עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאתה מתכוון ב 'לא גישה יעילה להעלה במסת השריר ' אתה מתכוון בלא הכי אפקטיבי ולמקסימום תוצאות כאילו?יש לך הכל בפורטל מאמרים. אני לא מאמין שיש שם משהו מיוחד שלא נכתב או נאמר כאן.
לפי מה שהבנתי המודל מדבר על תוכניות כוח כפרוקסי להעלאה במסת השריר מה שנסתר מספר פעמים במדע עד כה ולכן זה תלוי מה אתה מחפש. לדעתי זו לא גישה יעילה להעלאה במסת השריר
אבל רוב הדברים שכתובים בספר הם לא רק על עצימות , הדבר העיקרי בספר לדעתי זה לשלב את כל טווחי החזרות (חזרות של כוח ומשקל גובה , חזרות בינוניות משקל מאוזן בין כבד לקל , וחזרות גבוהות עם משקל נמוך אבל עדיין מהווה אתגר לחזרות הגבוהות)אכן. ברגע שאתה מתאמן עצים כל הזמן, אתה עושה את זה על חשבון נפח בתוכנית (סטים/חזרות). אתה מוריד באופן משמעותי מנפח העבודה שלך כי יש לך גם חיים מחוץ לחדר כושר וכל אימון שלך הוא לא 3 שעות. ברגע שאתה מקריב את הנפח בתוכנית אימונים, אתה גם מקריב את העלאה במסת השריר שלך (זה לא אומר שלא תעלה. אתה תעלה, פשוט לא אידאלי פר טווח זמן נתון)
אין דבר כזה אימון שהוא גם מאוד עצים וגם עם נפח מאוד גבוה. אתה חייב לוותר על אחד מהם ברגע שיש לך את השני.כמה כבר יקח לי אימון עצימות ונפח ביחד ? שעה וקצת אני חושב..
אפשר לאזן ביניהם אבל שיהיה שווה ושווה לאאין דבר כזה אימון שהוא גם מאוד עצים וגם עם נפח מאוד גבוה. אתה חייב לוותר על אחד מהם ברגע שיש לך את השני.