הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה שייק ביתי טיבעי

• פותח/ת השרשור מסה
  • פורסם בתאריך

מסה

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום חברים
מישהו יכול לעזור לי בשיק מסה נטו עליה במשקל ?
ראיתי כאלה שעושים אם שיבולת שועל וכו
המטרה שלי זה של שייק טיבעי שיגיע מינימום ל 2500 קלוריות 60 ג חלבון
אפשרי לחלק את זה לשני מנות
השאלה שלי שאני לא יודע בדיוק כמויות ומצרכים.מעדיף על בסיס מיים אבל שיאפשר לשתייה ויהיה אכיל

הסיבה שאני לא רוצה לקנות גיינר היא לא כספית,מעדיף להתחיל לנסות בטיבעי שאני יודע מה אני שם בפנים

תודה חברים

שלום חברים
מישהו יכול לעזור לי בשיק מסה נטו עליה במשקל ?
ראיתי כאלה שעושים אם שיבולת שועל וכו
המטרה שלי זה של שייק טיבעי שיגיע מינימום ל 2500 קלוריות 60 ג חלבון
אפשרי לחלק את זה לשני מנות
השאלה שלי שאני לא יודע בדיוק כמויות ומצרכים.מעדיף על בסיס מיים אבל שיאפשר לשתייה ויהיה אכיל

הסיבה שאני לא רוצה לקנות גיינר היא לא כספית,מעדיף להתחיל לנסות בטיבעי שאני יודע מה אני שם בפנים

תודה חברים
למה אתה מחפש 2500 קלוריות?זה לא קצת הרבה מידי?

שייק קבוע שלי כול בוקר: סקופ מי גבינה
בננה
שתי תמרים
שתי כפות טחינה גולמית
שתי כפות דבש
אגוזים,שקדים וזה
חלב
כוס גדולה של מיץ תפוזים. יש בדבר כזה ים קלוריות וחלבונים ומיקרונוטריאנטס שאתה צריך. בקיצור-מצויין

בננה
שתי תמרים
שתי כפות טחינה גולמית
שתי כפות דבש
אגוזים,שקדים וזה
חלב
כוס גדולה של מיץ תפוזים. יש בדבר כזה ים קלוריות וחלבונים ומיקרונוטריאנטס שאתה צריך. בקיצור-מצויין
או שזה סמיך רצח, או שאתה שם מלא חלב, ואז לשתות 2 ליטר נוזל זה קשה...

או שזה סמיך רצח, או שאתה שם מלא חלב, ואז לשתות 2 ליטר נוזל זה קשה...
שם גם טיפה מים
בעיקרון זה במקום ארוחת בוקר, כי אין לי זמן לאכול בבוקר. אם זה סתם לתוספת אז אפשר לצמצם קצת

• פותח/ת השרשור
תודה חברים
העניין שאני מחפש שייק לא מכביד שאפשר לחלק ל 2 מנות
וכמובן שיהיה אכיל עם אפשר לקבל ככה תפריט בסגנון כולל ערכים אני ישמח
המטרה שלי זה 2500 קלוריות ולפחות סביבות 65 גרם חלבון

תדוה חברה אשמח להמלצות
בננה
שתי תמרים
שתי כפות טחינה גולמית
שתי כפות דבש
אגוזים,שקדים וזה
חלב
כמה זה יוצא מבחינת ערכים??

תודה חברים

תדוה חברה אשמח להמלצות

קלוריות אין לי מושג. זה גם לא ממש מעניין אותי. חלבון זה תלוי באיזה אבקה אתה משתמש, ותוסיף לזה איזה ליטר חלב וטחינה גולמית ואגוזים. זה יוצא לפחות 65 גרם חלבון. אם לא יותר.
שוב זה רק דוגמא, זה לא שיקוי קסם זה פשוט דברים עם ערכים טובים שטעימים לי. יש עוד דברים כאלה שאני פשוט לא אוהב לדוגמא חמאת בוטנים ...ממש אין בעיה לחלק למנות. פשוט תחלק לשתיים את כול המרכיבים .

• פותח/ת השרשור
תודה חברים

תדוה חברה אשמח להמלצות

העניין שמדובר פה בהרבה סוכר שזה לא רצוי
יוסי אני צריך בערך ערכים חבר
ומשהו אכיל......אתה מערבב הכול בבלנדר?
אפרופו בלנדר יש למישהו המלצה על בלנדר טוב ואיכותי...כמו הנינגה??
די חדש בעניין
כמה קלוריות, חלבונים, פחמימה ושומנים אתה אוכל ביום?
בלחץ 1500 קלוריות וחלבון אולי בסביבות30 בלחץ
הכוונה שלי היא להחליף גיינר בדברים טיבעים..וזה לא קשור לכסף כסף זה לא לא עניין לא מתחבר לאבקות פשוט
מקווה שמבינים אותי

אתה לא אוכל טוב בכלל. 30 גרם חלבון זה כלום ו1500 קלוריות זה יכול להיות גם לחיטוב בשבילך.
אתה בחור רזה- אין לך מה להתעסק עכשיו יותר מדי בערכים. אתה צריך אוכל עתיר קלוריות, שזה גם אומר פחמימות פשוטות כמו פירות גם. פשוט תאכל כמה שיותר קלוריות, כמה שיותר חלבון, כמה שיותר הכול. בקיצור, שייק לעלייה במסה:
קח דברים עתירי קלוריות כמו חמאת בוטנים פירות וכו...
שים חלב ואבקת חלבון אם יש לך
דחוף לבלנדר, תשתה ותהנה מהgainz

• פותח/ת השרשור
למה אתה מחפש 2500 קלוריות?זה לא קצת הרבה מידי?
לגבי הנתונים זה מה שבדקתי
גובה 178
משקל 55
אתה לא אוכל טוב בכלל. 30 גרם חלבון זה כלום ו1500 קלוריות זה יכול להיות גם לחיטוב בשבילך.
אתה בחור רזה- אין לך מה להתעסק עכשיו יותר מדי בערכים. אתה צריך אוכל עתיר קלוריות, שזה גם אומר פחמימות פשוטות כמו פירות גם. פשוט תאכל כמה שיותר קלוריות, כמה שיותר חלבון, כמה שיותר הכול. בקיצור, שייק לעלייה במסה:
יש אמת בדבריך
הענייןשלפעמים אין זמן או תאבון לאכול כול הזמן אני על ארוחה אחת ביום כמו אורז ומשהו מבושל כמו בשר חזה וכו
העניין להשלים את הערכים והמטרה שלי מסה מסה מסה מסה מסה....ועוד משהו שקשה לי אם חלב זאת אומרת מכביד יש שייק על בסיס מיים שיהיה טעים
התנזרתי מטונה בגלל כמות הכספית
יש דרך אחרת להוסיף חלבוןן חוץ מאבקה אני לא אוהב את זה
מישהו יכול לבדוק שאולי לא טעיתי לגבי ערכים? במחשב BMR
גובה 178
משקל 55
כמה אני צריך?
תודה

תראה, אם אתה רוצה לעלות במסה אתה צריך לאכול. אין פה משחקים. לגבי החלב, זה פשוט לא טעים לך?
לגבי הטונה: מסכים איתך, אני אוכל רק 3 קופסאות בשבוע. תחליף טוב לטונה זה סרדינים, זה פחות טעים אבל אין בזה כמעט כספית.
לגבי אבקת חלבון: אבקת חלב תעשה את העבודה.
לגבי הנתונים זה מה שבדקתי
גובה 178
משקל 55

יש אמת בדבריך
הענייןשלפעמים אין זמן או תאבון לאכול כול הזמן אני על ארוחה אחת ביום כמו אורז ומשהו מבושל כמו בשר חזה וכו
העניין להשלים את הערכים והמטרה שלי מסה מסה מסה מסה מסה....ועוד משהו שקשה לי אם חלב זאת אומרת מכביד יש שייק על בסיס מיים שיהיה טעים
התנזרתי מטונה בגלל כמות הכספית

יש דרך אחרת להוסיף חלבוןן חוץ מאבקה אני לא אוהב את זה
מישהו יכול לבדוק שאולי לא טעיתי לגבי ערכים? במחשב BMR
גובה 178
משקל 55
כמה אני צריך?
תודה
חלבון ההמלצה היא פי1.5- פי 2 ממשקל הגוף. זאת אומרת שאתה צריך בערך 100 גרם או יותר ביום.
לגבי קלוריות זה תלוי בפעילות שלך במהלך היום ובעוד פרמטרים(גיל...)

• פותח/ת השרשור
לגבי אבקת חלב מה זה בדיוק??כאילו אבקת חלבון?
לגבי שייקים גיינר טיבעי אין כאן המלצות שמישהו יכול להביא אם ערכים מסודר יש ביוטיוב הרבה אבבל איייני מוצא
מה לגבי פרמטרים נתתי
גובה 178
משקל 55
מישהו יכול לחשוב חוץ מהחלבון כמה אני צריך קלוריות ביום ??
מבקש עזרה כי אני די חדש בתחום ואני לא ילד ומתכון לעלות מסה אבל שיהיה בקל ולא בקשה
אשמח מאוד להמלצות וחישובים ועזרה
תודה חברים יקרים שבוע טוב
מישהו?
תראה, אם אתה רוצה לעלות במסה אתה צריך לאכול. אין פה משחקים. לגבי החלב, זה פשוט לא טעים לך?
לגבי הטונה: מסכים איתך, אני אוכל רק 3 קופסאות בשבוע. תחליף טוב לטונה זה סרדינים, זה פחות טעים אבל אין בזה כמעט כספית.
לגבי אבקת חלבון: אבקת חלב תעשה את העבודה.

חלבון ההמלצה היא פי1.5- פי 2 ממשקל הגוף. זאת אומרת שאתה צריך בערך 100 גרם או יותר ביום.
לגבי קלוריות זה תלוי בפעילות שלך במהלך היום ובעוד פרמטרים(גיל...)
איך אני יצליח להגיע ל 100 אני מנסה לאכול קופסת קוטג ועוד דוננה ככה....נמנע קצת מטונה
לגבי קלוריות מה ההממלצה היומית הפעילות כרגע מתונה מאוד...ואני רוצה כמה שיותר מסה לעלות משקל לא מעניין חיטוב כרגע
תודה

• פותח/ת השרשור
אוכל בשר אבל לא כול יום....
שוב יש למישהו המלצה לשייק עתיר קלורויות וחלבון ..אם אפשר לא על בסיס חלב כי אומרים שחלב לא בריא
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית