הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט (לאחר חודש )

Ohav123

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אז בהמשך לאשכול הזה:
ייעוץ - טכניקה דדלפיט (מתחיל)

העמסתי בחודש האחרון כל אימון בערך 2.5 או 5 קילו יותר והצלחתי להגיע לכך שבאימון האחרון עשיתי 3X6 של 100kg דדליפט (שחשוב לציין לא היה קשה מדי)
מה שאני חושש זה שאולי אני מדרדר בטכניקה עם המשקל ולכן אני מעלה כאן 2 סרטונים מהאימון האחרון אשמח לעזרה תודה!

הטכניקה לא משהו בכלל , ובהסתכלות על הסירטונים הקודמים בהחלט יש התדרדרות.
אתה מתחיל עם התחת גבוה מדי ולא נותן לעצמך להתיישר ולקבע את הטורסו כמו שצריך, זה גורם לך לעשות סטיף לג דדליפט עם גב עקום
אני חושב שהסיבה העיקרית לבעיה הזאת היא ניתוק מנטלי אצלך בין הסט אפ להרמה, שאפשר לראות שדבר ראשון אתה מנסה להיכנס לפוזיציה, ורק אחר כך נותן משיכה חזקה.
חלק מסט אפ טוב יהיה למתוח את המוט, שההתיישרות שלך תגרום למוט להימתח, ובמשקלים קלים המשקל יתנתק לבד מהרצפה רק ע"י זה שנכנסת לפוזיציה, בערך כמו חולץ פקקים.מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לפוזיציה כמו שאתה עושה עכשיו, אבל בנוסף לנסות ליישר יותר את הגב ותוך כדי להתיישב מעט, זה ביחד עם השמירה שלך של המוט במקום ע"י הרגליים ומניעה ממנו להתגלגל אליך תוך כדי שאתה מתיישר יגרום למשקל לעלות מעט.
דבר נוסף לזכור הוא שדדליפט הוא לא משיכה, אלא דחיפה, תנסה לדחוף את הרצפה למטה תוך כדי שאתה מתחיל לעמוד עם המשקל בידיים, זה יגרום לך להשתמש ברגליים ולא רק בגב.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה לא משהו בכלל , ובהסתכלות על הסירטונים הקודמים בהחלט יש התדרדרות.
אתה מתחיל עם התחת גבוה מדי ולא נותן לעצמך להתיישר ולקבע את הטורסו כמו שצריך, זה גורם לך לעשות סטיף לג דדליפט עם גב עקום
אני חושב שהסיבה העיקרית לבעיה הזאת היא ניתוק מנטלי אצלך בין הסט אפ להרמה, שאפשר לראות שדבר ראשון אתה מנסה להיכנס לפוזיציה, ורק אחר כך נותן משיכה חזקה.
חלק מסט אפ טוב יהיה למתוח את המוט, שההתיישרות שלך תגרום למוט להימתח, ובמשקלים קלים המשקל יתנתק לבד מהרצפה רק ע"י זה שנכנסת לפוזיציה, בערך כמו חולץ פקקים.מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס לפוזיציה כמו שאתה עושה עכשיו, אבל בנוסף לנסות ליישר יותר את הגב ותוך כדי להתיישב מעט, זה ביחד עם השמירה שלך של המוט במקום ע"י הרגליים ומניעה ממנו להתגלגל אליך תוך כדי שאתה מתיישר יגרום למשקל לעלות מעט.
דבר נוסף לזכור הוא שדדליפט הוא לא משיכה, אלא דחיפה, תנסה לדחוף את הרצפה למטה תוך כדי שאתה מתחיל לעמוד עם המשקל בידיים, זה יגרום לך להשתמש ברגליים ולא רק בגב.

הנחיות לדדליפט ב5 שלבים פשוטים כאן.

סרטון עם 3 טיפים להחזקת גב ישר ונעול יותר:

ניסיתי ליישם את רוב הדברים

עדיין לא טוב, אתה מתחיל עם התחת ממש גבוה, ואז יש רק תנועה של הגב.
ואתה עדיין רק מושך עם הגב, ובלי סבלנות וניסיון ליצור מתח מהרצפה

חוץ ממה שאמרו, המוט זז לך קדימה בזמן ההרמה.
אם המוט זז קדימה הוא יוצא ממרכז כף הרגל ומקשה על ההרמה ויכול לגרום לפציעה.
אני חושב שכדאי גם שתלך בערך סנטימטר אחורה עם כפות הרגליים ככה שתוכל לכופף מעט יותר את הברכיים.
בדדליפט ב 5 שלבים יש שלב 4.5 למצבים כמו שלך.
צריך לתפוס את המוט למשוך את החזה למעלה ואחורה בלי לנתק את המוט.בלי להוריד אגן!
זה גורם ליישור של הגב ולמעט שיהיה במקום הנכון ולשכנות להיות מעט קדימה למוט כדי שהמוט לא יזוז קדימה.
חוץ מזה אתה צריך לגרור את המוט על הרגליים.
עדיף להשתמש בגרביים ארוכות עד הברך או טייץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית