הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוטציה חיצונית בכתף 'תקועה'

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום,מזה כמה שני אני סובל מכאבי כתפיים אך לאורך הזמן הצלחתי 'להתמודד' איתן ולהמשיך להתאמן מבלי להחריף את המצב.

הייתי בטיפולים ואצל מטפלים שונים,חלקם עזרו יותר וחלקם פחות-כולל פיזיו.

שמתי לב שבכל הקשור לסיבוב הכתף החוצה ביד בה הכתף כואבת,ההרגשה היא של משהו תקוע..לא נפתח..אני מנסה תרגילים שונים לחיזוק ותנועה ובסירטון הנ"ל -

כשאני מבצע את התרגילים,אני מרגיש קושי משמעותי מאד ובכלל בתרגילים שונים הקשורים לטרפז התחתון.

יש לציין שכאשר הייתי אצל פיזיו' לא קיבלתי אבחנה לגבי מיקום או סיבת הפגיעה.

האם יש תרגילים או 'טיפול' מסויים לבעיה כמו שתיארתי?

@Michael Pichenuk

היי. כן לא מעט פתרונות, כאבי כתפיים זו פציעה מאוד נפוצה של מתאמנים בחדר כושר, אני מטפל בכאלו על בסיס יומי.
בגלל שאתה מציין כאבי כתפיים ולא כתף אחת סימן שיש פה בעיה שאינה רק מפרקית או שרירית אלא עניין של, תנועה, טכניקה או אפילו מעורבות של מפרק מעל או מתחת.
מה ששלחת זה מעולה אבל יש מה המון תרגילי מוביליט שהם לא ספציפיים.
מוביליט הוא עניין אינדבידואלי, לכל אחד הטווחים שלו, המבנה שלו והטכניקה שתלויה בגורמים רבים.
ממליץ לך לא להתייאש , אתה מוזמן לקפוץ אלי לאבחון מלא ואוכל להנחות אותך מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
היי. כן לא מעט פתרונות, כאבי כתפיים זו פציעה מאוד נפוצה של מתאמנים בחדר כושר, אני מטפל בכאלו על בסיס יומי.
בגלל שאתה מציין כאבי כתפיים ולא כתף אחת סימן שיש פה בעיה שאינה רק מפרקית או שרירית אלא עניין של, תנועה, טכניקה או אפילו מעורבות של מפרק מעל או מתחת.
מה ששלחת זה מעולה אבל יש מה המון תרגילי מוביליט שהם לא ספציפיים.
מוביליט הוא עניין אינדבידואלי, לכל אחד הטווחים שלו, המבנה שלו והטכניקה שתלויה בגורמים רבים.
ממליץ לך לא להתייאש , אתה מוזמן לקפוץ אלי לאבחון מלא ואוכל להנחות אותך מה לעשות.

אני מראשלצ,אתה במרכז מתישהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית