הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רזה מידי

• פותח/ת השרשור RM55889
  • פורסם בתאריך

RM55889

משתמש מתחיל
107
26
נק' מוניטין:
70
107
26
אני מתאמנת בסטודיו , ואחת המתאמנות זרקה לי הערה שאני נורא רזה .
אני תוהה לעצמי מתי אנשים יבינו שלהגיד "את נורא רזה " זה שווה מידה ללומר "את נורא שמנה ".
אני בסך הכל מודעת לעצמי ודיי במלחמה עם עצמי בנושא הזה אבל עדין לא כיף לספוג הערות כאלה .

אני תוהה לעצמי מתי אנשים יבינו שלהגיד "את נורא רזה " זה שווה מידה ללומר "את נורא שמנה ".
אני בסך הכל מודעת לעצמי ודיי במלחמה עם עצמי בנושא הזה אבל עדין לא כיף לספוג הערות כאלה .

מה המ.ג וגובה?
שלא תדעי כמה פעמים שמעתי ״אתה יותר מידי...״,
גם שהייתי שחיף וגם היום.

הם אף פעם לא יבינו, בני אדם הם יצורים שיפוטיים וברגע שתביני שזה אף פעם לא ישתנה את תפסיקי להתעניין במה שהם אומרים.
לא כיף לספוג הערות כאלה כי את מייחסת להן חשיבות, אם תביני שאת לא יכולה לשנות טבע של בני אדם ובתת מודע שלך זה לא יעניין אותך מה בנאדם רנדומלי כזה או אחר אמר עלייך את תהיי אדישה להערות האלו.

זה מצחיק כי כשהייתי מלאה,זרקו לי ״אולי תחשבי להתחיל לשמור״ ״אולי שווה לך להוסיף ספורט״ ״בטוח שבא לך פיצה?״ כשרזיתי זה הפך ל״את לא חושבת שאת מגזימה?״ את רזה מידי תעלי במשקל״ ״תאכלי יותר״
בשני המצבים הסתכלו לי על הצלחת ובשני המצבים ההערות האלו באו מאנשים שקרובים אליי וגם כאלה שאני לא מכירה,מאז הבנתי שלא משנה מה אעשה יהיה לאנשים מה להגיד,ואני מקשיבה אך ורק לעצמי, פשוט תעבירי כלא היה

• פותח/ת השרשור
מה המ.ג וגובה?
גם שהייתי שחיף וגם היום.

מה זה מ.ג?
מה המ.ג וגובה?
גם שהייתי שחיף וגם היום.

לא בטוחה מה זה מ.ג אבל אני שוקלת 54/169
זה מצחיק כי כשהייתי מלאה,זרקו לי ״אולי תחשבי להתחיל לשמור״ ״אולי שווה לך להוסיף ספורט״ ״בטוח שבא לך פיצה?״ כשרזיתי זה הפך ל״את לא חושבת שאת מגזימה?״ את רזה מידי תעלי במשקל״ ״תאכלי יותר״
בשני המצבים הסתכלו לי על הצלחת ובשני המצבים ההערות האלו באו מאנשים שקרובים אליי וגם כאלה שאני לא מכירה,מאז הבנתי שלא משנה מה אעשה יהיה לאנשים מה להגיד,ואני מקשיבה אך ורק לעצמי, פשוט תעבירי כלא היה

צודקת לגמרי . פשוט סתם מפליא אותי שאנשים לא מבינים שזה מעליב באותה מידה. אבל כנקאה שתמיד יהיו אנשים כאלה שיזרקו תגובות מיותרת אין מה לעשות ..

את נורא רזה " זה שווה מידה ללומר "את נורא שמנה ".

אמנם אני לא מצדיק מה שאמרו לך בשום סיטואציה, אך אני לא חושב ששני המשפטים אמורים להיות שווי ערך. אני בטוח שהיא התכוונה כפרגון ומחמאה

שתלך קיבינימט, מי היא בכלל?
את עומדת מול המראה ואת אוהבת מה שאת רואה? הכי חשוב. שימותו כל השאר

רק לאחרונה מישהו התפרץ עלי בצעקות על דעה שהבעתי בפני אדם אחר.
הנה אני מקיים שיחה עם אדם מסוים, ואדם אחר שאני אמנם מכיר, אך לא מקיים איתו את השיחה, פשוט התפרץ עלי בצעקות.

חייכתי אליו וניסיתי להרגיע אותו, רציתי להבין מאיפה הוא מגיע ואולי להסביר את דעתי טוב יותר, אבל הוא לא נרגע.
כששאלו אותו למה הוא כל כך כועס, הוא הבטיח להם שברור לו שזה הדדי, ושגם אני מתפוצץ מבפנים. הבטחתי לו שזה ממש לא המקרה, ושאני מרחם עליו שהוא כל כך כועס ממה שאמרתי.
הוא פשוט עזב את האזור בדרמטיות כועסת.

למדתי על עצמי משהו מעניין, כבר לא מפריע לי שמישהו שופט, כועס, עצוב בגללי. כואב לי בשבילו, אבל אני לא חש אשמה או אפילו צורך להתגונן או להתנצל.

בעבר כנראה שהייתי כועס, מתגונן, מתנצל, תוקף. לא יודע איך זה קרה, אולי סבלנות וקבלה עצמית שינו אותי.

כדאי להבין שלאנשים זכותם להרגיש ולחשוב מה שהם רוצים, מותר להם. זה לא צריך לשנות אצלך דבר. צריך להתנצל רק אם עשית משהו לא נכון, אבל לא אם מישהו כועס, מאשים, או תוקף אותך. קל לי לחלק התנצלויות, אבל זה לא יפתור את הבעיות העמוקות של אנשים שמרגישים כל כך רע עם עצמם עד שהם תוקפים אדם אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית