הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה|עזרת בבניית תכנית אימונים

danielsultan11

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן,בן 21 גובה 1.70 על משקל של בערך 68~70 ק"ג,רוצה לעלות בנפח ולהשמין כי אני עדיין דיי רזה.
בכל מקרה רציתי לשאול אתכם,איך מומלץ לחלק אימונים?התאמנתי בשנה האחרונה שלי בצבא על משקל גוף ומידי פעם עם דאמבלים כשהתאפשר,
נרשמתי לחדר כושר וכשאני מנסה לבנות לעצמי תכנית אימונים אני נתקל בהמון שאלות

1.בהנחה שאני מתאמן ארבעה פעמים בשבוע,כל כמה זמן אני אמור "לחזור" על שריר?בהנחה שאני עובד על חזה ועוד שריר ביום ראשון בשבוע,בשלישי/חמישי/שבת
אצטרך לחזור עליו או שאחת לשבוע זה מספיק?
2.כמה תרגילים מומלץ לעשות לשריר מסויים באימון?3?4?
3.איזה שרירים מומלץ לצוות כדי להפחית "התנגשויות" בין שרירים באימונים?
4.בהנחה שאני מאמן יד קדמית,יד אחורית,חזה,גב ורגליים(מקווה שלא שכחתי משהו)מה האופן האידיאלי ביותר לשלב בינהם?

אשמח שתענו לי על כל שאלה ספציפית ובסוף של התשובה תספקו לי גם ממש חלוקה ממשית לאימונים,בהנחה שאני מתאמן ארבעה פעמיים בשבוע(ראשון שלישי חמישי שבת אם רלוונטי)

תודה רבה!

למה שתרצה להשמין..
להעלות משקל בצורה גסה וכריאקצייה להשמין קצת זה מובן ( או להשמין הרבה כמו שקורה) אבל מה האינטרס שלך לכוון להשמנה?

למה פשוט לא לקחת תוכנית מוכנה בהתאם למטרה שלך? (כוח/גוף/כושר)
התוכניות המוכנות די טובות בסך הכל ;)

• פותח/ת השרשור
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
למה שתרצה להשמין..
להעלות משקל בצורה גסה וכריאקצייה להשמין קצת זה מובן ( או להשמין הרבה כמו שקורה) אבל מה האינטרס שלך לכוון להשמנה?

הכוונה בהשמנה היא להתנפח,אולי אני הייתי קצת לא ברור..
למה פשוט לא לקחת תוכנית מוכנה בהתאם למטרה שלך? (כוח/גוף/כושר)
התוכניות המוכנות די טובות בסך הכל ;)

בפורטל יש מספר תוכניות אימון עם חלוקה נכונה לשרירים על פי מספר ימי אימון לבחירתך , תן בראש !

תודה על התשובות חברים,בכל מקרה תוכלו לענות לי כמה פעמים מומלץ לאמן שריר מסויים בשבוע?בהנחה שכל אימון אני מתמקד ב2-3 שרירים ולא עושה fbw

תודה על התשובות חברים,בכל מקרה תוכלו לענות לי כמה פעמים מומלץ לאמן שריר מסויים בשבוע?בהנחה שכל אימון אני מתמקד ב2-3 שרירים ולא עושה fbw
כנראה פעמיים אלא אם הנפח שלך מאוד מוגבר באימון נתון (30+ סטים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית