הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה מעל 1%

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
מה קורה?
לפני כמעט שלושה חודשים התחלתי חיטוב
אני בהתקדמות מצויינת עד עכשיו ירדתי 4.5 קילו ולא ירדתי אפילו גרם במשקלי עבודה להפך אפילו עליתי בשקלי עבודה (פתחתי על זה אשכול כבר אז לא רלוונטי )
עכשיו נשקלתי בבוקר אחרי שרותים והכל וראיתי שירדתי יותר מאחוז משקל גוף, אני ממש רוצה להקפיד על ירידה מבוקרת ונכונה
ולא לאבד מאסת שריר.. גם אם זה אומר שיקח לי יותר זמן בחיטוב ויותר מאמץ
כמה לדעתכם זה קריטי, והאם זה אומר שאני צריך למשל להוריד קצת אירובי/ לאכול יותר? אני פעיל המון במשך היום ככה שזה גם משפיע. .
אני יודע שזה רק שקילה אחת .. בכל מקרה אני רוצה להקדים תרופה למכה

ועוד שאלה שאני די יודע את התשובה אבל רק להיות בטוח .. בחלק מהתפריט שלי אני אוכל שני תמרים תוך כדי האימון.. בעיקרון ארבע קוביות שוקולד או חבילה של 20 גרם m&m שווה בערך מבחינת קלוריות .. אין בעיקרון בעיה להחליף נכון ? זה העיקר הערכים התזונתיים לא?

נערך לאחרונה:
לא כדאי לאכול שוקולד בזמן אימון...
יש בזה הרבה שומנים.
בכללי יש כאלה שאומרים (ואני חושב כמוהם) שאין צורך לאכול בזמן האימון כל עוד הוא פחות משעתיים ואתה אוכל לפני ארוחה טובה ואחרי ...
ולגבי הירידה המהירה: תוסיף איזה 100 קלוריות לתפריט ותראה איך הגוף מגיב.

מנסיון שלי שוקלד לא כדי לאכול שקולד במהלך אימון, אני הרגשתי בחילות שאכלתי בזמן אימון,
לגבי ירידה המהירה תוכל יותר חלבון אם אתה רוצה לשמור מסת שריר,
כלומר אל תקח את זה קיצוני(חלבון), תקח את הכמות הטובה לך, (תחשב יש שיטות)
וכומבן תקפיד על אימוני כח, בבחינת אירובי אל תעשה יותר מידי זה אכן גורם לירידה מהירה ולא מבוקרת.

• פותח/ת השרשור
לא כדאי לאכול שוקולד בזמן אימון...
יש בזה הרבה שומנים.
בכללי יש כאלה שאומרים (ואני חושב כמוהם) שאין צורך לאכול בזמן האימון כל עוד הוא פחות משעתיים ואתה אוכל לפני ארוחה טובה ואחרי ...
ולגבי הירידה המהירה: תוסיף איזה 100 קלוריות לתפריט ותראה איך הגוף מגיב.
מנסיון שלי שוקלד לא כדי לאכול שקולד במהלך אימון, אני הרגשתי בחילות שאכלתי בזמן אימון,
לגבי ירידה המהירה תוכל יותר חלבון אם אתה רוצה לשמור מסת שריר,
כלומר אל תקח את זה קיצוני(חלבון), תקח את הכמות הטובה לך, (תחשב יש שיטות)
וכומבן תקפיד על אימוני כח, בבחינת אירובי אל תעשה יותר מידי זה אכן גורם לירידה מהירה ולא מבוקרת.
תודה רבה לשניכם, בכל מקרה לאכול בזמן אימון דווקא עושה לי טוב חחח אני אוכל שני תמרים
אחד לפני הבנצ' אחד לפני המתח, לא יודע למה.. חח זה נותן לי אנרגיה
בכל מקרה מבחינת שומנים זה חמש גרם שומן, ומבחינת קלוריות זה שווה ערך לשני תמרים ובכל התפריט שלי אין בכלל בכלל סוכר וזה שובר נורא מנטלית שהדבר היחיד שאני אוכל מתוק זה רק בצ'ט..

נערך לאחרונה:
עכשיו נשקלתי בבוקר אחרי שרותים והכל וראיתי שירדתי יותר מאחוז משקל גוף, אני ממש רוצה להקפיד על ירידה מבוקרת ונכונה
ולא לאבד מאסת שריר.. גם אם זה אומר שיקח לי יותר זמן בחיטוב ויותר מאמץ
אפשר גם לאבד 1.5% ממשקל גוף כל שבוע לאורך זמן, זה פשוט עלול לפגוע בביצועים ובמצב המנטלי. אנשים עם עודף משקל רב יוכלו כנראה גם לאבד 2% ממשקל גופם כל שבוע למשך כמה חודשים, תלוי באחוז שומן (מדובר על אחוזי שומן 40%+). חוץ מזה שבוע נתון לאבד יותר מ-1% לא אומר כלום. אתה צריך לאבד ככה לפחות 4-6 שבועות ברצף כדי לומר שאתה באמת מאבד יותר מ-1% בשבוע

ועוד שאלה שאני די יודע את התשובה אבל רק להיות בטוח .. בחלק מהתפריט שלי אני אוכל שני תמרים תוך כדי האימון.. בעיקרון ארבע קוביות שוקולד או חבילה של 20 גרם m&m שווה בערך מבחינת קלוריות .. אין בעיקרון בעיה להחליף נכון ? זה העיקר הערכים התזונתיים לא?
זה לא משנה

• פותח/ת השרשור
אפשר גם לאבד 1.5% ממשקל גוף כל שבוע לאורך זמן, זה פשוט עלול לפגוע בביצועים ובמצב המנטלי. אנשים עם עודף משקל רב יוכלו כנראה גם לאבד 2% ממשקל גופם כל שבוע למשך כמה חודשים, תלוי באחוז שומן (מדובר על אחוזי שומן 40%+). חוץ מזה שבוע נתון לאבד יותר מ-1% לא אומר כלום. אתה צריך לאבד ככה לפחות 4-6 שבועות ברצף כדי לומר שאתה באמת מאבד יותר מ-1% בשבוע

זה לא משנה
כן אני לא רוצה שזה יפגע בביצועים ממש אז אני ממש עוקב אחרי מה שאתה אומר ויודע שזה לא טוב ..
הבנתי אותך תודה רבה מייק!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית