הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי תכנית אימון

pluxcookie

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן אנשים יקרים
אז ככה קצת על עצמי
בן 22
גובה: 1.74
משקל : 80
אחוז שומן : 16-15 בקירוב
מטרה : עלייה במסת שריר.

אני מתאמן כבר כ3 חודשים וגיבשתי לעצמי תכנית אימונים של abc , מקפיד על תזונה טובה והגעה לערכים שאני צריך כדי לעלות ובנוסף לוקח גיינר מאחר
ועבודה במשמרות די מקשה עליי להשלים ארוחה.
התחלתי עם משקל של 71 קילו והיום אני 80.3, מאחר והמבנה גוף שלי היה רזה (עכשיו קצת מתחיל לקבל עיצוב וגודל) אז עליתי די מלוכלך וגדלה הבטן (בעיקר הבטן)

להלן התוכנית :

A - חזה ויד אחורית

חזה

בנץ' פרס 4X8-10
פרפר במכונה 4X10
לחיצת חזה במכונה 4X10
לחיצת חזה בשיפוע חיובי (עם מוט) 4X10
לחיצת חזה בשיפוע שלילי (בסמית) 4X10

יד אחורית
לא בידיוק יודע איך לקרוא לזה אבל לוקח משקולת מאחורי הראש בישיבה ומרים ומוריד (גביע אולי ?) 4X10
פשיטת מרפק כנגד כבל עליון 4X10
ג'קסון באוויר עם משקולת 4X10

B - גב ויד קדמית

גב
פולי עליון רחב 4X10
פולי עליון צר 4X10
T-BAR 4X10
גם על זה אני לא סגור לגבי השם אבל בישיבה ומושך אליי מלמעלה 2 ברזלים ועושה תנועת חתירה 4X10
חתירה בישיבה כנגד פולי תחתון באחיזה צרה 4X10
זוקפי גב במתקן 4X10

יד קדמית
לוקח ספסל שם אותו בשיפוע חיובי והולך מאחוריו ומרים משקולת (יד אחת עובדת ואז עובר לשנייה) 4X10
פטישים בישיבה 4X10
מוט W בעמידה 4X10

C - כתפיים ורגליים

רגליים

LEG PRESS 4X10
מכונה לארבע ראשי (מרים כלפי מעלה) 4X10
מכונה למאחורה של הארבע ראשי (https://images.***/smilies2/confused.gif) (מוריד כלפי מטה) 4X10
תאומים בסמית 4X10

כתף
לחיצת כתפיים עם משקולות 4X10
בישיבה פותח לצדדים מהאמצע (מכונה) 4X10
וסופר סט של הרחקה לצדדים מלמטה למעלה ואופקי מלמטה למעלה 4X20

מתאמן 4-5 פעמים בשבוע .
זהו בגדול, אני יודע שברגליים אין סקוואט ודדליפט כי עדיין לא יודע את הטכניקה ולא מעוניין להתחיל ללמוד.
אני רוצה לשאול אתכם האם זה הרבה נפח בתכנית, ואיך אפשר לגדול בקצב יותר מהיר.

ABC עושים 5-6 פעמים בשבוע בחלוקה שחילקת או שלא עושים ועוברים לפיצול אחר. פיצול עדיף ב ABC יהיה חזה, יד אחורית וכתף קדמית/אמצעית באימון A ואז גב, יד קדמית, כתף אחורית ב B ואז C רגליים ובטן וחלילה 5-6 פעמים בשבוע.

ABC עושים 5-6 פעמים בשבוע בחלוקה שחילקת או שלא עושים ועוברים לפיצול אחר. פיצול עדיף ב ABC יהיה חזה, יד אחורית וכתף קדמית/אמצעית באימון A ואז גב, יד קדמית, כתף אחורית ב B ואז C רגליים ובטן וחלילה 5-6 פעמים בשבוע.

אז מה אתה ממליץ לי לעשות? האפשרות היחידה שלי היא ללכת 4 עד 5 פעמים בשבוע , מה יכול לנפח אותי יותר מהר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית