הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה מהירה בחיטוב

• פותח/ת השרשור Tal17
  • פורסם בתאריך

Tal17

משתמש מתחיל
67
2
נק' מוניטין:
2
67
2
אהלן חברה אני חודש בערך בחיטוב וירדתי
מ80 ל74 בתקופה של חודש..
מתחיל לראות שהתחטבתי כמובן (קוביות,כתפיים בולטות וכל הנלווה לירידה באחוזי שומן)
השאלה שלי אם הירידה מהירה מידי ואני כנראה גם מאבד מסת שריר...?
התחלתי עם 16 אחוז שומן לי משקל של omron וכרגע הוא התקלקל אני אבדוק בערב ויעדכן.

נ.ב לא השגתי את המטרה שלי וזהו החיטוב הראשון שאני עושה מאז שנה וחצי במסה. (מ60 ל80)
אני שוקל לעצור באמצע ולהתחיל מסה שוב... מה אומרים? לא מרגיש לי גדול מספיק

אשמח לדעת למה דעות קדומות, ולגבי המאמרים ברור זה מה שאני עושה בתקופה האחרונה קורא המון בתחום גם בקילוגרם ועוד מקורות בכל הנוגע לתזונה גם אימונים וכאלה. אשמח לדעת אבל למה התכוונת בדיוק ועל איזה מאמרים הייתה ממליץ יותר.
דעות קדומות בעיקר על מה ומתי מותר לאכול כל מני דברים.
פשוט תקרא כמה שיותר, אני מאמין שתצליח לסנן מה יותר חשוב ומה לא, לפי מה שבסיסי יותר או פחות

דעות קדומות בעיקר על מה ומתי מותר לאכול כל מני דברים.
פשוט תקרא כמה שיותר, אני מאמין שתצליח לסנן מה יותר חשוב ומה לא, לפי מה שבסיסי יותר או פחות
האמת דווקא בנושא הזה אין לי יותר מידי דעות קדומות, אני כן קצת בספק בנוגע לזה שאומרים שאם אני דוחף עכשיו 5 סקופים של חלבון אם אני באמת אספוג הכל גם אם זה במכה אחת, אבל עדיין אני לא משתגע עם זה וניהיה פנאט של חייב לחלק תאוכל וכל שעה להכניס חלבון וכאלה... ופשוט אחרי רימוןמשתדל להכניס חלבון בארוחה ניו בגלל המאמרים שיש חלון ניצול קטן שזה יכול לתרום זהו מעבר לזה ממש לא משתגע בעניין הזה.
ואם אני בצבא לדוגמאס, אני לא ממש עוקב אחרי הימים של האימונים בעיקר אני הולך למכון כשאני יכול וכשלא יכול עושה מה שאפשר בחוץ, וסופש אני כל יום בסופש במכון, אז אין לי ממש את בימי מנוחה האלה יותר מידי.. אתה אומר כדאילשים לב לזה יותר ולא לחרוג מ 3-4 אימונים בשבוע?
ואם סיימתי אימון משקולות ב17:00, זה סבבה לצאת לרוץ ב 22:00?

אני כן קצת בספק בנוגע לזה שאומרים שאם אני דוחף עכשיו 5 סקופים של חלבון אם אני באמת אספוג הכל גם אם זה במכה אחת
זה לא יספג באופן אידאלי

אתה אומר כדאילשים לב לזה יותר ולא לחרוג מ 3-4 אימונים בשבוע?
אפשר לעשות 2 אימונים בשבוע ואפשר גם לעשות 6. זה עניין של העדפה אישית

ואם סיימתי אימון משקולות ב17:00, זה סבבה לצאת לרוץ ב 22:00?
כן

זה לא יספג באופן אידאלי

אפשר לעשות 2 אימונים בשבוע ואפשר גם לעשות 6. זה עניין של העדפה אישית

כן

אז זהו אז זה לא ממש כמו שכולם אומרים שאתה רק חייב להגיע לערך הסופי של אותו יום.. ולגבי האימונים, מן הסתם השרירים גדלים במנוחה אז כם צריך לתת את הימי מנוחה האלה לא? אם אני עובד ככה: abababx זה לא ממש הגיוני לא? או שאנשים מתאמנים ככה ולא abxabxx

אז זהו אז זה לא ממש כמו שכולם אומרים שאתה רק חייב להגיע לערך הסופי של אותו יום
זה נכון בד"כ. כמה אנשים אתה כבר מכיר שישתו יותר מ-2 סקופים של אבקת חלבון בפעם אחת? לשתות 5 סקופים בפעם אחת של אבקת חלבון זה לא נורמטיבי באף קנה מידה ולכן לא מתייחסים לנקודות אקסטרים כאשר ממליצים המלצות לכלל האוכלוסיה.

ה: abababx זה לא ממש הגיוני לא? או שאנשים מתאמנים ככה ולא abxabxx
אתה מתאמן על שרירים שונים אז השרירים כן נחים בסופו של דבר. זה תלוי ברמת האימון. מתאמן מתקדם יותר יצטרך יותר אימונים בשבוע

זה נכון בד"כ. כמה אנשים אתה כבר מכיר שישתו יותר מ-2 סקופים של אבקת חלבון בפעם אחת? לשתות 5 סקופים בפעם אחת של אבקת חלבון זה לא נורמטיבי באף קנה מידה ולכן לא מתייחסים לנקודות אקסטרים כאשר ממליצים המלצות לכלל האוכלוסיה.

אתה מתאמן על שרירים שונים אז השרירים כן נחים בסופו של דבר. זה תלוי ברמת האימון. מתאמן מתקדם יותר יצטרך יותר אימונים בשבוע

כן ברור בכוונה אני הגזמתי.. אבל גם 2 סקופים חלבון שזה 50 גרם במכה זה ייספוג את זה טוב?
ולגבי האימונים חשבתי שלהיפך דווקא, שמתאמן מתקדם יעבוד בעצימות יותר גבוה יותר משקלים אז הוא צריך כביכול יותר מנוחה

כן ברור בכוונה אני הגזמתי.. אבל גם 2 סקופים חלבון שזה 50 גרם במכה זה ייספוג את זה טוב?
עד 2 סקופים זה בסדר. זה תלוי גם מה אוכלים עם זה. מדובר על 2 סקופים של אבקת חלבון על בסיס מים ללא שום מוצר מסביב לזה. אם תשתה 5 סקופים של אבקת חלבון על בסיס חלב אז הכל יספג

ולגבי האימונים חשבתי שלהיפך דווקא, שמתאמן מתקדם יעבוד בעצימות יותר גבוה יותר משקלים אז הוא צריך כביכול יותר מנוחה
סביר להניח שמתאמן מתקדם יותר צריך יותר נפח עבודה

עד 2 סקופים זה בסדר. זה תלוי גם מה אוכלים עם זה. מדובר על 2 סקופים של אבקת חלבון על בסיס מים ללא שום מוצר מסביב לזה. אם תשתה 5 סקופים של אבקת חלבון על בסיס חלב אז הכל יספג

סביר להניח שמתאמן מתקדם יותר צריך יותר נפח עבודה
דווקא עם חלב אתה אומר שזה נספג יותר טוב? אני הבנתי דווקא להיפך.. ושעדיף לשלב איזה פרי עם זה אחרי אימון לשילוב של פחמימה קצת עם החלבון שזה דווקא מה שעוזר לספיגה (לא בדיוק ספיגה יש לזה המון משמעויות של זירוז התהליכים בגוף שאני לא בדיוק מתמצא בשמות ובפעולות עצמן אז אני קורא לזה ספיגה בגדול)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית