הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS בשילוב עם אימוני אומנות לחימה

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
אז ככה,החלמתי מהניתוח (הרניה דו צדדית),אני עכשיו במשקל של 58 ק''ג על 1.71 ס''מ,בערך 13 אחוז שומן,כן שחיף,בגלל הניתוח.
יש לי אימוני JKD בימי שלישי ושישי,אני מתכנן לעשות AD וSS,אבל הבעיה שאימוני SS זה בימי ראשון,שלישי וחמישי,ככה יוצאים לי 2 אימונים על אותו יום ואני די נתקע,חשבתי לעשות את האימון ביום שלישי חלש יותר,אבל נראה לי שזה ידפוק את כל ההתקדמות.
למישהו יש הצעות לרוטניות שונות?
תודה מראש.
בנתיים עשיתי כמה אימוני JKD,מתי שאני אפסיק להיתפס חזק מהאימונים אני אתחיל SS.

SS במתכונתה המקורית קשה לעשות בשילוב עם אמנות לחימה. תוכנית FBW שמורכבת על אותם תרגילים פחות או יותר, בהתקדמות יותר איטית, תתאים לך יותר.

SS במתכונתה המקורית קשה לעשות בשילוב עם אמנות לחימה. תוכנית FBW שמורכבת על אותם תרגילים פחות או יותר, בהתקדמות יותר איטית, תתאים לך יותר.
כמו שיש כאלה שהמליצו על SS פעמיים בשבוע ועוד 2 אימוני קרוספיט.. הJKD אמור להוות סוג של אימון קרוספיט. יש מצב טוב שהוא יוכל להתקדם מזה.. במקרה הכי גרוע הוא יגיע לשלבים מתקדמים ולא יוכל להתאושש וישחק עם זה משם

כמו שיש כאלה שהמליצו על SS פעמיים בשבוע ועוד 2 אימוני קרוספיט.. הJKD אמור להוות סוג של אימון קרוספיט. יש מצב טוב שהוא יוכל להתקדם מזה.. במקרה הכי גרוע הוא יגיע לשלבים מתקדמים ולא יוכל להתאושש וישחק עם זה משם

לכן אמרתי ש-SS במתכונתה המקורית לא תתאים כאן. אפשר לשחק עם זה, נכון, זה תלוי גם מה הרמה שלו ב-JKD ואיזה סוג אימונים הוא עושה.

• פותח/ת השרשור
בעקרון רק התחלתי עם האימונים,אני רמה נמוכה מאד,אני מתאמן אצל דימיטרי ברשל''צ.
מה דעתכם על אימון A של SS ביום ראשון,לאחר מכן ביום שישי אימון B וכמובן אני אעלה פחות במשקלים?
למרות שזה נראה לי תמוה,יצא לי לעשות אימון אחד בכל שבוע,מה שיותר קורץ לי זה לעשות את האימון ביום שלישי עם משקלים נמוכים יותר ממשקלי העבודה שלי בשאר האימונים.
יש למישהו רעיון איך אני אמור לתכנן את זה?

אני הייתי עושה בהתחלה SS רגיל בנוסף לJKD ואחר כך כשנהיה כבד הייתי עושה שני אימונים ואימון קל + JKD.
בכל זאת JKD זו לא אומנות לחימה יותר מדי פיזית.
תנסה להמנע בJKD מכל השכיבות סמיכה והחרטא הזה מעבר לחימום.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי עושה בהתחלה SS רגיל בנוסף לJKD ואחר כך כשנהיה כבד הייתי עושה שני אימונים ואימון קל + JKD.
בכל זאת JKD זו לא אומנות לחימה יותר מדי פיזית.
תנסה להמנע בJKD מכל השכיבות סמיכה והחרטא הזה מעבר לחימום.
בעקרון לא עושים שם שכיבות שמיכה וכל זה,אבל אני לא יכול לבוא להגיד למאמן ''אני לא עושה את זה לא עושה את זה''
ככל הנראה אני אעשה אימון חלש ביום שלישי,אבל אני צריך לראות עוד תגובות בשביל להיות סגור על זה.

בעקרון לא עושים שם שכיבות שמיכה וכל זה,אבל אני לא יכול לבוא להגיד למאמן ''אני לא עושה את זה לא עושה את זה''
ככל הנראה אני אעשה אימון חלש ביום שלישי,אבל אני צריך לראות עוד תגובות בשביל להיות סגור על זה.
אתה יכול, תגיד לו שבמסגרת האימונים שלך אתה לא יכול לעשות את התרגילים האלה והאחרים וסגור עניין.

• פותח/ת השרשור
באף אימון לא עשינו לא שכיבות שמיכה,לא כפיפות בטן ולא מתח,ככה שאין בעיה מהבחינות האלו,אבל אני חוזר קרוע מהאימונים,כל האגרופים והבעיטות מעייפים,אני נתפס לכמה ימים,בגלל שאני בפעמים הראשונות אני מרגיש סחרחורות וכאילו שהאזניים נאטמות לי,גם תחושות של הקאה.

אתה יכול לעשות SS במתכונת של פעמיים בשבוע. אפשר להתקדם ככה יפה מאוד. תעשה אימון בראשון וברביעי/חמישי.
עבד לי מצוין כשהייתי עושה שני אימוני קראטה בשבוע.

• פותח/ת השרשור
האמת שכבר פתחתי שרשור בנוגע לתוכנית שחשבתי שתיכנס לי טוב בלוח הזמנים.
בנצרום,כמה משקל היית מעלה מאימון לאימון?
דרך אגב איפה אתה מתאמן?
אני גר ביבנה,עושקים אותי פה ב250 ש''ח לחודש,שבקושי יש בנצ' פרס ואיזה משהו מעפן שבקושי אפשר לעשות עליו סקוואט.
בקשה מאחד המנהלים,ניתן לשלב את הפוסט הנ''ל עם הפוסט הזה?
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10815
תודה

נערך לאחרונה:
אני אולי קצת יכול לעזור לך..
אני גם משלב אמנויות לחימה עם חד"כ.
עקרונית לפני שהתחלתי סקוואט, בנצ', דד וכו'.. זה לא הכביד עליי כמעט בכלל.
היום אחרי חודש וחצי בערך לתוך התרגילים החדשים זה הרבה יותר מתיש משזה נראה במיוחד כשעולים במשקל.
כמו שלטיסימוס אמר אולי באמת כדאי לך להתקדם לאט יותר. יש לא מעט אמני לחימה שמתאמנים קבוע בהנפות משקלים וגם במשטר אימונים אינטנסיבי של אימון או שניים ביום, אבל כרגע אתה ממש לא שם מבחינת הכושר.

http://www.spike.com/full-episode/ufc-primetime-gsp-vs/36730
תעביר ל3:20, רואים את גורג' סיינט פייר מניף..

נערך לאחרונה:
האמת שכבר פתחתי שרשור בנוגע לתוכנית שחשבתי שתיכנס לי טוב בלוח הזמנים.
בנצרום,כמה משקל היית מעלה מאימון לאימון?
דרך אגב איפה אתה מתאמן?
אני גר ביבנה,עושקים אותי פה ב250 ש''ח לחודש,שבקושי יש בנצ' פרס ואיזה משהו מעפן שבקושי אפשר לעשות עליו סקוואט.
בקשה מאחד המנהלים,ניתן לשלב את הפוסט הנ''ל עם הפוסט הזה?
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=10815
תודה

5 קילו בהתחלה ואז 2.5 קילו כשנהיה מאתגר.
אני מתאמן בפורמה. עושקים פה בערך במאתיים שקל, אבל יש ציוד סביר.

• פותח/ת השרשור
מה אתה חושב על ההעלאת משקלים שתכננתי בתוכנית?
דדליפט 4-5
סקוואט 3-5
בנצ' פרס ופרס 1.5-3
כשהתוכנית תהיה מאתגרת יותר אני אחתוך בחצי בערך,זה נראה לי סביר,זאת אומרת שהתוכנית הזאת מתאימה למישהו עם התאוששות נמוכה,וההתאוששות שלי בסדר גמור,ככה שזה יכנס בשיתוף עם שאר לוח הזמנים שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית