הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב תחתון תפוס

ירין0609

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
הגב התחתון שלי תפוס כבר חודש וחצי בהתחלה זה לא כאב כול כך וא זה התחיל להקרין גם לבטן בצד ימין ובירך כרגע לוקח כדורים נגד דלקת אבל זה לא כול כך עוצר הייתי אצל פזיולוג אבל הוא לא עזר כדאי לעבור צילום כי אני קצת דואג זה לא כאבים שהיי פעם הרגשתי

הגב התחתון שלי תפוס כבר חודש וחצי בהתחלה זה לא כאב כול כך וא זה התחיל להקרין גם לבטן בצד ימין ובירך כרגע לוקח כדורים נגד דלקת אבל זה לא כול כך עוצר הייתי אצל פזיולוג אבל הוא לא עזר כדאי לעבור צילום כי אני קצת דואג זה לא כאבים שהיי פעם הרגשתי

היי, הסימפטומים מוכרים וזו בהחלט בעיה שמופיעה לא מעט אצל מתאמנים. גש לפיזיותרפיסט שמתמחה בפציעות ספורט( אוכל להמליץ אם תגיד באיזה איזור) , איזה פיזיולוג מטפל בכאבים ?

ירין0609,
עד לתור אצל רופא מומחה, אתה יכול לנסות פעילות אירובית קלה ועיסויים (עצמאית עם כדור או בעזרת חבר\ה), זה יגביר את זרימת הדם למקום ויזרז את תהליך הריפוי. כמובן שיש לחדול עם הפעילות במידה ואתה מרגיש שהכאבים מתגברים.

ירין0609,
עד לתור אצל רופא מומחה, אתה יכול לנסות פעילות אירובית קלה ועיסויים (עצמאית עם כדור או בעזרת חבר\ה), זה יגביר את זרימת הדם למקום ויזרז את תהליך הריפוי. כמובן שיש לחדול עם הפעילות במידה ואתה מרגיש שהכאבים מתגברים.

זו בהחלט דרך טובה להתחיל את הטיפול, חשוב לשמור על תנועה ולא להמנע מ"תנועה לא נכונה" לא קיימת כזו, חימום מקומי ועיסוי יכול לעשות הקלה.

• פותח/ת השרשור
היי, הסימפטומים מוכרים וזו בהחלט בעיה שמופיעה לא מעט אצל מתאמנים. גש לפיזיותרפיסט שמתמחה בפציעות ספורט( אוכל להמליץ אם תגיד באיזה איזור) , איזה פיזיולוג מטפל בכאבים ?
אני נמצא באזור ראשון לציון אני מטפל אצל אוסטואפט בשם קאמי אבל זה לא עוזר כול כך כרגע אני עדין מתאמן לא עושה דדליפט וסקוואט מתרכז יותר בפלג גוף העליון פלוס אימוני שק וריצה 3 פעמים בשבוע

אוסטאופתיה לא אמורה לעזור מכיוון שהיא נחשבת רפואה אלטרנטיבית, כלומר חסרת הוכחות לגבי יעילותה. בנוסף, בארץ כל אדם יכול לקרוא לעצמו "אוסטאופת", גם אם הוא חסר כל השכלה בנושא.

פיזיולוג , אוסטאופת .
לך לפיזיותרפיסט שעובד עם ספורטאים עם הבנה בחדר כושר ותראה שיפור.
0544281278 ליאור בן אלטא
אתה מוזמן להגיד לו שמיכאל המליץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית