הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורף שומן ליפו 6

• פותח/ת השרשור meky
  • פורסם בתאריך

meky

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי אני חודשיים אחרי לידה ומניקה
יש לי שאלה לגבי שורף השומן ליפו 6 אם זה מותר בהנקה אני מתכוונת לחזור לחדר הכושר בימים הקרובים אם אני משלבת את הליפו 6 עם האימונים זה בסדר?

לא, זה לא בסדר, לשלם עבור משהו שלא עושה את מה שמתיימר לעשות זה לא בסדר.
מפה השיקול שלך, ליפו 6 נוטים גם לזייף הרבה בגלל שהמוצר ממותג היטב, בסה״כ מדובר בעוד תרכובת של ממריצים שלרוב יעשו יותר תופעות לוואי מסתם כוס קפה.

• פותח/ת השרשור
נכון אני ניסיתי אותו פעם לפני שנתיים זה נותן מרץ רציני באימון שיכול למשוך 3 שעות בלי להתעייף

אני לא יודע ברמה של מה מגיע אל התינוק בהנקה ממה שתכניסי בליפו 6
אבל בגדול אני יכול להגיד שכולו בנוי על לעלות לחץ דם ואם כמות נכבדת מהרכיבים כן מגיע אל התינוק זה לא בריא לשחק בלחצי דם בגיל כזה

דעתי האישית היא אל תגעי בשום תוסף תזונה לאחר לידה ועוד שאת מניקה איכלי בריא וזה הכל אם את רוצה לשמור על חיי הילד שלך ושיקבל את מלוא הויטמינים הנחוצים לאחר שתסיימי להניק אני הייתי ממליץ על קלן ולא על ליפו 6 שזה פשוט בזבוז כסף .

• פותח/ת השרשור
דעתי האישית היא אל תגעי בשום תוסף תזונה לאחר לידה ועוד שאת מניקה איכלי בריא וזה הכל אם את רוצה לשמור על חיי הילד שלך ושיקבל את מלוא הויטמינים הנחוצים לאחר שתסיימי להניק אני הייתי ממליץ על קלן ולא על ליפו 6 שזה פשוט בזבוז כסף .
מה זה קלן? אף פעם לא שמעתי עליו אני מחפשת משהו שיעזור לי להגיע לאחוז שומן נמוך ואז אני רוצה להעלות במסה
את בעצם שואלת האם להרעיל את התינוק שלך. בזה עוד לא נתקלנו בפורום...
הרגת אותי !!!! נראה לך מישהי רוצה להרעיל את התינוק שלה?
אני פשוט שאלתי כי קראתי שליפו 6 מבוסס על קפאיין זה הכל
כנראה אני לחוצה מדי לחזרה לשגרה ולחדר הכושר, בהיריון עליתי רק 5 ק"ג ועכשיו בהנקה נפתח לי התיאבון על המתוקים ואני לא מצליחה לאכול בריא וגם לא לשמור על המשקל וזה מתסכל אותי להידרדר כי כבר עליתי 4 ק"ג בחודשיים אחרי הלידה

מה זה קלן? אף פעם לא שמעתי עליו אני מחפשת משהו שיעזור לי להגיע לאחוז שומן נמוך ואז אני רוצה להעלות במסה

הרגת אותי !!!! נראה לך מישהי רוצה להרעיל את התינוק שלה?
אני פשוט שאלתי כי קראתי שליפו 6 מבוסס על קפאיין זה הכל
כנראה אני לחוצה מדי לחזרה לשגרה ולחדר הכושר, בהיריון עליתי רק 5 ק"ג ועכשיו בהנקה נפתח לי התיאבון על המתוקים ואני לא מצליחה לאכול בריא וגם לא לשמור על המשקל וזה מתסכל אותי להידרדר כי כבר עליתי 4 ק"ג בחודשיים אחרי הלידה
עזבי את החומרים !
התינוק שלך חשוב יותר ולהניק אותו חשוב יותר כדי שיקבל את כל החומרים המזינים כמו שצריך ולא כל מיני תוספי תזונה וחומרים שהם רעילים לגוף,
אחרי שתסיימי להניק תחזרי לפורום ונענה לשאלותייך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית