הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום אחרי יום

Adirlevi

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
2
25
1
שאלה,אני מתאמן המון שנים (הגוף רגיל לעומס) בקרוספיט ולחימה ועברתי לפני שנה וחצי למכון כושר
אני עושה ab
יום אחד חזה יד קדמית
יום אחר גב רגליים כתפיים יד אחורית
האם אפשרי כל יום להתאמן? לדוגמה יום ראשון התאמנתי חזה יד קדמית ואתמול גב רגליים כתפיים עד אחורית.אפשר היום שוב חזה ויד קדמית? כיוון ואני לוקח התאוששות (קריאטין) ובנוסף אני מרגיש שהמנוחה הזו היא יותר מדי והחלקים שהתאמנתי לפני יומיים כבר לא תפוסים

לרוב לא מומלץ להתאמן כל יום אבל זה תלוי בנפח האימון. עם הקרוספיט והלחימה עדיף שלא. החלוקה שלך גם לא אידאלית כי אתה עובד יום לאחר יום על אותם השרירים. יד קדמית עובדת גם באימוני גב ויד אחורית באימוני חזה לכן תחלק את זה מחדש לגב, יד קדמית ורגליים והאימון השני חזה, כתף ויד אחורית

• פותח/ת השרשור
לרוב לא מומלץ להתאמן כל יום אבל זה תלוי בנפח האימון. עם הקרוספיט והלחימה עדיף שלא. החלוקה שלך גם לא אידאלית כי אתה עובד יום לאחר יום על אותם השרירים. יד קדמית עובדת גם באימוני גב ויד אחורית באימוני חזה לכן תחלק את זה מחדש לגב, יד קדמית ורגליים והאימון השני חזה, כתף ויד אחורית
לי אמרו שאין בעיה לעשות חזה יד קדמית ואימון הבא גב יד אחורית.אבל טוב שאמרת כנראה שעשיתי משהו לא טוב בחצי שנה האחרונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית