הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעה על תפריט מסה - צריך עזרה

• פותח/ת השרשור kotol
  • פורסם בתאריך

kotol

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
בניתי תפריט לעלייה במסה ואני צריך חוות דעת עליו. יש לי גם כמה דברים שאני לא מבין, אמרו לי שזה לא משנה כמות הפחמימות בתפריט, אבל כמעט בכל מקום אני רואה שהצריכה המומלצת היא 50-55% של פחמימות מסך הקלוריות ואצלי הפחמימות הם 60%. בנוסף יש לי 10 גרם חלבון יותר ממה שצריך (פי 2 ממשקל הגוף) אז זה בסדר התפריט שבניתי או שצריך להוריד פחמימות וחלבונים? ואם כן איזה מאכלים לשים במקום? אני לא מצליח למצוא מאכלים עם הרבה קלוריות ובלי יותר מידי פחמימות או חלבון. תודה לעוזרים
* את הקינמון אני אוכל ביחד עם חלב ושיבולת שועל
* גובה : 176 ס"מ
* משקל : 59 ק"ג
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
בכל מקום אני רואה שהצריכה המומלצת היא 50-55% של פחמימות מסך הקלוריות ואצלי הפחמימות הם 60%
כשיש תוכי אחד מרכזי, שאר התוכים מנסים להיות כמוהו ולשיר את אותו השיר.

בנוסף יש לי 10 גרם חלבון יותר ממה שצריך (פי 2 ממשקל הגוף) אז זה בסדר התפריט שבניתי או שצריך להוריד פחמימות וחלבונים?
אתה יכול לאכול הרבה יותר מ-2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף. ההמלצה היא 1.6-2.2 גרם לק"ג משקל גוף

התפריט נראה בסדר. תשקל כל יום, תעשה ממוצע שבועי ותשאף לעלייה של 1.5% בחודש ב-3 חודשים הבאים ואז לאחר 3 חודשים עלייה של 1% בחודש (בד"כ זה 1% בחודש אבל בגלל שהמשקל שלך נמוך אז אפשר למתוח קצת את הגבול)

• פותח/ת השרשור
כשיש תוכי אחד מרכזי, שאר התוכים מנסים להיות כמוהו ולשיר את אותו השיר.

אתה יכול לאכול הרבה יותר מ-2 גרם חלבון לק"ג משקל גוף. ההמלצה היא 1.6-2.2 גרם לק"ג משקל גוף

התפריט נראה בסדר. תשקל כל יום, תעשה ממוצע שבועי ותשאף לעלייה של 1.5% בחודש ב-3 חודשים הבאים ואז לאחר 3 חודשים עלייה של 1% בחודש (בד"כ זה 1% בחודש אבל בגלל שהמשקל שלך נמוך אז אפשר למתוח קצת את הגבול)

תודה על התשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית