הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Zorev
  • פורסם בתאריך

Zorev

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חבר'ה
אני אקצר לכם
בן 16 וחצי , גובה 1.72 משקל 73, אחוז שומן 14. מתאמן שנה וחצי ובזמן הזה עליתי 20 קילו ואני מאוד מרוצה ממה שהשגתי , אך כרגע אני מתחיל להתקע בתכנית AB ולא מצליח לעלות במשקלי עבודה למרות שאני אוכל וישן טוב.
רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, איך לחלק את התכנית , כמה סטים לתת לכל שריר , אודה לכם מאוד אם תעזרו לי .

משקלים לחמישייה: דדליפט - 150, סקוואט - 140, בנץ - 90, פרס - 60 .

חשוב לציין שהגב שלי הוא השריר המפותח ביותר אצלי , גם מבחינת משקלי עבודה וגם מבחינת המראה שלו .

נ.ב המטרה שלי זה לעלות במסה בכל הגוף , ועם זאת להישאר חזק בתרגילי בסיס

כמה קלוריות/חלבון/פחמימה/שומן אתה אוכל? כמה משקל העלת ב-4 שבועות האחרונים פר שבוע לפי ממוצעי שקילות?
אם אתה לא יכול לענות על השאלות האלו אז הבעיה שלך היא בתזונה ולא בתוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור
כמה קלוריות/חלבון/פחמימה/שומן אתה אוכל? כמה משקל העלת ב-4 שבועות האחרונים פר שבוע לפי ממוצעי שקילות?
אם אתה לא יכול לענות על השאלות האלו אז הבעיה שלך היא בתזונה ולא בתוכנית אימונים
כרגע על ניטראלי כמעט חודש
120-140 חלבון
80 שומן
300 פחמימה

אז מה אתה מצפה מתוכנית האימונים שלך אם אתה ב"נטרלי"? תתחיל להעלות קלוריות. זה כמו שתגיד שאתה לוחץ על הגז ברכב ואין דלק ברכב אבל אתה רוצה שהוא יסע, אולי אני אחליף רכב וזה יסע (כשאין בו עדיין דלק). זה לא עובד ככה. חוץ מזה לא הזכרת שום דבר על משקל הגוף שלך אז סביר להניח שזה גם לא הנטרלי שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית