הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות לגבי שינוי תרגיל..

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום!!!

בתכנית SS כתוב לעשות ביום השני תרגיל בשם Power Clean 5X3/Pullups 3X5 זאת אומרת לעשות או זה או זה?

לא חייב לעשות את שניהם?

ועוד שאלה.. לפי המאמר בקילוגרם כתוב שיש שני שלבים בתוכנית:
אחד, 3-4 שבועות. והשני, של 2-3 שבועות.

אז איך זה שאנשים פורסים את התוכנית על 4-5 חודשים? עד מתי מעלים פלטות "כבדות" ומתי חוצים את משקל ההעלאה ומתחילים עם "חצאי פלטות"?

אם אתה יודע לעשות פאוורקלין, תעזוב את המתח (אלא אם בא לך והפאוורקלין לא יושב בטכניקה שמאפשרת להעלות משקלים מאימון לאימון).

לגבי השלב השני - אתה צריך להעלות את המשקלים כמו בהתחלה עד שאתה מרגיש שזה הופך להיות קשה, ואז לקצץ. זה יכול לקרות אחרי חודש בתרגילים מסוימים ואחרי חודשיים בתרגילים אחרים. אח"כ ממשיכים להעלות במשקלים מקוצצים, נתקעים, עושים ריסטים, מעלים שוב... בשקט מגיעים לכמה חודשים טובים של תוכנית.

• פותח/ת השרשור
תודה ברה רבה אחי!!! עזרת לי!

אני אעזוב את הפואאר קליין ויעשה מתח.. כי אף פעם לא עשיתי את התרגיל הזהץץ

אבל אם אני מצליח לעשות יותר מתח ממה שכתבו בתוכנית אני יכול להוסיף סטים וחזרות? (והמספרים שמדוברים בתוכנית זה על משקל גוף, נכון?)

ההמלצה הגורפת היא להתחיל להוסיף משקל למתח אחרי שאתה יכול לעשות 15 חזרות. אני לא חיכיתי עד 15 חזרות (זה לא היה קורה בחיים עם מתח פעם-פעמיים בשבוע). אל תוסיף סטים, תוסיף משקל.

למה זה כ"כ הכרחי הספר? לעשות את התכנית זה לא מספיק?

אתה יודע מה קורה כשנוהגים בלי ללמוד לנהוג?

רמז:

strange-car-accident.jpg

• פותח/ת השרשור
מה זה קשור?
יש תכנית שמסבירה כמה חזרות וסטים, את הטכניקה לומדים. אז למה הספר הכרחי? תנסה לענות תשובה ישירה.

כי זאת תוכנית מסובכת מדיי ואתה לא תצליח לבצע אותה כמו שצריך בלי לקרוא את הספר.
חוץ מזה שכשרשמת "את הטכניקה לומדים" טעית, כי את הטכניקה אפשר ללמוד רק מהספר. (או ממישהו שקרא את הספר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית