הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Chest dips

Bart496

משתמש מתחיל
77
4
נק' מוניטין:
4
77
4
אשמח לעזרה אנשים.

החלטתי לנסות לשלב באימונים את תרגיל ה-Chest dips כדי לעשות רוטציה עם הבנץ' פרס, הבעיה היא שאני לא מצליח בקושי לעשות חזרה אחת.
אני חדש בתרגיל הזה ויכול להיות שמשהו שאני עושה לא טוב, או שאני סתם חלש בזה.

אני אסביר:

כבר מהרגע שאני נעמד על המכשיר ואני באוויר, קשה לי. אני מנסה להטות את הגוף קדימה, יורד לאט לאט ופשוט לא מצליח, קשה בטירוף.

שני דברים שמקשים עליי:
1. קודם כל אני מרגיש כאב חזק באזור ה-וי שמתחת לצוואר, ולחץ מטורף על הידיים.
2. בנוסף במהלך התנועה אני מתנדנד מצד לצד - לא מצליח לשמור על שיווי משקל ולהיות ישר ויציב.

אשמח לטיפים ממכם, על איך להשתפר ולהתחזק בזה.

תודה !

אשמח לעזרה אנשים.

החלטתי לנסות לשלב באימונים את תרגיל ה-Chest dips כדי לעשות רוטציה עם הבנץ' פרס, הבעיה היא שאני לא מצליח בקושי לעשות חזרה אחת.
אני חדש בתרגיל הזה ויכול להיות שמשהו שאני עושה לא טוב, או שאני סתם חלש בזה.

אני אסביר:

כבר מהרגע שאני נעמד על המכשיר ואני באוויר, קשה לי. אני מנסה להטות את הגוף קדימה, יורד לאט לאט ופשוט לא מצליח, קשה בטירוף.

שני דברים שמקשים עליי:
1. קודם כל אני מרגיש כאב חזק באזור ה-וי שמתחת לצוואר, ולחץ מטורף על הידיים.
2. בנוסף במהלך התנועה אני מתנדנד מצד לצד - לא מצליח לשמור על שיווי משקל ולהיות ישר ויציב.

אשמח לטיפים ממכם, על איך להשתפר ולהתחזק בזה.

תודה !
תעשה באחיזה בינונית-צרה. הרבה יוצא בטוח.
תתחיל מחזרות שליליות זה הכי יעיל

אם אתה לא מסוגל לעשות חזרה אחת, אין לך מה לעשות את התרגיל עכשיו אלא ללכת אחורה ולבנות אותו דרך שלבים קלים יותר. תעשה Bench dips ואחר כך בין שני כיסאות. אז תוכל להוסיף קצת משקל או להתחיל לעשות מקבילים רגילים בספירה של 5- 5 שניות ירידה איטית ו5 שניות עלייה. כשתוכל לעשות מינימום 5x5, תרד ל3 סטים ותעלה חזרות, פעם אחת, פעמיים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מסוגל לעשות חזרה אחת, אין לך מה לעשות את התרגיל עכשיו אלא ללכת אחורה ולבנות אותו דרך שלבים קלים יותר. תעשה Bench dips ואחר כך בין שני כיסאות. אז תוכל להוסיף קצת משקל או להתחיל לעשות מקבילים רגילים בספירה של 5- 5 שניות ירידה איטית ו5 שניות עלייה. כשתוכל לעשות מינימום 5x5, תרד ל3 סטים ותעלה חזרות, פעם אחת, פעמיים בשבוע.
תודה.

שאלות:
1. Bench dips לא עובד על יד אחורית בכלל? איך זה יכול לעזור לי עם המקבילים?
2. לגבי הכאב שציינתי באיזור ה-וי שמתחת לצוואר, זה תקין או שזה רק אני?

תודה.

שאלות:

אין בעד מה.

1- עובד גם על יד אחורית. בדיוק כמו מקבילים. זה פשוט גרסה פשוטה יותר כי חלק גדול מהמשקל על הרצפה. זה עוזר לך עם מקבילים כי זה אותו תרגיל מבחינת התנועה רק בדרגת קושי נמוכה יותר.
2. לא מכיר את תחושת הכאב שציינת. כאב בעת ביצוע תרגיל הוא תמיד סימן לא טוב.

תודה.

שאלות:
2. זה קורה להרבה. מקבילים זה תרגיל שלא מתאים לכולם. אם לא הולך לך פשוט תבחר בתרגיל אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית