הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי שינוי בתפריט

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום תגידו הייתי רוצה לשנות את הפריט שלי לגבי הפחמימה שומן וחלבון
התפריט שלי בנוי מ 420 פחמימה ככה
שומן 83
חלבון 190
3200 קלוריות בערך נע בין 3150-3200
ורציתי לשנות את זה אבל איך אתה ממליץ הייתי רוצה להוריד בפחמימה כי היא גם לא משפיעה עלי טוב ואני רוצה לשחק אם זה לבדוק מה יעבוד הכי טוב על הגוף שלי
מה אתה ממליץ לי לעשות לעלות בחלבון להוריד בפחמימה לעלות בשומן להוריד בפחמימה מה כדאי ?
אשמח אם תעזרו @kotzer
@Mike
@yogevnn
וגם שאר האנשים שפה תודה לעוזרים 😃

הכמויות שיגרמו לך להרגיש הכי טוב זה יותר עניין אינדיבידואלי. חלבון 2 גרם לקילו זה בהחלט מספיק וכנראה לא תרגיש הבדל אם תעלה אותו.
מה זה אומר שהפחמימה לא משפיעה עליך טוב?

• פותח/ת השרשור
הכמויות שיגרמו לך להרגיש הכי טוב זה יותר עניין אינדיבידואלי. חלבון 2 גרם לקילו זה בהחלט מספיק וכנראה לא תרגיש הבדל אם תעלה אותו.
מה זה אומר שהפחמימה לא משפיעה עליך טוב?
אני יודע שזה אינדיבידואלי בגלל זה אני רוצה למצוא מה שהכי טוב משפיע על הגוף שלי אז מה לעשות אולי להרויד קצת פחמימה לעלות עוד בשומן ? מנתפח מהפחמימה ואני מרגיש די תקוע מה אתה אומר אפשר לעשות ?

אני יודע שזה אינדיבידואלי בגלל זה אני רוצה למצוא מה שהכי טוב משפיע על הגוף שלי אז מה לעשות אולי להרויד קצת פחמימה לעלות עוד בשומן ? מנתפח מהפחמימה ואני מרגיש די תקוע מה אתה אומר אפשר לעשות ?
כן, אתה יכול לעשות כמו שאמרת, להוריד פחמימה ולהעלות שומן

• פותח/ת השרשור
אין שום דרך לדעת, תנסה לקחת כל פעם 100-200 קלוריות מפחמימה ולהחליף אותן בשומן ותראה איך אתה מרגיש
להוריד את זה בהדרגתיות כן ? כל שבוע 20 גרם פחמימה פחות ולהגיע ככה ל 350 360 כדאי זה סבבה ?
להוריד את זה בהדרגתיות כן ? כל שבוע 20 גרם פחמימה פחות ולהגיע ככה ל 350 360 כדאי זה סבבה ?
או שאפשר להוריד ישר כי בדקתי נגיד זהי וצא 200 קלוריות של פחמימה 40 גרם פחמימה יוצא ככה להוריד ישר או לאט לאט ?

או שאפשר להוריד ישר כי בדקתי נגיד זהי וצא 200 קלוריות של פחמימה 40 גרם פחמימה יוצא ככה להוריד ישר או לאט לאט ?
אתה חושב על זה יותר מדי.
תנסה שבוע של להוריד בין 100-200 קלוריות מפחמימה ולהחליף בשומן, אם אתה מרגיש יותר טוב תנסה לרדת עוד עד שאתה מרגיש שזה פחות טוב לך

• פותח/ת השרשור
אתה חושב על זה יותר מדי.
תנסה שבוע של להוריד בין 100-200 קלוריות מפחמימה ולהחליף בשומן, אם אתה מרגיש יותר טוב תנסה לרדת עוד עד שאתה מרגיש שזה פחות טוב לך
אם יהיה לי נגיד איזה 100 שומן בסופו של דבר זה בסדר לא ישמין מזה ?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
יצא לי בסופו שלד בר 3170 קלוריות חלבון 213
שומן 96 פחמימה 366
לא כזה יודע מה לעשות אני מרגיש די תקוע כבר הרבה זמן אני עולה במשקל אבל לא כזה משמעותי במסה ניראלי וצובר הרבה שומן
זה בגלל הכמות שאני אוכל בקלוריות ?

פנה לייעוץ מקצועי בנושא. יש פה הרבה משתנים שכנראה מתפספסים ומענה בפורום על הנושא כנראה שלא תקבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית