הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט בין מסה לחיטוב

amielzzz

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אהלו אני בן 21, שוקל 75, 1.80 התאמנתי בעבר לפני 4שנים והבעיה העיקרית שלי הייתה תהליך החיטוב
כשהתחלתי להתאמן נכנסתי למסה של חצי שנה ושכניסיתי לחטב פשוט לא הצלחתי
כי לא התמדתי ולא דבקתי לתפריט וכל הזמן לכלתי
עכשיו אני רוצה לחזור להתאמן ומפחד ששוב אני יגיע למצב הזה אז חשבתי
לנסות חיטוב למשך חודש חודשיים אבל יכול להיות שזה יפגע במסה שתבוא לאחר מכן? כלומר תפגע ביתרון ההיפותרפיה שלי כמתאמן מתחיל?
או שעדיף לי לעשות מסה קצרה של כ3 חודשים או שזה בכלל לא יעיל?
תודה רבה!

1. אתה לא תגיע למצב הזה אם תבנה תפריט טוב! תפריט חיטוב הוא תפריט שגם טעים לך וגורם לכך שלא תהיה לך בעיה להקפיד על תזונה. אם לדוגמא אני רגיל במסה לאכול מה שבא לי ופתאום בחיטוב יהיו לי 2 ארוחות של פרכיות אורז וקוטג' 0% אני גם אשבר ולא אקפיד.
2. חיטוב למשך חודש-חודשיים לא יפגע לך במסה שלאחר מכן. אין דבר כזה יתרון היפרטרופיה של מתאמן מתחיל. יש אפקט מתאמן המתחיל שמאפשר לצבור יותר כוח בתור מתחיל.
3. בשני המקרים אתה לא תאבד יותר מדי. תעשה מה שבא לך לפי איך שאתה מרגיש. כלל האצבע אבל הוא שדי מיותר לעשות חיטוב אם לא צברת מסה לפני.

• פותח/ת השרשור
1. אתה לא תגיע למצב הזה אם תבנה תפריט טוב! תפריט חיטוב הוא תפריט שגם טעים לך וגורם לכך שלא תהיה לך בעיה להקפיד על תזונה. אם לדוגמא אני רגיל במסה לאכול מה שבא לי ופתאום בחיטוב יהיו לי 2 ארוחות של פרכיות אורז וקוטג' 0% אני גם אשבר ולא אקפיד.
2. חיטוב למשך חודש-חודשיים לא יפגע לך במסה שלאחר מכן. אין דבר כזה יתרון היפרטרופיה של מתאמן מתחיל. יש אפקט מתאמן המתחיל שמאפשר לצבור יותר כוח בתור מתחיל.
3. בשני המקרים אתה לא תאבד יותר מדי. תעשה מה שבא לך לפי איך שאתה מרגיש. כלל האצבע אבל הוא שדי מיותר לעשות חיטוב אם לא צברת מסה לפני.
אוקיי תודה! נראלי אני רק אבדוק את עצמי אם אני מסוגל לחטב למשך חודש ואז אני יעבור למסה

אתה צריך בכלל לחטב? יש לך מסת שומן ניכרת? או שסתם יש מעט מסת שריר עם מעט שומן מעל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית