הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שעברתי עם לא מעט הפסקות בדרך מאימונים

WORKHARD

משתמש מתחיל
104
26
נק' מוניטין:
65
104
26
בן 24
תחילת הדרך נראתי ככה

והיום אני נראה ככה

vn36dk.jpg

לא לוותר חבר'ה, יש מטרה משיגים אותה.....

• פותח/ת השרשור
וואו שינוי קטלני!!!

איזה תוכנית השתמשתה??
אף פעם לא היה משהו קבוע
FBW בהתחלה לתקופה לא קצרה (לא כמו אלה שישר קופצים לAB), אחר כך הרגשתי מוכן ל-AB עברתי אליה, ועכשיו אני בABC ואני בתקופת מסה נראה איך זה ילך..

מתאמן שנה בערך עם הפסקות פה ושם

שאלה - באילו מבין התוכניות AB או ABC הרגשת את ההתקדמות הגדולה ביותר מבחינת מסת שריר?

• פותח/ת השרשור
כמה פעמים היית מתאמן בשבוע?
ראשון-חזה יד אחורית, שני- גב יד קדמית, שלישי- כתפיים רגליים, מנוחה ואז שוב חוזר על זה....

בכל אופן אני חושב שזה תלוי בעיקר בעוד מרכיבים אחרים כמו התזונה למשל, השקעתי את הנשמה בקטע הזה ועדיין משקיע

• פותח/ת השרשור
שינוי מדהים אחי לתקופה ממש קצרה

מסה נקייה או מלוכלכת?
תודה
עוד מעט מדובר כבר בתקופה של שנתיים, נראה לאן אגיע אם אמשיך להתמיד ככה עוד שנתיים בלי הפסקות ועצירות(בינתיים הולך טוב)

מסה נקייה
עד לא מזמן כל חודש עליתי במשקל גוף 2 קילו ובזמן האחרון זה כבר ניהיה יותר עלייה של 1 קילו כל חודש

תודה
עוד מעט מדובר כבר בתקופה של שנתיים, נראה לאן אגיע אם אמשיך להתמיד ככה עוד שנתיים בלי הפסקות ועצירות(בינתיים הולך טוב)

מסה נקייה
עד לא מזמן כל חודש עליתי במשקל גוף 2 קילו ובזמן האחרון זה כבר ניהיה יותר עלייה של 1 קילו כל חודש

בכמה פלוס קלוריות הייתה מעל הניטרלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית