עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כןאתה עושה low bar?
אני מודע לזה וזה מה שנוח לי.אני חושב שנראה טוב חוץ משורש כף היד.
הוא מתעקם ויכוח להפעיל לחץ על המפרק עצמו, המרפק והכתפיים.
כדי ליישר אותו רוב האנשים צריכים להוציא את האגודל מהאחיזה, כלומר שלא יהיה מסביב למוט.
אם זה בכלל לא עוזר צריך לעבוד על גמישות כתפיים ואולי להרחיב אחיזה במעט- אבל חזה יש חיסרון של גב עליון פחות נוקשה.
בהצלחה
כן זו הייתה הבעיה בדיוק, הרגשתי הרבה כאבים במרפק.הסקוואט נראה טוב.
לגבי הגריפ, אחיזה "ריפטואית" עם מפרק כף יד ישר ואגודלים בחוץ היא טובה אבל לא מתאימה לכולם. אני נפצעתי פעמיים בגללה כי כאשר אתה מוריד מהלחץ שהמוט מפעיל על מפרק כף היד אז הלחץ הזה עובר למקום אחר, שהוא בד"כ המרפק. יש כאן טרייד אוף של איפה אתה מעדיף שהמוט ילחץ עליך ואתה צריך להחליט בעצמך איך מרגיש לך יותר בטיחותי.
שמח לשמוע, בסרטונים האחרים שלי אם תראה היה לי גלישת ברכיים.לא יודע מה היה לך פעם שאתה מגדיר כגלישת ברכיים, אבל כאן נראה שאתה צריך לתת לברכיים ללכת מעט יותר קדימה
לדעתי הכול בסדרשמח לשמוע, בסרטונים האחרים שלי אם תראה היה לי גלישת ברכיים.
חוץ מזה הכל טוב?
שלח פה קישור שאני אוכל לראותבסרטונים האחרים שלי אם תראה היה לי גלישת ברכיים.
כל השאר בסדר גמורחוץ מזה הכל טוב?
זה מלפני חודשיים
פעם קודמת שהעלתי כאן לביקורת העלתי טכניקה שנורא דומה לטכניקה מלפני חודשיים ואמרו לי שזה גלישת ברכיים...אני חייב להגיד שלפני חודשיים היה נראה יותר טוב, נתת לברכיים ללכת לאן שהן צריכות וכתוצאה מזה המשקל התפזר בין הברך לאגן, ולא בעיקר אגן כמו שאתה עושה עכשיו.
גלישת ברכיים כבעיה זה כשהברך נופלת קדימה ואיתה כל הגוף, זה לא היה המקרה שלך
שים לב בסוף של חלק מהחזרות שלו הוא מאבד כיווץ בבור וגולש טיפה קדימה.אני חייב להגיד שלפני חודשיים היה נראה יותר טוב, נתת לברכיים ללכת לאן שהן צריכות וכתוצאה מזה המשקל התפזר בין הברך לאגן, ולא בעיקר אגן כמו שאתה עושה עכשיו.
גלישת ברכיים כבעיה זה כשהברך נופלת קדימה ואיתה כל הגוף, זה לא היה המקרה שלך
אנשים אוהבים לזרוק גלישת ברכיים כל פעם שהם רואים את הברך עוברת את כף הרגל, זה ממש לא נכוןפעם קודמת שהעלתי כאן לביקורת העלתי טכניקה שנורא דומה לטכניקה מלפני חודשיים ואמרו לי שזה גלישת ברכיים...
אתה אומר עכשיו או לפני חודשיים?בנוסף, בטכניקה שהעלתי יש לי קצת כאבים בהיפ פלקסורס, כמו שאתה אומר שהמשקל הוא על האגן.
לדעתי כן, אבל לא להגזים, אולי נעל מוגבההת תפתור בצורה טובה יותר את הבעיהלאפשר יותר חופש לברכיים?
לפי מה אתה אומר את זה?דבר ראשון כן יש גלישת ברכיים שנראית לא בריאה בוידאו הזה.
ממש לא, חסר עקביות בחזרות, אבל למשל בחזרה הראשונה רואים היפ דרייב מעולה, פשוט אחרי זה הטכניקה מתרשלת מעטדבר שני נראה שיש מחסור בהיפ דרייב
היפ דרייב ממש לא אומר אגן למעלה, זה פשוט אומר דחיפה של האגן למעלה ביחד עם שאר הגבבנוסף ניתן לראות שבוידאו האחרון אתה יותר אופקי מה שמאפשר לך יותר לנצל את ההיפ דרייב.
זה נכון, אבל זו בגלל התרשלות בטכניקה, לדעתי אם הוא היה משקיע את הזמן שלו בליצור אחידות בחזרות ופחות לתקן בעיה שלא באמת קיימת היה עדיףשים לב בסוף של חלק מהחזרות שלו הוא מאבד כיווץ בבור וגולש טיפה קדימה.
למבנה גוף שלך (ירך קצרה יחסית) סגנון הסקוואט הזה עובד טוב מאוד, תסתכל על אנשים סגנון jure rus (אלוף אירופה ב-83 קילו) ותראה שהסקוואט שלו מאוד דומה לשלך, פשוט בגלל העובדה שעם מבנה גוף כזה הברך צריכה לזוז מעט מאוד, אז רוב התנועה באה מהאגן, אבל מישהו עם ירך ארוכה יותר יצטרך ברך יותר קדימה/להשוואה הנה סקוואט שלי עם תנועה מאד דומה:
לפי התמונה שהעליתי בתגובה הקודמת שלי. לי זה לא נראה טוב.לפי מה אתה אומר את זה?
זה טבעי שכשהברכיים גולשות קדימה יש פחות היפ דרייב. זה מה שלדעתי קורה אצלו וזאת הבעיה המרכזית שהייתה בוידאו של לפני חודשיים ונפתרה בוידאו המעודכן.ממש לא, חסר עקביות בחזרות, אבל למשל בחזרה הראשונה רואים היפ דרייב מעולה, פשוט אחרי זה הטכניקה מתרשלת מעט
לדעתי לא הבנת את הכוונה שלי. התכוונתי שכאשר אתה אופקי יותר יש לך אפשרות לשמור על מיקום מרכז המסה בלי לגרום לברכיים לגלוש. לעומת זאת כשאתה יותר אנכי מרכז המסה מוטה במהלך הירידה והגוף "מפצה" על זה על ידי גרימת גלישה של הברכיים ולא תמיד יש לך שליטה על זה אלה אם הkinesthetic sense שלך ברמה גבוהה מאוד. אני לפחות לא מצליח. לדעתי האישית כמו שאמרתי קודם, האנכיות היא השיפור בין הסרטונים שהועלו שגרמו לעליה להיות נקיה יותר.היפ דרייב ממש לא אומר אגן למעלה, זה פשוט אומר דחיפה של האגן למעלה ביחד עם שאר הגב
אז אני לא רואה על מה אתה מדבר, אני רק רואה ברכיים שעוברות את כפות הרגלייםלפי התמונה שהעליתי בתגובה הקודמת שלי. לי זה לא נראה טוב.
זה נכון שיש פחות היפ דרייב כשהברכיים גולשות קדימה בצורה לא מועילה, אבל אם הן גולשות בצורה מועילה זה לא מוריד מהיעילות של היפ דרייב.זה טבעי שכשהברכיים גולשות קדימה יש פחות היפ דרייב. זה מה שלדעתי קורה אצלו וזאת הבעיה המרכזית שהייתה בוידאו של לפני חודשיים ונפתרה בוידאו המעודכן.
זה יותר תלוי אינדיבידואל מכל דבר אחר, ולא עם איך שאתה בוחר לעשות. ברוב המקרים הפרופורציות והנקודות החזקות של הגוף ישחקו תפקיד חשוב יותר מחלוקה מתמטית של המשקל.לדעתי לא הבנת את הכוונה שלי. התכוונתי שכאשר אתה אופקי יותר יש לך אפשרות לשמור על מיקום מרכז המסה בלי לגרום לברכיים לגלוש. לעומת זאת כשאתה יותר אנכי מרכז המסה מוטה במהלך הירידה והגוף "מפצה" על זה על ידי גרימת גלישה של הברכיים ולא תמיד יש לך שליטה על זה אלה אם הkinesthetic sense שלך ברמה גבוהה מאוד. אני לפחות לא מצליח. לדעתי האישית כמו שאמרתי קודם, האנכיות היא השיפור בין הסרטונים שהועלו שגרמו לעליה להיות נקיה יותר.