עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זהו שזה לא מאמר זה מאמרים* ושמעתי כמה מפתחי גוף שאמרו את זה בגלל זה שאלתיהוא יכול רק 32.1 מאיפה הבאת את המאמר המפוברק הזה?
זהו שזה לא מאמר זה מאמרים* ושמעתי כמה מפתחי גוף שאמרו את זה בגלל זה שאלתי
אז אין כזה דבר עודף חלבון והפרשת חלבון בשתן?
זהו שקראתי הבעייה שיש מאמרים שסותרים זה את זה ובגלל זה יש שאלות מבין?😣בחייאת כנס לפורטל ותקרא מאמרים ואז תשאל שאלות.
זהו שקראתי הבעייה שיש מאמרים שסותרים זה את זה ובגלל זה יש שאלות מבין?😣
אם זה ככה אז אחרי אימון אפשר לדפוק כמה כפות אבקת חלבון נניח 3-4 וככה להשלים את החלבון?אז ככה, נעשו מחקרים ואנשים שצרכו גם 4ג' חלבון פר ק"ג משקל גוף לא קרה שום דבר.
אין לגוף כמות מסויימת שהוא יכול לעכל בזמן מסויים זה מיתוס וזה הוכח.
זה הכל.
אם זה ככה אז אחרי אימון אפשר לדפוק כמה כפות אבקת חלבון נניח 3-4 וככה להשלים את החלבון?
אבל זה לא הולך ככה נכון?
מדריך אחד אמר לי לצרוך 1 עד 1 וחצי גרם חלבון פר קילוגרם בגוף בתקופת החיטוב ובכלל ואני צרכתי 2 עד 2 וחצי הוא אמר לי שזה יותר לאנשים שמתאמנים כול השבועבדיבלדרים ולא אחד שמתאמן 4 5 פעמים בשבוע ושזה מיותר כ"כ הרבה כי ביחס לאימוניםן השריר יצטרך פחות חלבון והשאר יכול לגרום להשמנה כאילו יש בזה הגיון אבל אני כבר לא יודע מה כדי ומה לא כדי עם החלבוןאז מצטרף לבחור שלמעלה ( דרך אגב הוא אמר לי שבארוחה עד 20 גרם חלבון) אשמח לתשובה ככה דרך אגב
מדריך אחד אמר לי לצרוך 1 עד 1 וחצי גרם חלבון פר קילוגרם בגוף בתקופת החיטוב ובכלל ואני צרכתי 2 עד 2 וחצי הוא אמר לי שזה יותר לאנשים שמתאמנים כול השבועבדיבלדרים ולא אחד שמתאמן 4 5 פעמים בשבוע ושזה מיותר כ"כ הרבה כי ביחס לאימוניםן השריר יצטרך פחות חלבון והשאר יכול לגרום להשמנה כאילו יש בזה הגיון אבל אני כבר לא יודע מה כדי ומה לא כדי עם החלבוןאז מצטרף לבחור שלמעלה ( דרך אגב הוא אמר לי שבארוחה עד 20 גרם חלבון) אשמח לתשובה ככה דרך אגב
איפה ההגיון פה?
איפה הפיסוק פה?