הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות לחבר'ה שמשרתים בתל נוף.

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
ערב טוב.
הייתי שוחר והתגייסתי לפני שלושה חודשים למערך הטכני.
אחרי השבוע מיונים שיבצו אותי להגנ"א( טכנאי מכם כיפת ברזל ) עם פרופיל 45 רפואי.
היום סוף סוף פסלו אותי מהקורס הזה ואמרו לי להתייצב בתל נוף ביום ראשון כדי להתחיל שם קורס 198-טכנאי מאמנים מכשור וניסויים.
להלן השאלות:
1-איך הקורס החדש שקיבלתי?
2-האם אתם הייתם עושים בדיוק כמוני או שהייתם רוצים להישאר בקורס הזה ( בגלל שיוצאים עם נשק והשירות כנראה יותר משמעותי )?
3-לפי מה שהבנתי אני רק עושה את הקורס בתל נוף ואז ישבצו אותי לבסיס אחר. מישהו יודע לאיזה בסיסים אני אוכל להשתבץ עם הקורס הזה?
4-יש הרבה תורנויות בבסיס? או שיקלו עלינו ולא יביאו לנו תורנויות בכלל?
תודה רבה לכולם, ושבת שלום.

טכנאי מכם כיפת ברזל נשמע מעניין.
למה לנסות ולחפש תפקיד חלטורה? אתה מחפש להשתעמם 3 שנים?

• פותח/ת השרשור
טכנאי מכם כיפת ברזל נשמע מעניין.
למה לנסות ולחפש תפקיד חלטורה? אתה מחפש להשתעמם 3 שנים?
אני לא מחפש להשתעמם 3 שנים,אבל אני גם לא אוהב שמבזבזים לי סתם את הזמן.
מתוך חודש אחד שהייתי בקורס הזה,כל החודש הזה צבענו חדרים,ניקינו דברים שלא היינו אמורים לנקות,וכמובן שטחנו אותנו טוב טוב(לא למדנו כלום במשך חודש שלם,והקורס אמור להיות חודשיים).
לפי מה שהבנתי,אתה כביכול מוסמך להיות טכנאי של המכ''ם,אבל בפועל? רוב השירות שלך אתה מעביר בשמירות.
אני לא מנסה לחפש תפקיד חלטורה,לאחר שהייתי בוועדת הערכה הם אמרו לי שאני משובץ לקורס 198(לא הייתה לי שום מילה בנושא).

הייתי שוחר אז זה כמעט ובלתי אפשרי לצאת מהמערך הטכני.
היית בתפקיד הזה שכתבתי? למה אתה אומר שהוא בזבוז זמן טוטאלי?

הייתי בתל נוף 3 שנים מכונאי ,שירות יחסית עף,מניח בגלל שיצאתי פעם בשבועיים הביתה.
לגבי הקורס שציינת אני לא מכיר,חכה לעוד תגובות,מה שאמרתי בגדול שתחפש תפקיד שיתרום לך.

כאחד שמשרת במערך הטכני אני יכול להגיד לך הקורס שפסלתה הדרג א שלו נוראי , לינה בשטח , 11 3 / 21 בימים מתוחים. רוב הזמן שומר ולא באמת עובד. אבל להפך הדרג ב שאליו כניראה ההיתה מגיעה עם פרופיל 45 עושים יומיות בפלמחים וחיים דיי טוב. לא יצא לי לישמוע על הקורס שקיבלתה אבל משום מה כל מי שמשרת בתל נוף מיתלונן על הבסיס... שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כאחד שמשרת במערך הטכני אני יכול להגיד לך הקורס שפסלתה הדרג א שלו נוראי , לינה בשטח , 11 3 / 21 בימים מתוחים. רוב הזמן שומר ולא באמת עובד. אבל להפך הדרג ב שאליו כניראה ההיתה מגיעה עם פרופיל 45 עושים יומיות בפלמחים וחיים דיי טוב. לא יצא לי לישמוע על הקורס שקיבלתה אבל משום מה כל מי שמשרת בתל נוף מיתלונן על הבסיס... שיהיה בהצלחה.
יומיות בפלמחים זה נחמד,אבל אני לא הייתי רוצה לבזבז 5 וחצי שעות מהיום על נסיעה לבסיס(2:15 בערך לכל כיוון),וגם לא נפתחו תקנים לפלמחים.
אני לא אשרת בתל נוף,אני רק עושה את הקורס שם ואז אני אשובץ בבסיס אחר.
פשוט רציתי לדעת טיפה על התפקיד כי חיפשתי ולא מצאתי הרבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית