עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני משתמש במוט W אולי זה בגלל זה?זה קורה לפעמים באימונים על היד קידמית ואתה צריך לבדוק שתי דברים:
1: ששורש כף היד שלך ישר, אם הוא עקום אז אתה נותן לאמה להשתתף בתרגיל, ולכן הכף יד צריכה להיות ישרה. וגם המפרק של היד צריך להיות ישר.
2: אתה צריך להסתכל על הבייספס שלך בזמן התרגיל, ולראות האם רק השריר עצמו עובד, ואתה צריך לראות שאכן
השריר נמצא בתנועה מלאה ( כיווץ מלא) ומשקל מתאים.
לאאתה צריך להסתכל על הבייספס שלך בזמן התרגיל, ולראות האם רק השריר עצמו עובד,
תגוון באחיזה צרה(יותר ״הפיק״של הביצפ הראש הקצר) ובאחיזה רחבה יותר שנותנת יותר דגש לחלק החיצוני(הראש הארוך ליתר דיוק)אני משתמש במוט W אולי זה בגלל זה?
מוט w זה משקל חופשי. אם התכוונת לדאמבלים אז אתה צודק זה יכול לעזור לגוון טיפהאני גם משתמש ולפעמים מרגיש כאב, כמו שאמרתי תסתכל על הכף היד, ותבדוק אם במשקל נמוך לא כואב,
אכן מוט w יש לו קצת תפיסה שונה, אבל אתה צריך לשים לך לתנועה ולייד ואם זה לא עוזר, אז תשנה למשקל חופשי (לא לתמיד כמובן)
תודה, אני ינסה באימון הבאתעלה את טווח החזרות ו/או מס' הסטים ותרגיש את הבייספס יופי
ניסיתי את מה שאמרת בטרייספס היום, עשיתי 3X25 עם משקל נמוך והפאמפ שהרגשתי היה מטורף, אפשר לעבוד עם טווח חזרות גבוהה ומשקל נמוך בשביל היפרטרופיה?תעלה את טווח החזרות ו/או מס' הסטים ותרגיש את הבייספס יופי
זה יותר עניין פסיכולוגי, כשאני לא מרגיש את הבייספס ואת האמה אני מרגיש אני חושב שאני לא מאמן אותם..אני לא מבין את הדאגה...
הידיים שלך בסופינציה? מזל טוב; הבייספס שלך עבדו בשביל שהן תשארנה של.
כפפת מרפקים? - מזל טוב; הבייספס שלך עבדו כדי שזה יתאפשר.
באת להתקדם באופן פרוגרסיבי כדי שהגוף יעשה אדפטציות, או שבאת להרגיש בייספס? /:
שאתה עושה בנץ אתה מרגיש את הטריספ שורף? לא. זה אומר שהוא לא עובד חזק? ממש לא. וסביר להניח שלמתחיל בנץ יבנה טרייספס הרבה יותר טוב מאשר לעשות סתם פשיטותזה יותר עניין פסיכולוגי, כשאני לא מרגיש את הבייספס ואת האמה אני מרגיש אני חושב שאני לא מאמן אותם..
אם אתה מגיע לכשל בכל סט אז כןניסיתי את מה שאמרת בטרייספס היום, עשיתי 3X25 עם משקל נמוך והפאמפ שהרגשתי היה מטורף, אפשר לעבוד עם טווח חזרות גבוהה ומשקל נמוך בשביל היפרטרופיה?