הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאחר חזרה לאימונים - לא יורד במשקל

Timurchik

משתמש מתחיל
188
9
נק' מוניטין:
-41
188
9
שלום,
לפני כמה שנים הייתי מתאמן דיי רציני וכמובן מקפיד על תפריט ואימונים והכל.
לפני שעה וחצי בערך התחלתי עבודה משרדית שכרוכה בלשבת כל היום על התחת וזנחתי את האימונים וגם את התזונה - אוכל פעמיים ביום ולא רעב.מן הסתם ידעתי שאני אולי אוכל 1000-1400 קלוריות ביום,אבל עצם זה שלא אכלתי בעצם כל החילוף חומרים שלי נידפק ועליתי בערך 10 קילו של שומן למרות שלא אכלתי כמעט כלום.אני יודע שדברים כאלה קורים במיוחד לאנשים שהיו מתאמנים פעם והפסיקו..
לאחרונה חזרתי להתאמן,עשיתי לעצמי תפריט של 2000 קלוריות בערך.
אני עושה 2-3 משקולות ועוד איזה 3 פעמים בריכה בערך ומקפיד על אירובי בסוף אימון + אימוני HIIT בבריכה(עד כמה שמתאפשר).
אני שם לב שפחות או יותר במראה אני נראה יותר טוב ,אבל מצב שני המשקל שלי לא זז.
אני זוכר על עצמי שהייתי בכיף מוריד חצי קילו בשבוע בתקופה שהייתי עושה דיאטות.
יכול להיות שבגלל שחזרתי להתאמן אחרי תקופה ארוכה עם חילוף חומרים חרא אז אני בעצם לא יורד גם במשקל כי הקלוריות שאני מכניס לא מספיקות ?
האם כדי לצאת לנייטרלי ל שבועיים ולחזור לדיאטה?
אשמח לקבל המלצות.
תודה רבה לכולם.

היי,

אני רואה שאתה מנוי בייעוץ אישי. אתה יכול לשאול את כל השאלות האלו בייעוץ ותקבל מענה אישי

• פותח/ת השרשור
@yogevnn
קניתח וביקשתי לבטל לבינתיים. אתן עוד כמה שבועות בכוחות עצמי.
אשמח אם תוכל לעזור לי בבקשה .: -)

נערך לאחרונה:
בעצם כל החילוף חומרים שלי נידפק
חילוף החומרים לא משתנה, גם כשאתה אוכל מעט מידי (כביכול)

בערך 10 קילו של שומן למרות שלא אכלתי כמעט כלום
זה מקרה קלאסי של מחסור בדיווח/ספירה לא נכונה. אכלת הרבה יותר ממה שחשבת שאכלת. שקלת את המזון שאכלת? אתה הכנת את כל המזון? ספרת את זה עם אפליקציה/מחשבון קלוריות? אם אחת מהתשובות הללו היא "לא", אז לא באמת אכלת 1000-1400 קל'. אתה לא יכול להשמין מצריכה של 1400 קל', לא משנה מה תעשה.

אני שם לב שפחות או יותר במראה אני נראה יותר טוב ,אבל מצב שני המשקל שלי לא זז.
וזה שוב חוזר לנקודה שאתה אוכל יותר מידי ו/או לא עושה מספיק פעילות

יכול להיות שבגלל שחזרתי להתאמן אחרי תקופה ארוכה עם חילוף חומרים חרא אז אני בעצם לא יורד גם במשקל כי הקלוריות שאני מכניס לא מספיקות ?
יכול להיות שאתה מחזיר מסת שריר שאיבדת ולכן המשקל לא זז. תעשה ממוצע שקילות ותשווה ממוצע לממוצע. אל תתבסס על שקילה בודדת.

האם כדי לצאת לנייטרלי ל שבועיים ולחזור לדיאטה?
לא

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על המענה!! אמשיך באותו דיאטה ואוודא שאני לא אוכל מעבר \ אצמצם קלוריות.
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית