחודש (חוץ מהשבועיים הראשוניים שתעלה נוזלים)
ברור שהייתי עם מסה בנוסף לתוכנית האימונים הייתי בפלוס קלורי והתייעצתי באחד מהמנהלים בפורום...
פשוט אשמח לקבל ביקורת על ההתקדמות שלי ולראות אם התפריט טוב וכול שאר הדברים והערכת אחוז שומן
אשמח לעזרה...

כמו ש:
Mike אמר, אתה צריך לעלות בקלוריות,מבחינת חלבון אתה צריך 140 גרם חלבון, חשב לפי המשקל שלך, חסר לך מסה!
יש לי גם אח בערך באתו גיל ויחסית רזה, שהתחיל להתאמן, אמרתי לו שהדבר החשוב זה לעלות בקלוריות שלו, ובחלבון, =במסה
וזה מה שלפי דעתי אתה צריך כרגע.

• פותח/ת השרשור
כמו ש:
Mike אמר, אתה צריך לעלות בקלוריות,מבחינת חלבון אתה צריך 140 גרם חלבון, חשב לפי המשקל שלך, חסר לך מסה!
יש לי גם אח בערך באתו גיל ויחסית רזה, שהתחיל להתאמן, אמרתי לו שהדבר החשוב זה לעלות בקלוריות שלו, ובחלבון, =במסה
וזה מה שלפי דעתי אתה צריך כרגע.
אזמה כיאלו אחרי כול התקופה הארוכה הזאת של המסה והחיטוב אני צריך עכשיו להתחיל עוד פעם מסה בדיוק לפני הקיץ?

אם החיטוב ממש חשוב לך ואתה לא רוצה לוותר על זה, אז תמשיך להתאמן, תהיה במאזן שלילי ותעבוד חזק על הבטן, בשילוב של אימונים בחדר כושר, ממליץ על תוכנית של ab פשוטה

• פותח/ת השרשור
לא תוכנית
אם החיטוב ממש חשוב לך ואתה לא רוצה לוותר על זה, אז תמשיך להתאמן, תהיה במאזן שלילי ותעבוד חזק על הבטן, בשילוב של אימונים בחדר כושר, ממליץ על תוכנית של ab פשוטה
FBW שהמליצו לי עליה ממש בפורום של קילוגרם גם במאמר על חיטוב הם ממליצים על תוכנית FBW מה אתה אומר?

אתה אמור להפעיל חשיבה ולראות כיצד התוכנית השפיעה עליך. אם אתה מרגיש שלא כל כך התקדמת(למרות שהייתה אוכל נכון)
אז תשנה, אם ראיתה שהתקדמה בתכנית אז תשאיר, אני אישית תמיד בעד שילוב, ושינוי

• פותח/ת השרשור
אתה אמור להפעיל חשיבה ולראות כיצד התוכנית השפיעה עליך. אם אתה מרגיש שלא כל כך התקדמת(למרות שהייתה אוכל נכון)
אז תשנה, אם ראיתה שהתקדמה בתכנית אז תשאיר, אני אישית תמיד בעד שילוב, ושינוי
סבבה אחי ממש תודה וערב טוב!
ויש מצב אתה מעריך לי בערך את האחוז שומן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית