הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה למסה נקייה חוזר להתאמן

xX-Daniel-Xx

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
אהלן חברים אלה הנתונים שלי:
משקל נוכחי: 62
גובה: 1.73
BMR:1650
RMR:2336

ברמת העיקרון התאמנתי בעבר בערך שנה וחצי שהייתי בן 16-17,
התחלתי 51 קילו אם אני לא טועה, ועליתי במשך השנה וחצי הללו ל71 קילו (שריר,שומן,ונוזלים)
ובכיתה י"ב הפסקתי להתאמן לאט לאט עד שהפסקתי לגמרי ללכת לחד"כ, ניסיתי לחזור כמה פעמים
עד היום אבל לא הצלחתי להשאר מחויב לאימונים ולתזונה.
עכשיו אני רוצה לחזור בFull Power ולחזור להיות כמו שהייתי ויותר טוב!

זה התפריט שעד עכשיו בניתי, מה יש לשנות/להוסיף? (אני עוד לא סגור על הארוחת ערב היא לא נראת כל כך טובה)
4880606f83f57e7043071126ac40a841.png

תודה רבה לעוזרים 😃

בגדול סבבה, אבל חסרות קלוריות
אתה תצטרך גם לפצות על הקלוריות שאתה שורף באימון, ואם אתה רוצה לעלות במשקל אז תצטרך גם לאכול יותר קלוריות ממה שאתה שורף, ככה שהייתי אומר שחסרות לך איזה 500 קלוריות שם

• פותח/ת השרשור
בגדול סבבה, אבל חסרות קלוריות
אתה תצטרך גם לפצות על הקלוריות שאתה שורף באימון, ואם אתה רוצה לעלות במשקל אז תצטרך גם לאכול יותר קלוריות ממה שאתה שורף, ככה שהייתי אומר שחסרות לך איזה 500 קלוריות שם

תראה את הסרטון הזה:
אני עושה תתפריט שלי בדיוק כמו שהוא אמר..
בקצרה לפי מה שהוא אומר אם אני אהיה על מאזן קלורי נטרלי יש סכוי שאוכל לרדת גם קצת בשומן וגם להחזור
למצב שהייתי בו פעם ואפילו יותר טוב!
אז אני רוצה לעשות את זה בצורה כי טובה שיש!

תראה את הסרטון הזה:
אני עושה תתפריט שלי בדיוק כמו שהוא אמר..
בקצרה לפי מה שהוא אומר אם אני אהיה על מאזן קלורי נטרלי יש סכוי שאוכל לרדת גם קצת בשומן וגם להחזור
למצב שהייתי בו פעם ואפילו יותר טוב!
אז אני רוצה לעשות את זה בצורה כי טובה שיש!

אני לא חושב שהבנת ממש למה הוא התכוון, ואני חושב שגם הוא לא הבין לחלוטין מה הוא אומר.
אם יש עליך שומן ניכר אז כן, לא הייתי ממליץ לך לעשות ישר מסה, אלא טיפה לרדת לאחוז שומן טוב יחסית, לא ריבועים של חוף, אבל לפחות למצב שאין כרס.
במידה ואתה כבר שם, אז אין שום סיבה לא להתחיל מסה, אבל כמובן לא להתחזר ולעשות מסה מטורפת, אלא עליה מתונה של בערך 0.5%-1% מהמשקל שלך בשבוע

א
אני לא חושב שהבנת ממש למה הוא התכוון, ואני חושב שגם הוא לא הבין לחלוטין מה הוא אומר.
אם יש עליך שומן ניכר אז כן, לא הייתי ממליץ לך לעשות ישר מסה, אלא טיפה לרדת לאחוז שומן טוב יחסית, לא ריבועים של חוף, אבל לפחות למצב שאין כרס.
במידה ואתה כבר שם, אז אין שום סיבה לא להתחיל מסה, אבל כמובן לא להתחזר ולעשות מסה מטורפת, אלא עליה מתונה של בערך 0.5%-1% מהמשקל שלך בשבוע
אחי אבל 0.5 אחוז עד אחוז זה לא איטי מידי?

כאילו בנאדם ששוקל 70 יעלה רק 700-350 בחודש?

עריכה: מדבר על מתאמן מתחיל , לא קראתי ת'פוסט

א

אחי אבל 0.5 אחוז עד אחוז זה לא איטי מידי?

כאילו בנאדם ששוקל 70 יעלה רק 700-350 בחודש?

עריכה: מדבר על מתאמן מתחיל , לא קראתי ת'פוסט
מתאמן מתחיל יעלה מהר מאוד במסה בהתחלה כנראה גם בלי לשנות יותר מדי משהו בתפריט, אחרי שזה מאט זה קצב ההתקדמות שאתה רוצה אם לא בא לך לעלות ממש בשומן
תהליך בניית שריר אצל טבעיים הוא איטי יחסית, ואתה לא רוצה לעלות במשקל יותר מהר ממה שהגוף שלך מצליח לבנות שריר כי זה אומר שאתה עולה במשהו שהוא לא שריר

• פותח/ת השרשור

אני מאמין שאני הסיבות 15-17 אחוז שומן לפי מה שאנשים אמרו לי, כמובן שזה לא מדויק בכלל אבל בכל זאת אם הנתונים שרשמתי למעלה ואחוז שומן כזה, צריך לעשות מסה או חיטוב?

אני מאמין שאני הסיבות 15-17 אחוז שומן לפי מה שאנשים אמרו לי, כמובן שזה לא מדויק בכלל אבל בכל זאת אם הנתונים שרשמתי למעלה ואחוז שומן כזה, צריך לעשות מסה או חיטוב?
אחוז שומן מוערך לא אומר הרבה.
אם יש הגדרה מסויימת של השרירים אבל לא מקוקוו לחלוטין אז אפשר לעשות מסה ללא בעיה, אם הכל מוסתר ע"י שומן ויש לך מבנה נפוח אז אולי זה הזמן לחיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית