הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מרגיש בייספס

• פותח/ת השרשור ramt
  • פורסם בתאריך

ramt

משתמש מתחיל
207
17
נק' מוניטין:
20
207
17
היי, חזרתי להתאמן וכבר אז לא הייתי מרגיש את הבייספס, מרגיש רק את האמות בפעולה ולא את הבייספס
זה נורמלי או שזה לא צריך להיות ככה?

זה קורה לפעמים באימונים על היד קידמית ואתה צריך לבדוק שתי דברים:
1: ששורש כף היד שלך ישר, אם הוא עקום אז אתה נותן לאמה להשתתף בתרגיל, ולכן הכף יד צריכה להיות ישרה. וגם המפרק של היד צריך להיות ישר.
2: אתה צריך להסתכל על הבייספס שלך בזמן התרגיל, ולראות האם רק השריר עצמו עובד, ואתה צריך לראות שאכן
השריר נמצא בתנועה מלאה ( כיווץ מלא) ומשקל מתאים.

• פותח/ת השרשור
זה קורה לפעמים באימונים על היד קידמית ואתה צריך לבדוק שתי דברים:
1: ששורש כף היד שלך ישר, אם הוא עקום אז אתה נותן לאמה להשתתף בתרגיל, ולכן הכף יד צריכה להיות ישרה. וגם המפרק של היד צריך להיות ישר.
2: אתה צריך להסתכל על הבייספס שלך בזמן התרגיל, ולראות האם רק השריר עצמו עובד, ואתה צריך לראות שאכן
השריר נמצא בתנועה מלאה ( כיווץ מלא) ומשקל מתאים.
אני משתמש במוט W אולי זה בגלל זה?

אני גם משתמש ולפעמים מרגיש כאב, כמו שאמרתי תסתכל על הכף היד, ותבדוק אם במשקל נמוך לא כואב,
אכן מוט w יש לו קצת תפיסה שונה, אבל אתה צריך לשים לך לתנועה ולייד ואם זה לא עוזר, אז תשנה למשקל חופשי (לא לתמיד כמובן)

אתה צריך להסתכל על הבייספס שלך בזמן התרגיל, ולראות האם רק השריר עצמו עובד,
לא
אין פה סודות. תעבוד בטכניקה נכונה, ועבודה איטית. ופאמפ מרגישים בטווח חזרות יותר גבוה
אני משתמש במוט W אולי זה בגלל זה?
תגוון באחיזה צרה(יותר ״הפיק״של הביצפ הראש הקצר) ובאחיזה רחבה יותר שנותנת יותר דגש לחלק החיצוני(הראש הארוך ליתר דיוק)
אני גם משתמש ולפעמים מרגיש כאב, כמו שאמרתי תסתכל על הכף היד, ותבדוק אם במשקל נמוך לא כואב,
אכן מוט w יש לו קצת תפיסה שונה, אבל אתה צריך לשים לך לתנועה ולייד ואם זה לא עוזר, אז תשנה למשקל חופשי (לא לתמיד כמובן)
מוט w זה משקל חופשי. אם התכוונת לדאמבלים אז אתה צודק זה יכול לעזור לגוון טיפה

• פותח/ת השרשור
תעלה את טווח החזרות ו/או מס' הסטים ותרגיש את הבייספס יופי
ניסיתי את מה שאמרת בטרייספס היום, עשיתי 3X25 עם משקל נמוך והפאמפ שהרגשתי היה מטורף, אפשר לעבוד עם טווח חזרות גבוהה ומשקל נמוך בשביל היפרטרופיה?

אני לא מבין את הדאגה...

הידיים שלך בסופינציה? מזל טוב; הבייספס שלך עבדו בשביל שהן תשארנה של.

כפפת מרפקים? - מזל טוב; הבייספס שלך עבדו כדי שזה יתאפשר.

באת להתקדם באופן פרוגרסיבי כדי שהגוף יעשה אדפטציות, או שבאת להרגיש בייספס? /:

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין את הדאגה...

הידיים שלך בסופינציה? מזל טוב; הבייספס שלך עבדו בשביל שהן תשארנה של.

כפפת מרפקים? - מזל טוב; הבייספס שלך עבדו כדי שזה יתאפשר.

באת להתקדם באופן פרוגרסיבי כדי שהגוף יעשה אדפטציות, או שבאת להרגיש בייספס? /:
זה יותר עניין פסיכולוגי, כשאני לא מרגיש את הבייספס ואת האמה אני מרגיש אני חושב שאני לא מאמן אותם..

זה יותר עניין פסיכולוגי, כשאני לא מרגיש את הבייספס ואת האמה אני מרגיש אני חושב שאני לא מאמן אותם..
שאתה עושה בנץ אתה מרגיש את הטריספ שורף? לא. זה אומר שהוא לא עובד חזק? ממש לא. וסביר להניח שלמתחיל בנץ יבנה טרייספס הרבה יותר טוב מאשר לעשות סתם פשיטות
פאמפ הוא לא אינדיקציה לבניית מסת שריר. ובכללי, כדאי שתתרכז פחות בתרגילים האלה. זה סך הכול תרגיל עזר

ניסיתי את מה שאמרת בטרייספס היום, עשיתי 3X25 עם משקל נמוך והפאמפ שהרגשתי היה מטורף, אפשר לעבוד עם טווח חזרות גבוהה ומשקל נמוך בשביל היפרטרופיה?
אם אתה מגיע לכשל בכל סט אז כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית