הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ידיים קטנות ביחס לחזה והגב

ThatsYoad

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
החזה והגב פשוט גדולים.. אולי זה בגלל הבנץ 80 שלי (לא גבוה אבל בלהתחשב שהסקוואט פאקינג 60 זה גבוה)
אני עושה גם אוברהד באימון כתפיים.. וחתירות..
ו2 תרגילים מבודדים לכל שריר (באימון a ובאימון b)
ועדיין הידיים קטנות ממש ביחס לגוף.. בעיקר היד האחורית .. שדווקא היא עובדת ממש חזק גם בתרגילי הכתפיים גם בבנץ וגם במבודדים. מה עושים?

גם אצלי היד לא גדלה מתרגילים מורכבים. פשוט הוספתי 3 סטים של יד קדמית 3 פעמים בשבוע והיא גדלה ב2 סמ תוך חודשיים.

מה האחוז שומן, אני כמוך כשאני מעל ל15 אחוז שומן
אבל כשאני באיזור ה12-13 הידיים שלי פתאום נראות גדולות יותר (למרות שהן קטנות יותר) אבל כל איזור מרכז הגוף עליון (חזה וגם לרוחב ועומק) נראה קטן יותר
מעבר לזה אתה יכול לתת יותר יחס לידיים וקצת פחות לגב ולחזה

החזה והגב פשוט גדולים.. אולי זה בגלל הבנץ 80 שלי (לא גבוה אבל בלהתחשב שהסקוואט פאקינג 60 זה גבוה)
אני עושה גם אוברהד באימון כתפיים.. וחתירות..
ו2 תרגילים מבודדים לכל שריר (באימון a ובאימון b)
ועדיין הידיים קטנות ממש ביחס לגוף.. בעיקר היד האחורית .. שדווקא היא עובדת ממש חזק גם בתרגילי הכתפיים גם בבנץ וגם במבודדים. מה עושים?
היחס בין הבנץ לסקוואט אמור להדאיג אותך יותר מהגודל של הידיים

• פותח/ת השרשור
היחס בין הבנץ לסקוואט אמור להדאיג אותך יותר מהגודל של הידיים
מה אני אמור לעשות? זה המשקל שהרגליים שלי מסוגלות לעשות.. ודווקא הם לא קטנות ביחס לגוף
אולי זה בגלל שהתחלתי סקוואט רק מלפני חודש

מה אני אמור לעשות? זה המשקל שהרגליים שלי מסוגלות לעשות.. ודווקא הם לא קטנות ביחס לגוף
אולי זה בגלל שהתחלתי סקוואט רק מלפני חודש

אני כמעט בטוח שאתה מבלבל את קושי הסקואט כתנועה מלאה לקושי משקל מקסימלי שאתה יכול

אני ב60 סקואט ואפילו במשקל גוף מתחיל להתנשף (כן אני גם 20% שומן כרגע) אבל אני מסוגל לשפוף באיזור ה140 כרגע וגם זה לא נחשב הרבה פה בפורום

תאמין לי יש לך עוד לתת, העיקר תוודא שהטכניקה נכונה

יש גם עניין מנטלי בסקוואט, אם אתה לא רגיל להעלות משקלים אתה עלול להגיע למצב שאתה חושב שהוא המקסימום שלך, אבך זה מחסום מנטלי.
קח הכל פה בעירבון מוגבל, מבחינת הטכניקה שלך, כי יכול להיות שמנטלית אתה פסדר אבל הטכניקה פח

הכל אצלך קטן ואתה אוכל תסביכים של מתחילים. תמשיך להעלות במסת השריר וזה יסתדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית