הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון בדיקת טכניקה דדליפט

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14

כמה דברים שאני רוצה להבין, קודם כל נתפסו לי האמסטרינג, זה תקין? דבר שני הרגשתי מעולה עם החזרות אבל בסרטון אני רואה שהגב לא ישר פלטה יש קימור קל , זה בסדר?
125 ל3
68 מג

זה נראה כאילו אתה מיישר קודם כל את הרגליים ואז את הגב, אז תקפיד כשאתה מתיישר, שכל הגוף יתיישר ביחד, לא רגליים לחוד ואז גב לחוד
מעבר לזה נראה בסדר
ותעבוד על רגליים חזק כי אתה חסר פורפורציה

• פותח/ת השרשור
זה נראה כאילו אתה מיישר קודם כל את הרגליים ואז את הגב, אז תקפיד כשאתה מתיישר, שכל הגוף יתיישר ביחד, לא רגליים לחוד ואז גב לחוד
מעבר לזה נראה בסדר
ותעבוד על רגליים חזק כי אתה חסר פורפורציה
חסר פורפורציה כאילו רגליים קטנות?
אני עובד חזק אבל אני כרגע בחיטוב סקוואט שלי 92.5 ל5

כן זה נראה כאילו הרגליים שלך משמעותית יותר קטנות מפלג גוף עליון, אולי זו הזווית פשוט
כשתעבור למסה (אם תעבור), תן דגש על היפרטרופיה באיזור הרגליים, טווח חזרות של 8-16 בערך זה אידאלי
זה כמובן במידה ואתה רוצה לגרות את הרגליים שיגדלו יותר, זו פחות עבודה על כוח ויותר ליופי

זה חוסר סבלנות מהרצפה. קח את הזמן בהתיישרות שלך, תדאג להפעיל את כל השרירים טוב, תמתח את המוט, ואז תדחוף את הרצפה, זה אמור לפתור את זה

• פותח/ת השרשור
כן זה נראה כאילו הרגליים שלך משמעותית יותר קטנות מפלג גוף עליון, אולי זו הזווית פשוט
כשתעבור למסה (אם תעבור), תן דגש על היפרטרופיה באיזור הרגליים, טווח חזרות של 8-16 בערך זה אידאלי
זה כמובן במידה ואתה רוצה לגרות את הרגליים שיגדלו יותר, זו פחות עבודה על כוח ויותר ליופי

זה חוסר סבלנות מהרצפה. קח את הזמן בהתיישרות שלך, תדאג להפעיל את כל השרירים טוב, תמתח את המוט, ואז תדחוף את הרצפה, זה אמור לפתור את זה

תודה על העצות חברה
בנוגע לגב הוא בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית