הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה שמו של המכשיר שאפשר למדוד בו קלוריות במהלך היום?

אני לא חושב שזה שווה את הכסף, אבל זה שונה מבדיקת RMR.
בדיקת RMR לא נותנת לך כלום, כי אתה לא יודע כמה אנרגיה אתה מוציא ביום מפעילות שיגרתית וזה משתנה מיום ליום. המכשירים האלה מתיימרים להגיד לך כמה אתה מוציא כולל הכל (פעילות שיגרתית + אימונים).

אני לא חושב שזה שווה את הכסף, אבל זה שונה מבדיקת RMR.
בדיקת RMR לא נותנת לך כלום, כי אתה לא יודע כמה אנרגיה אתה מוציא ביום מפעילות שיגרתית וזה משתנה מיום ליום. המכשירים האלה מתיימרים להגיד לך כמה אתה מוציא כולל הכל (פעילות שיגרתית + אימונים).

כל עוד זה לא 100% זה די בזבוז כסף.
בגדול שאתה עושה מסה אתה הולך על מס' קלורי ככה שתהיה במאזן חיובי ואתה בודק את זה באמצעות העלייה במשקל.

כאשר אתה בחיטוב אתה יכול להיעזר בנוסחאות שגם בהן יש סטייה, אבל יש את העניין הכספי שנחסך ולראות אם אתה יורד במשקל, אם לא צריך לחתוך קלוריות ו/או להוסיף טיפה אירובי.

אישית 1000 שקל הייתי מעדיף לקנות זוג נעליים טובות ושעון דופק של POLAR.

זה אחד הדברים המגניבים (אפילו שהם לא מדייקים) אבל זה מאוד יקר.
זה טוב אבל, פתח שוק חדש..נקווה שישתפר

כל עוד זה לא 100% זה די בזבוז כסף.
בגדול שאתה עושה מסה אתה הולך על מס' קלורי ככה שתהיה במאזן חיובי ואתה בודק את זה באמצעות העלייה במשקל.

כאשר אתה בחיטוב אתה יכול להיעזר בנוסחאות שגם בהן יש סטייה, אבל יש את העניין הכספי שנחסך ולראות אם אתה יורד במשקל, אם לא צריך לחתוך קלוריות ו/או להוסיף טיפה אירובי.

אישית 1000 שקל הייתי מעדיף לקנות זוג נעליים טובות ושעון דופק של POLAR.
או 100 קילו חזה עוף

הבעיה במכשיר הזה שהוא חסר שימוש לאחר שבועיים של שימוש, אתה רואה כמה קלוריות "הוצאת" במצבים מסויימים וזהו הוא שוכב בארון, מה גם שצריך לשלם כל תקופה לאתר שלהם כדי לעדכן נתונים ועוד דברים שהמכשיר לא יכול לעבוד בלעדיו.
זה טוב למי שמחזיק קליניקה ובונה תפריטים, הוא יכול לתת את זה לבן אדם שילבש את זה כמה ימים וכך ידעו בקירוב את ההוצא הקלוריות שלו, מצד שני זה מוצר יקר ויכולים לשבור אותו בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית