הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החיטוב לא זז

• פותח/ת השרשור liran
  • פורסם בתאריך

liran

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שלם לכם אני כבר בחיטוב ומעל לחודש המישקל הוא 95 המישקל לא זז כול התקופה
היקפים בדקתי רק בשבועיים אחרונים גם לא זזו

התפריט שלי הוא

בוקר: שתי פרוסות לחם קל
250 גרם גבינה לבנה
כפית שמן זית

בניים: שתי יוגורט

צהריים: שתי פרוסות לחם קל
עם שיכבה של טחינה
+120 גרם חזה עוף

בניים: קופסא טונה
עם שתי פרוסות לחם
עם שיכבה של טחינה
עם כפית שמן זית

ערב: 250 גרם גבינה
עם כפית שמן זית

עכשיו בארוחה אחרונה זה מישתנה או שאני מאלתר או שלא אוכל

בנוסף אני עושה אירובי של מעל 180 דקות בשבוע
וטיפה אימון אינרובי {מיתאמן בבית}

מה לעשות בנידון?
תודה לכול העוזרים

מישהו יכול הסביר לי משהו?
הראי אכילה בגיראון שלילי תרזה
למה אם אוכלים ממש פחות לא מרזים{חוץ מהקטע ששורפים שריר}
וכמה פחות מידי זה לא טוב כבר?

מספיק להגיד גרעון הוא מכיל בתוכו את המילה 'שלילי' בנושא התזונה.
יש לגוף מנגנוני הגנה מפני הרעבה או יותר נכון מערכות הורמונליות שכאשר הגוף מקבל מעט מדי קלוריות הוא מאט את החילוף חומרים וכתוצאה מכך אתה לא מוריד במשקל.

למה לקרוא, אפשר להאכיל אותו בכפית ולעשות את כל העבודה בשבילו, גם לאכול במקומו ולעשות אירובי במקומו..

אין דרך טובה מפורום כשרוצים לזיין את השכל על דברים שלא מבינים בהם בשיט.
לזיין שכל? וכל מי שהגיב עליי
אני לא מתכוון להתווכח על זה.אבל מטמטיקה פשוטה אומרת
נניח 10 דקות ריצה 100 קלוריות(נניח) 20 דקות ריצה 200 קלוריות(נניח!!!)
מה שאומר 20 דקות ריצה שורף יותר
שרוף יותר=יותר מהר חיטוב פשוט. ואי אפשר להתווכח על זה.
לא יקרה לגוף כלום אם במקום 300 קלוריות נניח ישרפו 400 קלוריות

לזיין שכל? וכל מי שהגיב עליי
אני לא מתכוון להתווכח על זה.אבל מטמטיקה פשוטה אומרת
נניח 10 דקות ריצה 100 קלוריות(נניח) 20 דקות ריצה 200 קלוריות(נניח!!!)
מה שאומר 20 דקות ריצה שורף יותר
שרוף יותר=יותר מהר חיטוב פשוט. ואי אפשר להתווכח על זה.
לא יקרה לגוף כלום אם במקום 300 קלוריות נניח ישרפו 400 קלוריות

גם לא יקרה כלום אם יכנסו לגוף 300 קלוריות במקום 1500. צודק.

לא שמעתי על בן אדם שנשאר חיי מ300 קלוריות המלצתי לו על 1800-2000 קלוריות!
שנניח אם הוא ישרוף 300-400 אין הבדל משמעותי.
הקולרויות ששרפת באירובי = הקלוריות שלא אכלת.
אם יש לך תפריט של 2000 קלוריות ושרפת באימון 500 קלוריות, או שאכלת רק 1500 קלוריות זה אותו הדבר. הבעיה שאין לך בקרה כמה קלוריות אתה שורף כי בד"כ אתה גם שורף קלוריות לאחר האימון וקשה לעקוב אחר כך מאשר להסתכל על תוויות במוצרים (שגם שם זה לא מדוייק אבל עדיף).
בטח ש 20 דקות ריצה לא יהיו שווים ל 20 דקות הליכה כי העצימות שונה, אפשר לומר כך על כל דבר, אבל אם תעשה לדוגמה את אותו המרחק לדוגמה 5 ק"מ בריצה או בהליכה שווי הקלורי יהיה כמעט אותו דבר, פשוט בהליכה יקח פי כמה וכמה יותר זמן.

אם יש לך תפריט של 2000 קלוריות ושרפת באימון 500 קלוריות, או שאכלת רק 1500 קלוריות זה אותו הדבר. הבעיה שאין לך בקרה כמה קלוריות אתה שורף כי בד"כ אתה גם שורף קלוריות לאחר האימון וקשה לעקוב אחר כך מאשר להסתכל על תוויות במוצרים (שגם שם זה לא מדוייק אבל עדיף).
בטח ש 20 דקות ריצה לא יהיו שווים ל 20 דקות הליכה כי העצימות שונה, אפשר לומר כך על כל דבר, אבל אם תעשה לדוגמה את אותו המרחק לדוגמה 5 ק"מ בריצה או בהליכה שווי הקלורי יהיה כמעט אותו דבר, פשוט בהליכה יקח פי כמה וכמה יותר זמן.

הקלוריות שישרפו יהיו זהות פר האימון עצמו, אבל כמו שאמרת ההיתרון של הריצה/דופק גבוה זה שבהתאוששות הגוף ממשיך לשרוף קלוריות, לעומת זאת בהליכה כמה קלוריות הגוף ישרוף בשביל ההתאוששות? בקושי..

זה ברור. זה הכל במידה עדיף לרוץ כמו כלב על הליכון מאשר לאכול 1500 קלוריות ושוב אתה צודק זה לא מדיוק יש הערכות אבל לא יותר מזה. ב1500 קלוריות אפשר להכניס ארוחה וחצי או ארוחות
שלא היתי קוראה להם ''ארוחות'' זה האידיאולוגיה שלי צריך לזכור שאין גם דרך אחת לחיטוב יש כמה וכמה והדבר הכי חשוב הכל מסתכם בסוף היום נקודה, כמה אכלתה וכמה שרפתה.

הקלוריות שישרפו יהיו זהות פר האימון עצמו, אבל כמו שאמרת ההיתרון של הריצה/דופק גבוה זה שבהתאוששות הגוף ממשיך לשרוף קלוריות, לעומת זאת בהליכה כמה קלוריות הגוף ישרוף בשביל ההתאוששות? בקושי..
זה נכון אבל גם תלוי מה אתה עושה, אם תעשה אינטרוולים לדוגמה ההתאוששות תצרוך יותר קלוריות וכן הלאה.

זה נכון אבל גם תלוי מה אתה עושה, אם תעשה אינטרוולים לדוגמה ההתאוששות תצרוך יותר קלוריות וכן הלאה.

ברור...יש אינספור שיטות לביצוע אירובי, אבל בנתיים אנשים מודעים רק ל'הליכה בטיילת' וחבל.

**אתם יכולים לרשום מאמר על סוגי אירובי ולהסביר לאנשים את ההבדלים, יכול להיות נחמד**

יש לי כל שבוע מבחן על 350 עמודים באנגלית, רוצה להתחלף? ועוד דברים לא מעניינים כמו אזרחות (של ארה"ב, זה גם לא בדיוק אזרחות אלא (Political Science'
כלכלה ופסיכולוגיה

יש לי כל שבוע מבחן על 350 עמודים באנגלית, רוצה להתחלף? ועוד דברים לא מעניינים כמו אזרחות (של ארה"ב, זה גם לא בדיוק אזרחות אלא (Political Science'
כלכלה ופסיכולוגיה

האמת שהייתי מוכן להיות בארה"ב בסטטוס של לימודים..

כן פה תשלם כסף והופה תיכנס... למרות כשעוברים לאוניברסיטה אחרי הקולג' יש מבחנים כמו פסיכומטרי (SAT וכו')

כן פה תשלם כסף והופה תיכנס... למרות כשעוברים לאוניברסיטה אחרי הקולג' יש מבחנים כמו פסיכומטרי (SAT וכו')

אם הלימודים בארה"ב לא היו יקרים בטירוף 50K$ לשנה, אז הייתי שוקל כבר אחרי הצבא את המעבר לשם כדי לנסות להתקבל לאחת האונ' כמו בוסטון או MIT.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית