הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המאמן משגע לי את השכל!

• פותח/ת השרשור Amadey
  • פורסם בתאריך

Amadey

משתמש מתחיל
202
1
נק' מוניטין:
42
202
1
הי,

המאמנים של המכון שלי משגיעם לי את השכל!

לפני שבועה התחלתי ב SS, והיום כמו כל אימון תכננתי לעלות במשקל העבודה עד ש אחד מהמאמנים התחיל לזיין לי בשכל שאסור לעבוד אם משקל כבד כי זה פוגע בגדילה ( מאמן טיפש)
ולא נתן לי לעלות במשקל!

משקל כבד לפי ההגדרה של המאמן הטיפש הזה :
20 קילו (מוט) + 2.5 קילו כול צד!

אחרי האימון הוא המשיך לזיין לאמא שלי השכל שזה מסוכן ובלה בלה בלה ( הם מכירים)

המצב הוא כזה שהמאמן ואמא שלי "לא מרשים לי " להרים כבד.(ממש כבד מה אני יגיד לכם)

איך אני יכול להחזיר מלחמה ולהוכיח שהוא ליצן מטומטם?

מה לא נותן לך? שים משקל על המוט כמה שאתה רוצה, אתה משלם לחדר כושר בשביל להתאמן והם לא יכולים לומר לך "על תעלה משקל".
ולאמא שלך תגיד שהמאמן הזה ליצן כמו כמעט כל המאמנים בארץ.

תכלס, אם אמא שלך היא מהפולניות או אלה שמתחפשות לפולניות, אין הרבה מה לעשות בשיכנועים למעט להביא את יאיר לפיד להגיד להם שהם מטומטמים
או שתלך בזמנים שהמדריך הזה לא נמצא במשמרת, ותגיד לאמא שהפסקת להוריד (תעשה רושם שאתה מסכים איתה) ותתאמן חופשי
או שתחכה עד גיל 18 ושים לה זין

• פותח/ת השרשור
אמא "מאוכזבת " ממני שאני "הורס" את הגוף ואני מסביר לה אלף פעם
שפיתוח גוף לא פוגע בגוף!
וממש לא אכפת לי מהמדריך הזה או כול מדריך אחד בחדר כושר הזה.
אימון הבא אני מעלה משקל ב Squat הזה והי מה!

ו ל tal_s אני לא צריך אוזניות בישביל לא לשמועה אותו., אני גפ ככה לא שומע 😛

יש איזה מאמר שכתבו על הנושאה זה?

המאמן שמשגע

תתאמן איך שבא לך ואם הוא יתחיל לעשות בעיות תגיד לו שאתה תתלונן עליו על הטרדה מינית.תאמין לי גם אם תמות שם באמצע סקוואט הוא לא יתקרב אליך להגיש לך עזרה ראשונה.ואם אתה מחפש סימוכין לזה מהמקורות ראה ערך מייקל ג'קסון.

תתאמן איך שבא לך ואם הוא יתחיל לעשות בעיות תגיד לו שאתה תתלונן עליו על הטרדה מינית.תאמין לי גם אם תמות שם באמצע סקוואט הוא לא יתקרב אליך להגיש לך עזרה ראשונה.ואם אתה מחפש סימוכין לזה מהמקורות ראה ערך מייקל ג'קסון.

די די, מספיק עם העצות המטופשות האלה. המאמן לא ממש רוצה לאנוס אותו בתחת, הוא פשוט דואג לו. זה שהוא טמבל זה משהו אחר.

די די, מספיק עם העצות המטופשות האלה. המאמן לא ממש רוצה לאנוס אותו בתחת, הוא פשוט דואג לו. זה שהוא טמבל זה משהו אחר.
המאמן לא דואג לו, אני חושב שכל מאמן יודע שבמידה ומעמיסים בהדרגה אין שום בעיה בלהתקדם במשקלים, המאמן דואג רק לעצמו, וזה שהוא טמבל זה באמת משהו אחר.

חברה תפסיקו לזיין במוח שהמאמן דואג הוא רק מנסה לשחק אותה יודע וביננו מה הוא באמת מבין איזה גב יש לו לקשקושים שיוצאים מהפה בלי שליטה על כל מחקר שהוא קרא שמשקולות עוצרות תהתפתחות משנת1948 יצאו 1948מחקרים שטוענים ההפך וחוץ מזה בוא נעבור למציאות מה המאמן הזה עשה באיזה תחרות הוא זכה מר שחיפים מרכז שנת 48 וגם זה היה עם סטרואידים??????????? בקיצור תאמן בכל הכוח אבל שזה לא יבוא על חשבון עבודה לקויה ואם אתה לא קלטת תטכניקה של תרגיל מסוים אל תתקדם צעד נוסף בלי ללמוד אותה.בהצלחה חיים רק פעם אחת

נערך לאחרונה:
המאמן לא דואג לו, אני חושב שכל מאמן יודע שבמידה ומעמיסים בהדרגה אין שום בעיה בלהתקדם במשקלים, המאמן דואג רק לעצמו, וזה שהוא טמבל זה באמת משהו אחר.

אני לא בטוח. אני מתערב שמדובר באדם מבוגר, זה מה שהוא למד והוא בטח לא נכנס ל"קילוגרם" בשביל לקרוא מאמרים.
אני מסכים עם זה שמדובר בבורות, אבל אני לא מסכים עם הדעות המתלהמות כאן ובאשכולות אחרים כאילו המאמן רק רוצה לכסות על התחת שלו. כשמדובר בנערים מתבגרים שעדיין נמצאים תחת שליטת וגידול ההורים, לבוא לבחור ולומר לו "שים זין על המאמן ועל אמא שלך" זה לא לעניין. תמצאו (לא אתה ספציפית, באופן כללי) דרך אחרת להעביר את המסר.

כל בודיבילדר מקצועי שזכה להכרה בעולם ולא במכון וויצמן בת"א עזוב כל ספורטאי מקצועי מפינג פונע ועד קיפולי נייר התחיל מגיל ילדות,הגיע הזמן לפתח תספורט בארץ ועל מנת שיהיה שינוי מהרמה שמוצגת היום שספורטאי בארץ שמגיע לשיא בסוף קריירה משתווה לרמת ספורטאי צעיר וחובבן בחול צריך להתחיל קצת יותר מוקדם די לבלבל לילד תמוח וגם אם אכן הוא יפסיק לגבוה לאורך הוא מתחיל לגבוה לרוחב.........

מה עדיף.?לגרד תתקרה עם הראש או לשפשף עם הכתפיים תדלת האאאאאאאאאא?
אין קשר. יש מאמנים (ובצדק) שלא מוכנים לקחת אחריות על ילדים. כי אם נעשה סטטיסטיקה מפגרת (אני נורא נזהר פה שלא יפתחו עליי פה דוקוטרטים לסטטיסטיקה חדר-כושרית) אפשר להגיד שמתוך 4-5 מאמנים במכון יש אולי 1-2 שיודעים את הטכניקה כמו שצריך?
אני לא הייתי ממליץ לילד לעשות סקוואט ולדעת שהוא עלול ליפול קורבן לאיזה מאמן אדיוט אחר שידפוק אותו לגמרי. מה גם שילדים לא ממש טובים בלהקשיב. דברים כמו טכניקה טובה.. לא להפריז במשקלי עליה פשוט חולפים דרכם. כמובן יש ויש, לפעמים צריך להיות על הsafe side

יש את המאמרים על הסקוואט ועוד מהחומר של ריפ שמתייחס לנושא הזה, היה קטע בספר שמדבר על זה אם אינני טועה, יכול להיות שזה היה במהדורה הראשונה, אני לא בטוח. באמת שזה תלוי במצב שבו הוא נמצא, יש אנשים שלא מוכנים להקשיב, אין הרבה מה לעשות כנגד אטימות...

• פותח/ת השרשור
עוד חודש אני כבר לא ילד 😛
אין לי שום דבר נגד המאמנים כול עוד הם לא מתחילים להפגין בורות.
שיעשו את העבודה שלהם. ( לשחק בסנווקר במחשב ולהחזיר פלטות)

ביום שלישי או חמישי אני יעלה סירטון של הטכניקה שלי ואז אני כבר יראה מה לעשות...

אמא "מאוכזבת " ממני שאני "הורס" את הגוף ואני מסביר לה אלף פעם
שפיתוח גוף לא פוגע בגוף!
וממש לא אכפת לי מהמדריך הזה או כול מדריך אחד בחדר כושר הזה.
אימון הבא אני מעלה משקל ב Squat הזה והי מה!

ו ל tal_s אני לא צריך אוזניות בישביל לא לשמועה אותו., אני גפ ככה לא שומע 😛

יש איזה מאמר שכתבו על הנושאה זה?
יש בעיה חמורה יותר מזה שאתה לא יכול להתאמן ואני לא מאמין שהמורה ללשון עדיין לא העירה לך .
שבוע, לא שבועה.
לשמוע, לא לשמועה.
אל תוסיף ה סתם.

וצר לי על אימא שלך והמאמן שלך.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית