עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא היה אמור להיות 3 גרם? ולכמה חלקות רצוי? 2 מספיק?צריך 1.8-2 גרם של EPA+DHA
EPA = 1080
DHA 720
עדיף לחלק
חשוב גם שתשאף ליחס טוב בין אומגה 3 ל6, ז"א מלבד לתסף 3 גם להפחית 6
איך באופן ריאלי עושים את זה?
ממה שהבנתי גם אחרי שמצמצמים שמנים צמחיים עדיין יש כמויות גדולות של אומגה 6 בביצים, עוף ומוצרי חלב, שהם מקורות זולים ונוחים של חלבון למתאמנים רבים.
מצאתי את עצמי מתקשה למצוא מקורות שומן איכותיים מאז שהתחלתי להמנע מאומגה 6.
זה 3 גרם שמן דגים, שמכיל אומגה 3.זה לא היה אמור להיות 3 גרם? ולכמה חלקות רצוי? 2 מספיק?
אה התכוונת בכללי 3 גרם שמן דגים שמתוכם יספיק צריכה יומית של 2 גרם בערךזה 3 גרם שמן דגים, שמכיל אומגה 3.
ו-2 יספיק
כןאה התכוונת בכללי 3 גרם שמן דגים שמתוכם יספיק צריכה יומית של 2 גרם בערך
EPA = 1080
DHA 720
?
לא, אין פה סיכוןעכ עכשיו הייתי לוקח 3 כודרים של חברת now שכל כדור
EPA = 600
DHA 300
סכנתי את עצמי עם כמות שכזאת?
ממה שידוע לי אין ל- NOW תוסף עם כמויות כאלה. איזה תוסף אתה לוקח אם אפשר לשאול?עכ עכשיו הייתי לוקח 3 כודרים של חברת now שכל כדור
EPA = 600
DHA 300
סכנתי את עצמי עם כמות שכזאת?
ממה שידוע לי אין ל- NOW תוסף עם כמויות כאלה. איזה תוסף אתה לוקח אם אפשר לשאול?
אם אתה מתכוון ל- Ultra omega 3 אז יש בו 500+250.
וסתם טיפ לא קשור - ממליץ לך לפתוח כמוסה אחת ולהריח את השמן. אם יש לו ריח סימן שהוא מקולקל/התחמצן ולא כדאי לקחת אותם. קורה המון עם תוספי אומגה 3 שעוברים משלוח לארץ מחו"ל.
1. אז מה אתה ממליץ לא להזמין מחול ולדלם פי כמה יותר?ממה שידוע לי אין ל- NOW תוסף עם כמויות כאלה. איזה תוסף אתה לוקח אם אפשר לשאול?
אם אתה מתכוון ל- Ultra omega 3 אז יש בו 500+250.
וסתם טיפ לא קשור - ממליץ לך לפתוח כמוסה אחת ולהריח את השמן. אם יש לו ריח סימן שהוא מקולקל/התחמצן ולא כדאי לקחת אותם. קורה המון עם תוספי אומגה 3 שעוברים משלוח לארץ מחו"ל.
1. אז מה אתה ממליץ לא להזמין מחול ולדלם פי כמה יותר?
2. אני מאחסן את זה בארון זה בסדר לא?
3. והתוסף שלי הכמויות שם זה 600 פלטס 300
כמה אתה משלם ועל איזה תוסף? כמה כמוסות?1. אז מה אתה ממליץ לא להזמין מחול ולדלם פי כמה יותר?
רצוי במקרר. במיוחד בארץ ישראל בחודשי הקיץ.2. אני מאחסן את זה בארון זה בסדר לא?
אפשר.שאלה.. אפשר לשמור במקפיא את הקופסאות שלא משתמשים בהם? אם מזמינים בכמויות, אין תמיד מקום להכל במקרר
עדיף.שאלה.. אפשר לשמור במקפיא את הקופסאות שלא משתמשים בהם? אם מזמינים בכמויות, אין תמיד מקום להכל במקרר