הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית אימון

• פותח/ת השרשור MP3
  • פורסם בתאריך

MP3

משתמש מתחיל
65
3
נק' מוניטין:
3
65
3
תוכנית למטרת היפרטרופיה 3 פעמים בשבוע+ 3 אימוני אירובי

177 ס"מ 71 ק"ג

כל התרגילים 3 סטים 6-8 חזרות

דדליפט
לאנצים כנגד מוט
סקוואט
לחיצת חזה כנגד מוט
אוברהד פרס
משיכה בפולי עליון/ מתח

אשמח לחוות דעת גם מבחינת נפח והתאוששות וגם הערכה של כמה זמן אני צריך לנוח בין הסטים

תוכנית למטרת היפרטרופיה 3 פעמים בשבוע+ 3 אימוני אירובי

177 ס"מ 71 ק"ג

כל התרגילים 3 סטים 6-8 חזרות

דדליפט
לאנצים כנגד מוט
סקוואט
לחיצת חזה כנגד מוט
אוברהד פרס
משיכה בפולי עליון/ מתח

אשמח לחוות דעת גם מבחינת נפח והתאוששות וגם הערכה של כמה זמן אני צריך לנוח בין הסטים
התוכנית לא בנויה טוב. סקווט לפני הדדליפט והלאנג׳ים,יותר מדי לחיצות ביחס למשיכות, ויהיה לך קשה גם בנץ וגם פרס באותן אימון.

קצת יותר מידי נפח לרגליים (מוזר לי לכתוב כזה דבר), הייתי מוריד את הדדליפט לסט אחד, עושה אותו לסירוגין (אימון כן אימון לא)
חוץ מזה זה סביר

קצת מוזרה התכנית. לא לפה ולא לשם מה שנקרא. אם למטרות היפרטרופיה כפי שציינת, אז הייתי מתייל מלהעלות נפח (ובמקרה של הרגליים כנראה מומלץ להוריד).

לא יודע אם ניסית כבר, אבל שלושה סטים של סקוואט, שלושה נוספים של דדליפט, ועוד לקנח בשלושה סטים של לאנג׳ים זה כבר המון לעמוד בו באימון, אם אתה עובד בעצימות גבוהה כמובן.

חסרים תרגילי עזר.
טווח חזרות מאוד מוגבל
בקיצור לא משהו

למה צריך תרגילי עזר?

תקן אותי אם אני טועה, אבל בתכנית מבוססת היפרטרופיה יותר הגיוני לקרוא להם תרגילי ידיים / כתפיים / תאומים וכו׳ מאשר תרגילי עזר?

• פותח/ת השרשור
הבנתי שהתוכנית לא משהו אבל למה צריך להוסיף תרגילי עזר ולמה טווח החזרות מוגבל? זה טווח מתאים להגדלת מסת שריר לא?

תקן אותי אם אני טועה, אבל בתכנית מבוססת היפרטרופיה יותר הגיוני לקרוא להם תרגילי ידיים / כתפיים / תאומים וכו׳ מאשר תרגילי עזר?
נהוג לקרוא לזה "עזר" גם בהיפרטרופיה. עניין של סמנטיקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית