הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 205X5X5 דדליפט עם 6 חזרות באחרון

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
  • פותח/ת השרשור
מעולה! כמה מתכנן לסיים?
זה היה סוף בלוק שהלך ממש טוב, אז בבלוק הזה אני אתן 207.5 בשבוע לפני האחרון ובהתאם אליו 212.5-215 לשבוע האחרון ואחריו 4 שבועות עצימות. אם הכל ילך טוב סוף הבלוק הקרוב אני אמור לשחזר את הPR בסקוואט ובדדליפט לנפח עם 210 ו215 בהתאמה

הגב מעוגל לא מסכן את הגב?
מסוכן יותר מלהיות עם גב ישר לחלוטין, אבל לא מסוכן במיוחד בגלל שהוא יודע לנעול את הגב במצב הזה, ככה שהלחץ על החוליות הוא לא דינמי

מסוכן יותר מלהיות עם גב ישר לחלוטין, אבל לא מסוכן במיוחד בגלל שהוא יודע לנעול את הגב במצב הזה, ככה שהלחץ על החוליות הוא לא דינמי
1. מסוכן יותר להיות עם גב ישר אתה מתכוון לגב בפוזיציה הקלאסית שהוא בשיפוע אחיד?
2. אבל בצורה הזאת הלחץ על נחוליות לא אחיד עלומר במקום שחוליה על חוליה וככה העומס התפזר זה בדיוק ההפך

1. מסוכן יותר להיות עם גב ישר אתה מתכוון לגב בפוזיציה הקלאסית שהוא בשיפוע אחיד?
גב ישר הכוונה שהחוליות נמצאות במנח נייטרלי, עם קיעור קל בגב התחתון וקימור בגב העליון

2. אבל בצורה הזאת הלחץ על נחוליות לא אחיד עלומר במקום שחוליה על חוליה וככה העומס התפזר זה בדיוק ההפך
זה למה אמרתי יותר מסוכן ממנח נייטרלי, אבל מה שבאמת פוגע בהן זה תזוזה לאורך התנועה, הלחץ הדינאמי

גב ישר הכוונה שהחוליות נמצאות במנח נייטרלי, עם קיעור קל בגב התחתון וקימור בגב העליון

זה למה אמרתי יותר מסוכן ממנח נייטרלי, אבל מה שבאמת פוגע בהן זה תזוזה לאורך התנועה, הלחץ הדינאמי
תסביר לי בבקשה בצורה יותר פשוטה אחי.
איך יכול להיות שאם יש לי קימור בגב התחתון וקימור בגב העליון זה יותר יעיל מבחינת ביטחון לשמירה על עמטד השידרה אם אני מבטל את הקימורים האלה זה לא נתפס לי החינת ההגיון כי בדרך אתה יוצר מצב שהלחץ לא אחיד בחוליות?

תסביר לי בבקשה בצורה יותר פשוטה אחי.
איך יכול להיות שאם יש לי קימור בגב התחתון וקימור בגב העליון זה יותר יעיל מבחינת ביטחון לשמירה על עמטד השידרה אם אני מבטל את הקימורים האלה זה לא נתפס לי החינת ההגיון כי בדרך אתה יוצר מצב שהלחץ לא אחיד בחוליות?
זה בגלל שזה המנח הטבעי של החוליות, ככה הן יושבות הכי ישר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית