הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיכאון

• פותח/ת השרשור mxrash9
  • פורסם בתאריך
מקבל אותו עם שתיה חריפה ואלי קפקא ברקע

״חלומות, שרקמנו מתנפצים כמו הגלים
ובים סוער טובעים שני אוהבים
מביטים בחייהם שנהרסים״

*אם שותים לא נוהגים
*מגיל 18

איך אתם מתמודדים עם דיכאון?
שלפעמים נופל עלינו

קצת מתבודד
אימון טוב
מפנק את עצמי במשהו שעושה לי טוב
אומר לעצמי שזה זמני ומחר יום חדש
אומר לעצמי תודה על מה שיש
בקיצור, לא נכנס למיטה ולא יוצא ממנה.

נערך לאחרונה:
אם זה לא משהו ארוך לפחות כמו שבועיים כזה רצוף או אינטנסיבי מידי אז כנראה שתוכל להתמודד בלי עזרה רפואית
למצב רוח רע:

מקלחת חמה או קרה תלוי מה מתחשק

טיפוח עצמי - לך למספרה או תקנה איזה בגד יפה

תסדר את החדר, במיוחד אם תשנה קצת דברים איפה שהם עומדים עושה תחושה מרעננת

אם עובד יותר מידי, מתאמן יותר מידי וכו' קח חופש

חופש - תבדיל, לפעמים זה ללכת לטייל באיזה מקום לבד/עם חברים או לפעמים זה פשוט לישון הרבה ועוד

תבדוק אם יש משהו אובייקטיבי שמציק - אם כן, תבדוק אם באמת התגובה שלך אובייקטיבית - תשאל את עצמך, מה הכי נורא שיכול להיות ? אם כן, האם זה סוף העולם ? יש משהו שאתה יכול לעשות ? אם כן, איך ? אם לא, תיקח לך למטרה לשחרר מזה

אירובי

בר - באחריות, בדרך כלל זה הפאן החברתי יותר מאשר לפרק אלכוהול

האמת שדיכאון זה משהו מאוד כללי ודי "קשה",
שיש לי ימים כאלה אני מעדיף להגדיר אותם כסוג של "דאון", משהו שהגיע מהר ויעבור מהר.

בעיקרון משהו שאני עושה בזמן האחרון שזה קורה לי זה פשוט להסביר לארוסתי
אפילו לפני שאני רואה אותה שעברתי יום מלחמה ואני קצת בדאון אז שלא תיפגע ממני אם
אגיד/אעשה משהו לא במקום ושתהיה טיפה יותר סבלנית היום.
לרוב זה נגמר בזה שאחרי כמה שעות זה כבר עובר, לדעתי עדיף פשוט להכיר בזה
ולדעת להסביר לסביבה שלך שזה משהו רגעי ושיתנו לך טיפה שקט.
בסופו של דבר יעריכו את זה הרבה יותר מאשר אם תיפגע בהם בלי כוונה.

ובכללי, לראות אנשים שהם לא סביבך בשגרה ככה שיהיה לך קשה לבוא אליהם ברושם "דכאוני"
וכנראה ששיחה בניכם בכל נושא שהוא תוציא אותך מהמחשבות האלה.

נערך לאחרונה:
זה מאוד תלוי בדכאון, זאת אומרת יש דכאון שכמעט כל אדם חווה מתישהו בחיים לדעתי, ויש דיכאון קליני שזה סוג של מחלה.

בכל מקרה אם זה משהו ״רגיל״
בעיקר משתף עם הקרובים שלך, סביבה חזקה שתזרוק לך מילה טובה, לא כאלה שיגידו שיהיה בסדר, כאלה שישבו איתך וידברו מהלב זה מאוד עוזר, לשמור בפנים זאת סכנה.

בסופו של דבר לכל כוס מים יש כמות מכסה מסויימת, אנחנו לא כאלה שונים.

לא עושה כלום.. פשוט חי עם זה והזמן עושה את שלו.. מנסה אולי להעסיק את עצמי כמה שיותר בין אם זה לשחק במחשב, לראות סדרות וכו'. לי זה עוזר לפעמים

עוד מעט השמש תפציע שוב וזה יעבור לך
כולם עצובים בחורף כי חורף זה תאקל
תתפוס כמה שיותר זמן שמש למרות שבחורף זה נדיר
תזרים דם בגוף אפילו בתוך הבית תעשה מצדי סמחקומים ותבין ששמחה או עצב זה בחירה שלך
בכל רגע רגע אתה בוחר איך אתה מרגיש תתקדם להווה ותבחר להיות שמח אל תיתקע בעבר או בעתיד, תתרכז בכל רגע ותעריך אותו והשמחה בו תבוא
הרוגז על שקר העולם אינו כל כך מהשקר, אלא ממה שהשקר נדמה לאמת. עושים את השקר לאמת

חַיָּב אָדָם לִרְאוֹת אֶת עַצְמוֹ כְּאִילּוּ הוּא יָצָא מִמִּצְרָיִם

יש לך את הזכות לחיות היום, תעריך את זה, תהיה שמח, אתה חופשי לבחור, כל כך הרבה אנשים בהיסטוריה לא היה להם את הפריוולגיה הזאת

עוד מעט השמש תפציע שוב וזה יעבור לך
כולם עצובים בחורף כי חורף זה תאקל
תתפוס כמה שיותר זמן שמש למרות שבחורף זה נדיר
תזרים דם בגוף אפילו בתוך הבית תעשה מצדי סמחקומים ותבין ששמחה או עצב זה בחירה שלך
בכל רגע רגע אתה בוחר איך אתה מרגיש תתקדם להווה ותבחר להיות שמח אל תיתקע בעבר או בעתיד, תתרכז בכל רגע ותעריך אותו והשמחה בו תבוא
הרוגז על שקר העולם אינו כל כך מהשקר, אלא ממה שהשקר נדמה לאמת. עושים את השקר לאמת

חַיָּב אָדָם לִרְאוֹת אֶת עַצְמוֹ כְּאִילּוּ הוּא יָצָא מִמִּצְרָיִם

יש לך את הזכות לחיות היום, תעריך את זה, תהיה שמח, אתה חופשי לבחור, כל כך הרבה אנשים בהיסטוריה לא היה להם את הפריוולגיה הזאת
upload_2022-2-2_18-31-44.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית