הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת סטרואידים

• פותח/ת השרשור dsw12
  • פורסם בתאריך

dsw12

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
-7
2
0
מה המצב חברים, באתי באמת להתייעץ אני לא עשיתי עדיין כלום וגם אחרי שתגיבו פה לא יבטוח יעשה אני מנסה לקבל עוד מה אנשים חושבים לפי דעתם אז בבקשה תתייחסו ברצינות ולא בצחוק אני מקשיב לכם באמת, וכל המידע אמיתי לא מנסה להמציא כדי לקבל תשובה חיובית!
אני בן 18 מתאמן כבר מגיל 15 אני חולה על התחום התחלתי לפני חודשיים קורס מאמני חדכ עם תזונה וזה לאחרי צבא להתחיל לפחות משהו בתור התחלה ואחרי זה להמשיך ללמוד יותר גבוה , הייתי אמור להיות מובחר בצבא אבל בגלל עיוורון צבעים ובעיות ראיה נפלתי מקרבי עקב הורדת פרופיל אז כרגע מתגייס עוד חצי שנה רק אם לא יותר...
אני מבין המון בנושא , בתוספים בסוגים שונים מה חרטא מה פחות בשרירים סוגים מ א' עד ת' ( בסטרואידים מכיר לא 100%) מרים משקלים כבדים 100+ של בבאנץ בסקוואט לכמות סטים נחמדה מאוד ואני מאוד מפותח יחסית לילדים בני 18 בגלל הזמן שאני מתאמן. אני מתאמן כל יום , מחליף תוכניות עוקב הכל אבל בזמן האחרון מרגיש קצת תקוע. אני שומר מאודד על תזונה .. ברמה מאוד קיצונית וכל גרם וגרם סופר בודק עוקב !בקיצור אני מאוד עמוק בתחום.. חשבתי להתחיל סטרואידים באלי לגדול.. לא מחפש משהו מוגזם אלה משהו שיתן לי פוש להמשך.
אני מרגיש מאוד תקוע בזמן האחרון אבל לא להיות הענק הירוק אלה להוסיף עוד קצת למשקל עוד קצת נפח לא משהו מוגזם..
השאלה מה אתם חושבים ? כדאי ? לא כדאי? תנו חוות דעות מה אתם חושבים..
תודה רבה ובבקשה תתייחסו רציני!

סחתיין על השקעה אבל כנירא אף אחד לא יתן לך פה יעוץ חיובי. היעוץ שלי אל תיגע בזה אתה לא בגיל המתאים בכלל. אם אתה באמת לא מתקדם עדיף לך לפנות ליעוץ אישי עם מישהו מיקצועי שיסבר לך ויעזור לך

אם יש משהו שתמיד מעלה לי חיוך זה ״אני לא רוצה מוגזם״
אתה חושב שאם תשתמש בחומרים אתה תראה מוגזם? אתה מבין שמוגזם זו מתנה גנטית שלא כל אחד זוכה בה?
בגילך עדיין יש בנייה של המערכת האנדוקרינית, יש בנייה של מערכת העצביים, ההשלכות בשימוש בחומרים בגילאים האלו לא יודעים ומנסיון כמו שכתבתי פה עשרות פעמיים תמיד מסתיים ב - trt.
ציינת משקלי עבודה, לא יודע לאיזה פקטור אתה רותה להתיחס אבל אם כוח זה חשוב לך אני היתי ממליץ שתמתין עוד כמה שנים, כשזה מדובר בכוח תמיד אפשר לשפר עוד קצת בצורה הטבעית, נכון שעם סטרואידים זה יותר מהר, אבל אל תשכל שישנם תופעות לוואי ובגיל הזה תיתכן פגיעה בפוריות.
היתי מציע לך לשקול את זה פעם נוספת.
תזכור דבר אחד, גיל הטיפש עשרה עובר, אתה תגיע ליום הזה שתרצה לעשות משהו יותר רציני עם החיים שלך חוץ מבייסבס וקוביות, אל תיתן לדברים מטופשים לפגוע לך בעתיד אתה לא צריך למצוא את עצמך מתרוצץ בין רופאים במקום להתרכז בקריירה ולבנות בית. פגיעה הורמונלית זה לא רק פגיעה בחשק המיני או פוריות, טסטוסטרון נמוך יכול לפגוע גם בפעילות היום יומית, עיצוב של חלק מהאישיות שלך, רמת אנרגיות, מוטיבציה ועוד...

• פותח/ת השרשור
אם יש משהו שתמיד מעלה לי חיוך זה ״אני לא רוצה מוגזם״
אתה חושב שאם תשתמש בחומרים אתה תראה מוגזם? אתה מבין שמוגזם זו מתנה גנטית שלא כל אחד זוכה בה?
בגילך עדיין יש בנייה של המערכת האנדוקרינית, יש בנייה של מערכת העצביים, ההשלכות בשימוש בחומרים בגילאים האלו לא יודעים ומנסיון כמו שכתבתי פה עשרות פעמיים תמיד מסתיים ב - trt.
ציינת משקלי עבודה, לא יודע לאיזה פקטור אתה רותה להתיחס אבל אם כוח זה חשוב לך אני היתי ממליץ שתמתין עוד כמה שנים, כשזה מדובר בכוח תמיד אפשר לשפר עוד קצת בצורה הטבעית, נכון שעם סטרואידים זה יותר מהר, אבל אל תשכל שישנם תופעות לוואי ובגיל הזה תיתכן פגיעה בפוריות.
היתי מציע לך לשקול את זה פעם נוספת.
תזכור דבר אחד, גיל הטיפש עשרה עובר, אתה תגיע ליום הזה שתרצה לעשות משהו יותר רציני עם החיים שלך חוץ מבייסבס וקוביות, אל תיתן לדברים מטופשים לפגוע לך בעתיד אתה לא צריך למצוא את עצמך מתרוצץ בין רופאים במקום להתרכז בקריירה ולבנות בית. פגיעה הורמונלית זה לא רק פגיעה בחשק המיני או פוריות, טסטוסטרון נמוך יכול לפגוע גם בפעילות היום יומית, עיצוב של חלק מהאישיות שלך, רמת אנרגיות, מוטיבציה ועוד...
תודה רבה אחי בגלל זה רשמתי פה תפוסט כי באמת אני במצב של חשיבה אם כן או לא אבל אני מעריך תתשובה שלך מאוד ולוקח אותה באופן רציני! תודה 😃

שמע, לפי דעתי כל עוד אתה לא מתחרה, בגיל 18 אין טעם לקחת סטרואידים.
אולי עדיף שתחכה לאחרי הצבא אם אתה ממש רוצה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית