הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפח ב hst

חמוץ

משתמש פעיל
568
59
נק' מוניטין:
81
568
59
היי
יש לי שאלה לגבי hst. רשום שאחד העקרונות הוא הגדלת הנפח, אך מצד שני רשום שבשבוע הראשון של כל בלוק עושים 2 סטים של כל תרגיל, ובשבוע השני עושים סט אחד. גם אם מחשבים את זה שעולים במשקלי העבודה, עדיין הנפח יורד. אשמח אם מישהו יכול להסביר..
מישהו ??

Your muscle tissue will adapt to the load as you continue to train.
Some answer this adaptation by increasing volume by doing more reps. This will work to a
point, however realistically, once your muscle has adapted to a certain load, continuing to lift
that load and simply adding more reps will only be training the fatigue component.

The moral is, it is more efficient to simply increase the load you are using. When the
tissue has adapted to a load, even adding just a couple kilograms will expose the tissue to a
new stimulus and cause a growth response once again.

זה מעיקרון 3 של התוכנית - התקדמות מתמשכת, לא מכוונים להגדיל נפח אלה משקל (עצימות)
זה מהספר שיש לי, יש מצב קראת במקום אחר?

• פותח/ת השרשור
תודה. כנראה שלא הבנתי נכון בהתחלה. אתה עשית את התוכנית? מה חושב עליה?
אני עושה אותה כרגע. נמצא כעת בבלוק של 10 חזרות ובינתיים די מרוצה..

תודה. כנראה שלא הבנתי נכון בהתחלה. אתה עשית את התוכנית? מה חושב עליה?
אני עושה אותה כרגע. נמצא כעת בבלוק של 10 חזרות ובינתיים די מרוצה..

מאוד אהבתי וראיתי תוצאות מעולות, המינוס היחידי הוא שאני לא ממש אוהב fbw ויש וריאציה של 4 יום של התוכנית אם אני לא טועה.
לצערי לא השמכתי לעשות את התוכנית בגלל כל מיני סיבות שעזבתי להתאמן לתקופה אבל הייתי ממליץ לעשות 2 סיבובים של 8 שבועות כדי לראות איך עובד לך העיקרון העיקרי שחידש לי משהו שהיה הstrategic deconditioning

• פותח/ת השרשור
חשבתי דווקא לעשות אחרי הבלוק של ה10, בלוק של 9, אח"כ 8,ושוב לחזור ל10, כי המטרה שלי היא באמת אך ורק מסה, והבנתי שאלה טווחי החזרות הכי מתאימים..

חשבתי דווקא לעשות אחרי הבלוק של ה10, בלוק של 9, אח"כ 8,ושוב לחזור ל10, כי המטרה שלי היא באמת אך ורק מסה, והבנתי שאלה טווחי החזרות הכי מתאימים..

רק מסה זה הרעיון בתוכנית היא בנויה לא רע, העניין להוריד חזרות זה רק בכדי להגדיל את המשקל ויש לך גירוי מכל הסוגי חזרות
התוכנית יחסית ישנה ובספר עצמו יש גם כמה דברים שכבר הופרכו אבל העיקר תעבוד לפי העקרונות של העלייה במסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית