הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לרדת מלוחמה בגלל דיכאון

• פותח/ת השרשור Pitria
  • פורסם בתאריך
למה לא לרדת למפקדה? אתה חושש להתנכלויות מצד המג"ד?
יש לך עדיין אפשרות להיפלט למז"י? או שצריך בשביל זה פרופיל 45/64?

אני לא מאשים אותך.
השגרה של הגדודים שוחקת, וזה נראה שעם השנים זה לא משתפר.

יש לך אפשרות לקורסים מעניינים? (כמו מתשאלים, או משהו שיעזור לך באזרחות).
זה ייתן לך קצת רענון מהשמירות ואפשרות "להפעיל את המוח".

• פותח/ת השרשור
למה לא לרדת למפקדה? אתה חושש להתנכלויות מצד המג"ד?
יש לך עדיין אפשרות להיפלט למז"י? או שצריך בשביל זה פרופיל 45/64?

אני לא מאשים אותך.
השגרה של הגדודים שוחקת, וזה נראה שעם השנים זה לא משתפר.

יש לך אפשרות לקורסים מעניינים? (כמו מתשאלים, או משהו שיעזור לך באזרחות).
זה ייתן לך קצת רענון מהשמירות ואפשרות "להפעיל את המוח".

בגדוד שלי להיפלט למזי זה רק על נפשי..
ותשמע יש קורסים נחמדים פה שם אבל הם בסהכ חודש חודשיים גג ואז אתה חוזר לשגרה השוחקת..ודרך אגב רוב הקורסים האלה בסוף מעמיסים עליך בעקיפין בשגרה שאח"כ..(נניח נהג שנטחן בתגבץ מהבוקר עד הלילה, מתשאל שאחר כך כל קורס חסום בפניו אז הוא ישאר חפ"ש בגדוד עד סוף השירות , ועוד קורסים שיוסיפו לך משקל על הגב בשבועות מבצעיים, מקלרון לדוגמ)
בקיצור זה לא מזהיר ויכול קצת לרענן אבל במצב שלי אני צריך שינוי משמעותי, אולי עשיתי טעות שלא נתתי צאנס לקורס מכים..מצד שני מכ בקו עושה אותו חרא כמו כולם חוץ מתורנות מטבח ומכ בבאח אני לא אהיה אז אני כנראה אבוד חח

בגדוד שלי להיפלט למזי זה רק על נפשי..
ותשמע יש קורסים נחמדים פה שם אבל הם בסהכ חודש חודשיים גג ואז אתה חוזר לשגרה השוחקת..ודרך אגב רוב הקורסים האלה בסוף מעמיסים עליך בעקיפין בשגרה שאח"כ..(נניח נהג שנטחן בתגבץ מהבוקר עד הלילה, מתשאל שאחר כך כל קורס חסום בפניו אז הוא ישאר חפ"ש בגדוד עד סוף השירות , ועוד קורסים שיוסיפו לך משקל על הגב בשבועות מבצעיים, מקלרון לדוגמ)
בקיצור זה לא מזהיר ויכול קצת לרענן אבל במצב שלי אני צריך שינוי משמעותי, אולי עשיתי טעות שלא נתתי צאנס לקורס מכים..מצד שני מכ בקו עושה אותו חרא כמו כולם חוץ מתורנות מטבח ומכ בבאח אני לא אהיה אז אני כנראה אבוד חח

מכ בקו זה זמני עד שעובר לבאח להדריך טירונים, מה רע בזה? בטח פחות שוחק ומעניין מחפש

• פותח/ת השרשור
מכ בקו זה זמני עד שעובר לבאח להדריך טירונים, מה רע בזה? בטח פחות שוחק ומעניין מחפש
מה רע ? מכ טירונים זה פשוט התמצית והדוגמה לביזיון של השירות הזה, ההתעסקות בשטויות, הענקת כוח למפקדים דפ"רים , תנאים הכי תת רמה שיש , ומלא שקרים (מכינים אותך למלחמת עולם 3 ומספרים לך כמה הגדוד מט!רף עחיי)
הבאח זה מבחינתי הריכוז של כל החרא בשירות הזה, ישלי טראומה מהמקום המסריח הזה

מה רע ? מכ טירונים זה פשוט התמצית והדוגמה לביזיון של השירות הזה, ההתעסקות בשטויות, הענקת כוח למפקדים דפ"רים , תנאים הכי תת רמה שיש , ומלא שקרים (מכינים אותך למלחמת עולם 3 ומספרים לך כמה הגדוד מט!רף עחיי)
תראה אני מבין שהמציאות ביחס למאמצים וההכנה ההירואית שעוברים בהכשרה זה חרא.. אבל תנסה למצוא מקום טוב, משהו לשאוף אליו. אתה רוצה להעביר את השירות איכשהו בסבבה לא? למה שלא תחשוב להיות מכ כזה שיעביר לטירונים שלו חוויה שונה, שיהיה דמות משמעותית אפילו בשביל אחד מהם? לדעתי מה שהכי משביז ומדכא אותך זה חוסר מעש. תגיד מה שאתה רוצה אבל להיות מכ טירונים זה אחריות וכוח בידיים - מה שכרגע כמעט ואין לך

לחזור לבא"ח בתור מפקד זה שמיים וארץ. חוץ מזה שקורס מ"כים זה ה-מקום להיפלט למז"י. לא מכיר מישהו שיצא למ"כים במטרה לעוף מהחטיבה ולא הצליח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית