הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה מדויקת בצה"ל?

ליאו

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
1
25
1
יש פה חיילים (בהווה או בעבר) שהצליחו לעשות חיטוב מדויק או מסה נקייה בצבא?
איך אתם סופרים קלוריות? איך מגיעים לכמויות חלבון גבוהות? איך נמנעים מכל השמן שדוחפים באוכל בצה"ל?

אשמח לעזרה כאן או בפרטי:)

אצלי בבסיס כל השבוע חוץ מסופשים יש אוכל טוב שהצלחתי להסתדר איתו בחיטוב ובמסה נקייה.
אני תמיד בא לחדא עם משקל ושוקל את כל מה שאני אוכל כמו שאני עושה בבית, ומתאים הכל בעזרת מחשבון לדוגמה myfitnesspal.
להגיע לחלבון גם ממש לא בעיה אצלנו, אני תמיד מפרק איזה 14 שוקיים עוף ומגיע ככה לחצי קילו בשר, יש גם ביצים בארוחת ערב ובלילה יש פריסה עם טונה. כמובן יש גם בארונית אבקת חלבון להשלמה.
איך נמנעים משמן? תאכל מה שאפשר. בימים שמכינים שניצלונים ומשה בתיבה אני קונה בשקם טונה ואוכל הרבה ביצים בערב, וכמובן שאפשר להביא גם אוכל מהבית ולשים במקרר.

מקרר+מיקרו, ואם יש לך מטבחון בכלל טוב, וכשצריך לאכול בחדר אוכל עולים עם המשקל וזורקים זין על כולם

• פותח/ת השרשור
אצלי בבסיס כל השבוע חוץ מסופשים יש אוכל טוב שהצלחתי להסתדר איתו בחיטוב ובמסה נקייה.
אני תמיד בא לחדא עם משקל ושוקל את כל מה שאני אוכל כמו שאני עושה בבית, ומתאים הכל בעזרת מחשבון לדוגמה myfitnesspal.
להגיע לחלבון גם ממש לא בעיה אצלנו, אני תמיד מפרק איזה 14 שוקיים עוף ומגיע ככה לחצי קילו בשר, יש גם ביצים בארוחת ערב ובלילה יש פריסה עם טונה. כמובן יש גם בארונית אבקת חלבון להשלמה.
איך נמנעים משמן? תאכל מה שאפשר. בימים שמכינים שניצלונים ומשה בתיבה אני קונה בשקם טונה ואוכל הרבה ביצים בערב, וכמובן שאפשר להביא גם אוכל מהבית ולשים במקרר.
אבל הכל מוצף שמן, גם הפחמימות והעופות והבשר... ולגבי המשקל זה די מביך

זה מביך רק בהתחלה ואם אתה בוחר שזה יהיה מביך,התנהלתי ככה ב7 חודשים האחרונים שלי בצבא ולא הרימו יותר מידי גבות

אני אגיד לך מה, משקל זה לא משהו שאתה חייב, מישהו שעודה את זה כבר כמה זמן יודע להעריך בערך כמה גרם הוא אוכל, כמה ירקות כמה אורז ולפי זה אתה מכניס את הערכים

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך מה, משקל זה לא משהו שאתה חייב, מישהו שעודה את זה כבר כמה זמן יודע להעריך בערך כמה גרם הוא אוכל, כמה ירקות כמה אורז ולפי זה אתה מכניס את הערכים
היה לי תקופה של חצי שנה שמדדתי אבל עכשיו אין מצב שאני אדע.
מתמודדים. התוצאות באות בסוף ובאות בדיוק כמו שאני מתכנן.
ולמה זה מביך? זה כלי שעוזר לספור קלוריות.
אבל הרבה אנשים לא יודעים את זה.

זה מביך רק בהתחלה ואם אתה בוחר שזה יהיה מביך,התנהלתי ככה ב7 חודשים האחרונים שלי בצבא ולא הרימו יותר מידי גבות
יכול להיות שבקרבי זה יותר מקובל, אצלנו יש בנות וזה בטח יראה מוזר.

הייתי עושה את זה בענתות כלא 4 ובה"ד 16. לא בדיוק בסיסי לוחמים. ותשמע אין מנוס מלזרוק זין על אנשים. אם אתה ממש מובך קח אוכל בחמגשית למשרד/מגורים וואט אבר, תשקול שם ואז תאכל. אבל אתה צריך באמת פשוט ללמוד לזרוק זין, GAINZ יותר חשוב ממה כמה בנות מהבסיס אולי חושבות עליך.

לא צריך להיות לך אכפת מה אחרים חושבים, כי אתה עושה את זה בשביל עצמך ואתה יודע שזה יעזור לך להתקדם, אז למה להיות מובך מזה?

אני חייל עושה יומיות ומביא אוכל מהבית ,ככה שלא בעיה עם התזונה. נידמה לי שיומיות זה מצב אידיאלי למי שמנסה לפתח גוף בזמן צבא. בהצלחה

קח משקל אדם לצבא ותשקול את עצמך כל יום ותווסת את הצריכה הקלורית לפי ממוצעים שבועיים

הייתי עושה את זה בענתות כלא 4 ובה"ד 16. לא בדיוק בסיסי לוחמים. ותשמע אין מנוס מלזרוק זין על אנשים. אם אתה ממש מובך קח אוכל בחמגשית למשרד/מגורים וואט אבר, תשקול שם ואז תאכל. אבל אתה צריך באמת פשוט ללמוד לזרוק זין, GAINZ יותר חשוב ממה כמה בנות מהבסיס אולי חושבות עליך.
אבל לא חייב לשקול כל דבר קטן אחרי שבועיים אתה בערך יודע מההכמויות שאתה אוכל... או כמו שמייק שמייק אמר למטה

אבל לא חייב לשקול כל דבר קטן אחרי שבועיים אתה בערך יודע מההכמויות שאתה אוכל... או כמו שמייק שמייק אמר למטה
תשמע, כבר כמה שנים טובות שאני שוקל את האוכל שלי ואני יכול להעיד שכשאני שם "לפי העין" אני מקבל סטיות לא קטנות בכלל, ואצל מישהו כמוני שנלחם על כל גרם שהוא עולה הסטיות האלה יכולות להיות מאד משמעותיות. אז בשם הגיינז, אף אחד לא ימות מלהניח את הצלחת על המשקל בזמן המזיגה.

וואו זה פסיכי.
איך אתה יכול לדעת בכלל ברמת המיקרו מה הערכים של זה? מבחינת רטבים ,תוספות וכל זה

וואו זה פסיכי.
איך אתה יכול לדעת בכלל ברמת המיקרו מה הערכים של זה? מבחינת רטבים ,תוספות וכל זה
תוספות ורטבים שבאים על האוכל עצמו אי אפשר לדעת, אבל מצד שני זה להתעסק ממש בקטנות אז אפשר להחליק את זה. לא נראה לי שהרוטב והתיבול של החזה עוף יהרוס לי את כל התהליך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית