הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה על מסה

TimeTOLift

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
אני בן 17 שוקל 66 גובה 1.82.
אני התאמנתי במשך חצי שנה וכרגע הייתי בחצי שנה הפסקה.
אני עכשיו חזרתי להתאמן רציתי לדעת איך אני יכול להתחיל להעלות במשקל לכיוון ה70 קילו במסה נקייה.
ואם כדאי לי לבחור ביעוץ האישי המצוי באתר על מנת למקסס את התוצאות?
אני כרגע מתאמן 4 פעמים בשבוע ושוחה גם אחרי כל אימון( אני מתחיל בשחייה)
אשמח לחוות דעת

יש גם מפגשים אישיים במשרד בראשל"צ שכוללים מדידות

באתר אתה מקבל שאלון אישי שדוגם את דפוסי האכילה והאימונים שלך ולפי כך בונים לך תפריט. לפי דיווח של ממוצעים שבועיים אנחנו יודעים בדיוק מה צריך לשנות בתפריט/תוכנית כדי שתמשיך להתקדם על בסיס שבועי.

• פותח/ת השרשור
אז אם אני נרשם לייעוץ אני יכול לבוא גם לראשון?
זה כלול?
בנוסף, אשמח לדעת מה הייעוץ כולל לעומק?
תפריט מגוון?
ויש לא רוצה הלהגיד הבטחה בדיוק אבל סוג של, שאם אעקוב אחרי מה שתתנו לי אתקדם בקצב נכון והדרגתי?

הייעוץ באתר והייעוץ במפגשים פרונטלים מתומחר שונה. הייעוץ הפרונטלי כולל איתו את הייעוץ באתר + מדידות והעברת תכנים בכל מפגש

הייעוץ כולל תוכנית אימונים ותפריט מותאם אישית, מדידות של היקפים, אחוזי שומן. שינויים בתפריט/תוכנית כל שבוע בהתאם לשקילות ומפגש אחת לחודש שבו שוב עושים מדידות ומעבירים תכנים רלוונטים אליך כדי שתלמד להסתדר לבד

• פותח/ת השרשור
אה כי לפי מה שראיתי שכתבתם בתיאור של היועץ האישי-העברת תכנים תתבצע גם בדרך זו כך שהמתאמן ירכוש כלים

אנחנו נלמד אותך מה לעשות כך אי כך אם זו הכוונה, פשוט בייעוץ הפרונטלי אנחנו מרצים לפי מצגות רלוונטיות לתהליך שלך ספציפי והרבה יותר קל להעביר מידע כזה אחד על אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית