הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לחלבון שאני אוכל

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני כרגע בחיטוב ואוכל ביום מבחינת חלבון 300 גרם חזה עוף, חביתה מ2 ביצים וחצי גביע קוטג' 5%.
עכשיו אני רואה שהביצים והקוטג' בתכלס מבחינת ערכים שווי ערך בחלבון רק ל100 גרם חזה עוף, אבל יש בהם פי 2 יותר קלוריות מ100 גרם חזה עוף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש משהו שיכול להחליף אותם שהוא לא 100 גרם חזה עוף? (כי לאכול וגם להכין כל יום את העוד 100 גרם חזה עוף יצא לי מהאף ואני כן רוצה לגוון קצת, שזה למה אני אוכל ביצה וקוטג' ולא פשוט 100 גרם חזה עוף)

יוגורט, גם עכשיו יש מגוון רחב של יוגרטים עם הרבה חלבון,
וכומבן אם זה ממש מציק לך אז תקנה אבקת חלבון,
מוצרם שונים מסויה..
הייתי אומר קיטניות אבל יש בהם הרבה פחמימות.

• פותח/ת השרשור
יוגורט, גם עכשיו יש מגוון רחב של יוגרטים עם הרבה חלבון,
וכומבן אם זה ממש מציק לך אז תקנה אבקת חלבון,
מוצרם שונים מסויה..
הייתי אומר קיטניות אבל יש בהם הרבה פחמימות.
כל היוגורטים החדשים האלה למיניהם לא מתקרבים לחזה עוף,הם פחות או יותר כמו הקוטג'... יש בהם איזה 20 גרם חלבון אבל 200 קלוריות גם

יש יוגורטים ללא סוכר, תראה באמת חזה עוף יותר עדיף, אבל אמרתהה שזה נמאס.
תקנה יותר מיוגורט אחד.

• פותח/ת השרשור
יש יוגורטים ללא סוכר, תראה באמת חזה עוף יותר עדיף, אבל אמרתהה שזה נמאס.
תקנה יותר מיוגורט אחד.
בתכלס הכי טוב חזה עוף יותר מהכל יותר מטונה,קוטג',ביצים וכו' אבל אי אפשר לאכול רק חזה עוף יש גבול...

יש את היוגורטים 20 גרם חלבון של דנונה שבגביע יש 20 גרם חלבון ל-140 קל' (יש בטעם תות וללא טעם)

• פותח/ת השרשור
יש את היוגורטים 20 גרם חלבון של דנונה שבגביע יש 20 גרם חלבון ל-140 קל' (יש בטעם תות וללא טעם)
או! זה כבר יותר הכיוון שאני מחפש
אמנם זה עדיין לא מתקרב לחזה עוף אבל זה כן עדיף בהרבה על ביצה או קוטג'

• פותח/ת השרשור
את זה כבר רשמתי מזמן!!

!
חחח כן פשוט לא ידעתי שיש יוגורט עם 20 חלבון ל140 קלורויות אלא רק כל אלה שהם 20 חלבון ל200 קלוריות שזה כמו הקוטג' מה שכן מצאתי יוגורט דיאט שזה אשכרה רק 60 קלוריות לגביע של 150 גרם ויש בו 6 גרם חלבון שזה מכובד ודומה לקוטג' אבל לפחות זה קצת מתוק
דרך אגב הרגע בדקתי את הערכים של קוגט' 1% והיחס שם בין חלבון לקלוריות שווה ערך אם לא עולה על היחס שיש בחזה עוף!!!
הבעיה ששם צריך לאכול מלא קוטג' כדי להגיע לאותם ערכים של חלבון שיש ב100 גרם חזה עוף

• פותח/ת השרשור
עוד משהו, בשקר בקר זה סבבה לחיטוב? יש חלקים של בשר שהם שווי ערך לחזה עוף או שבכל החלקים יש שומן ופחות חלבון מחזה?

עוד משהו, בשקר בקר זה סבבה לחיטוב?
זה סבבה לגמרי, תלוי כמובן בשאר התפריט

יש חלקים של בשר שהם שווי ערך לחזה עוף או שבכל החלקים יש שומן ופחות חלבון מחזה?
רוב הבשר האדום יהיה בו מעט יותר שומן, אבל אם מאזנים את זה לתוך התפריט אז אין בעיה

• פותח/ת השרשור
זה סבבה לגמרי, תלוי כמובן בשאר התפריט

רוב הבשר האדום יהיה בו מעט יותר שומן, אבל אם מאזנים את זה לתוך התפריט אז אין בעיה
המלצות על סוגי בשר ספצייפים רזים שטובים לחיטוב? כי אם זה יותר מידי קלוריות אני אצטרך לקצץ בפחמימה וגם ככה אני לא אוכל הרבה פחמימה אז יהיה בעיתי לרדת אפילו פחות ממה שאני אוכל כרגע

המלצות על סוגי בשר ספצייפים רזים שטובים לחיטוב? כי אם זה יותר מידי קלוריות אני אצטרך לקצץ בפחמימה וגם ככה אני לא אוכל הרבה פחמימה אז יהיה בעיתי לרדת אפילו פחות ממה שאני אוכל כרגע
נתחים רזים, תשאל את הקצב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית