הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כרס ואני רזה

• פותח/ת השרשור Airsea
  • פורסם בתאריך

Airsea

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
בן 23 משקל 65 עובד על מסה , מאז ומעולם היתה לי בטן קטנה (גנטי) אבל שהתחלתי מסה היא גדלה הרבה יחסית, החלטתי להכניס בנוסף לאימוני כוח כל סוף אימון ריצה.. עכשיו השאלה מה עדיף לי כדי לשרוף מהבטן לרוץ לאט אבל הרבה קילומטר? או שעדיף ספרינטים לטווח קצר של קמ? על מה אתם ממליצים?

אף אחת מהאופציות לא תוריד לך את הבטן. כדי להוריד את הבטן אתה צריך לעלות במסת השריר ולרדת באחוז השומן.

• פותח/ת השרשור
איך אני יכול להגיע לזה שהמשקל שלי כזה נמוך? הידיים והכתפיים שלי דיי גדולות, הבטן זה הבעיה היחידה, מה אתה מציע?

דרך אגב אולי כדאי להפסיק עם הגיינר?

איך אני יכול להגיע לזה שהמשקל שלי כזה נמוך?
גנטיקה בעיקר...
ידיים והכתפיים שלי דיי גדולות, הבטן זה הבעיה היחידה, מה אתה מציע?
לא להתרכז באזורים ספציפיים. לעשות את מה שכולם עושים. להתרכז קודם במסה כדי שכשתעשה חיטוב ותוריד שומן ישאר שריר מתחת. אחרי שתתחזק ותעלה במסה תעבור לחיטוב.
דרך אגב אולי כדאי להפסיק עם הגיינר?
לגיינר ספציפית אין שום השפעה מיוחדת על הבטן שלך על פני אוכל אחר. הגיינר יכול רק להשפיע על זה שאולי בגללו תגיע לכמויות קלוריות גבוהות מדי ותעלה מלוכלך

• פותח/ת השרשור
גנטיקה בעיקר...

לא להתרכז באזורים ספציפיים. לעשות את מה שכולם עושים. להתרכז קודם במסה כדי שכשתעשה חיטוב ותוריד שומן ישאר שריר מתחת. אחרי שתתחזק ותעלה במסה תעבור לחיטוב.

לגיינר ספציפית אין שום השפעה מיוחדת על הבטן שלך על פני אוכל אחר. הגיינר יכול רק להשפיע על זה שאולי בגללו תגיע לכמויות קלוריות גבוהות מדי ותעלה מלוכלך

אז אתה מציע להמשיך לעלות במסה בינתיים ושהבטן אפילו תגדל עוד ושבחיטוב אני אשתדל להוריד אותה? הבטן שלי ממש גדולה זה מצחיק

אז אתה מציע להמשיך לעלות במסה בינתיים ושהבטן אפילו תגדל עוד ושבחיטוב אני אשתדל להוריד אותה? הבטן שלי ממש גדולה זה מצחיק
זה הגוף שלך. תעשה מה שעושה לך טוב. אני אומר שאם אין לך מספיק מסת שריר ואתה תעשה חיטוב זה כנראה לא יביא לתוצאות נורא טובות. אבל אם בסדר העדיפויות שלך להיפתר מהכרס נמצא מעל ללהראות טוב בטווח הארוך אז תחטב.

• פותח/ת השרשור
תקרא את הפוסט הזה, כנראה זאת בעיה ביציבה שלך ולא שומן.
בכל מקרה כחלק מהשקילה השבועית, תמדוד היקף בטן

מה לעשות לגבי כרס
בדקתי תבעיית יציבה, גם שעומד זקוף ואני תמיד זקוף עדיין נראת הבטן, המשקל שלי נורא נמוך ובגלל זה אני מתוסכל מזה עוד יותר

• פותח/ת השרשור
כדי לשרוף מהבטן צריך להיות בגרעון קלורי ולעשות חיטוב ולא עלייה במסה

אתה מבין שזה מנגד מה שאני אמור לעשות? אני מצד אחד במשקל נורא נמוך ומצד שני כדי להוריד בטן גירעון שלילי

הרצון שלך ברור. אתה רוצה להעלות נפח שריר וגם להוריד את השומן בבטן.
אבל רצון לחוד ומציאות לחוד.
אתה יכול לבחור או את זה, או את השני.
או מסה, או חיטוב.
זה מה שמנסים להבהיר לך. או שתבחר להיפטר מהכרס במחיר של להיות רזה, או שתבחר להעלות נפח שריר במחיר של להישאר כרגע עם הכרס.

או מסה, או חיטוב.
זה מה שמנסים להבהיר לך. או שתבחר להיפטר מהכרס במחיר של להיות רזה, או שתבחר להעלות נפח שריר במחיר של להישאר כרגע עם הכרס.
בדיוק.

• פותח/ת השרשור
או מסה, או חיטוב.

השאלה אם אחרי המסה שאתחיל חיטוב אם באמת הכרס תרד ושלא מדובר במשהו גנטי, כי מי שאני ילד היתה לי בטן נפוחה כירסית,
גם שהייתי רזה היתה לי תבטן (לא כמו עכשיו אבל ללא ספק שהיתה)

השאלה אם אחרי המסה שאתחיל חיטוב אם באמת הכרס תרד ושלא מדובר במשהו גנטי, כי מי שאני ילד היתה לי בטן נפוחה כירסית,
גם שהייתי רזה היתה לי תבטן (לא כמו עכשיו אבל ללא ספק שהיתה)
עוד לא ראיתי בנאדם עם אחוז שומן באמת נמוך וכרס ״גנטית״.

יכול להיות שיש לך בעיית יציבה שאתה מוציא את הבטן שלך כחלק מהיציבה מה שגורם לאפקט מוגבר של ״כרס״ (לי יש את זה במידה מסויימת).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית