הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5X5 ליצני בחיטוב. איך אני קובע את המשקל ההתחלתי?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
5X5 ליניארי בחיטוב. איך אני קובע את המשקל ההתחלתי?

מעולם לא עשיתי 5X5.
איך אני יודע מאיזה משקל להתחיל ?
(אני יכול לדבר כאן על משקלי עבודה שלי במידה והם לא בדיוק משקלים שדורשים הוכחה?)

נערך לאחרונה:
אני חושב שצריך לעשות הפרדה בין שיאים אישיים לRM, שיא אישי צריך להיחשב למשקל הכי גבוה שהרמת למספר חזרות ספציפי, גם אם באימון הבא הוא הולך להישבר, RM זה כבר שיא אצל מתאמן שהוא לא מתחיל ויקח לו זמן מסוים (לפחות שבוע או יותר) לשבור את אותו השיא, לכן הוא RM.

ובכן הבט, בהיותך סקרן, לא הבנתי את כל הפואנטה, אני רק יכול להגיד לך שXRM מיוחס למשקל שאותו הרמת לאותן X החזרות

ובכן הבט, בהיותך סקרן, לא הבנתי את כל הפואנטה, אני רק יכול להגיד לך שXRM מיוחס למשקל שאותו הרמת לאותן X החזרות
זה במידה ואתה לא מתחיל, אם הינך מתחיל, המושג RM לא תקף לגביך, וזה מה שהסברת לENFORCER, הפואנטה היא שצריך לעשות הפרדה בין שיאים אישיים אצל מתאמן מתחיל שנשברים מאימון לאימון או קרוב לזה, וRM אצל מתאמנים יותר מתקדמים, שאצלהם הוא נקבע עד שישבר מה שלא יקרה תוך אימון אחד.

• פותח/ת השרשור
אם בנוסף להיותך ליצן, גם הינך אוויל משריש הזקוק לתרגום, נא אמור לי, ואתרגם לך.

בהיותך מתרגם, הייתי מבקש ממך לתרגם לי את UD2, אבל עד עכשיו הסתדרתי עם 40 עמודים ראשונים, אז יהיה בסדר.

זה ליצן

זה ליצן מתקדם

וזה טרול

זה טרול מלך

ברור?

וזה קשיו נסיך?
%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%95.jpg

בהיותך מתרגם, הייתי מבקש ממך לתרגם לי את UD2, אבל עד עכשיו הסתדרתי עם 40 עמודים ראשונים, אז יהיה בסדר.

ובכן הבט, בהיותך ליצן, הייתי ממליץ שתפנה אל אדון Sugarzaza, הוא בוודאי קרא את הספר, ובהיותו חובב ציטוט, הנני סבור כי הוא עשוי לתת לך מספר ציטוטים מובחרים מן הספר.

• פותח/ת השרשור
ובכן הבט, בהיותך ליצן, הייתי ממליץ שתפנה אל אדון Sugarzaza, הוא בוודאי קרא את הספר, ובהיותו חובב ציטוט, הנני סבור כי הוא עשוי לתת לך מספר ציטוטים מובחרים מן הספר.

טרול, אתה מדרדר אותי להטרלת יתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית