הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגוף יכול לספוג עד 32 גרם חלבון בלבד?

• פותח/ת השרשור eRe27
  • פורסם בתאריך

eRe27

משתמש מתחיל
239
1
נק' מוניטין:
-426
239
1
שלום אז ככה יש לי שאלה יש כאלה מחקרים שאומרים שהגוף יכול לספוג רק עד 32 גרם חלבון בארוחה זה נכון?

זהו שקראתי הבעייה שיש מאמרים שסותרים זה את זה ובגלל זה יש שאלות מבין?😣

אז ככה, נעשו מחקרים ואנשים שצרכו גם 4ג' חלבון פר ק"ג משקל גוף לא קרה שום דבר.
אין לגוף כמות מסויימת שהוא יכול לעכל בזמן מסויים זה מיתוס וזה הוכח.

זה הכל.

• פותח/ת השרשור
אז ככה, נעשו מחקרים ואנשים שצרכו גם 4ג' חלבון פר ק"ג משקל גוף לא קרה שום דבר.
אין לגוף כמות מסויימת שהוא יכול לעכל בזמן מסויים זה מיתוס וזה הוכח.

זה הכל.
אם זה ככה אז אחרי אימון אפשר לדפוק כמה כפות אבקת חלבון נניח 3-4 וככה להשלים את החלבון?
אבל זה לא הולך ככה נכון?

מדריך אחד אמר לי לצרוך 1 עד 1 וחצי גרם חלבון פר קילוגרם בגוף בתקופת החיטוב ובכלל ואני צרכתי 2 עד 2 וחצי הוא אמר לי שזה יותר לאנשים שמתאמנים כול השבועבדיבלדרים ולא אחד שמתאמן 4 5 פעמים בשבוע ושזה מיותר כ"כ הרבה כי ביחס לאימוניםן השריר יצטרך פחות חלבון והשאר יכול לגרום להשמנה כאילו יש בזה הגיון אבל אני כבר לא יודע מה כדי ומה לא כדי עם החלבוןאז מצטרף לבחור שלמעלה ( דרך אגב הוא אמר לי שבארוחה עד 20 גרם חלבון) אשמח לתשובה ככה דרך אגב

מדריך אחד אמר לי לצרוך 1 עד 1 וחצי גרם חלבון פר קילוגרם בגוף בתקופת החיטוב ובכלל ואני צרכתי 2 עד 2 וחצי הוא אמר לי שזה יותר לאנשים שמתאמנים כול השבועבדיבלדרים ולא אחד שמתאמן 4 5 פעמים בשבוע ושזה מיותר כ"כ הרבה כי ביחס לאימוניםן השריר יצטרך פחות חלבון והשאר יכול לגרום להשמנה כאילו יש בזה הגיון אבל אני כבר לא יודע מה כדי ומה לא כדי עם החלבוןאז מצטרף לבחור שלמעלה ( דרך אגב הוא אמר לי שבארוחה עד 20 גרם חלבון) אשמח לתשובה ככה דרך אגב

איפה ההגיון פה?

איפה ההגיון פה?

איפה הפיסוק פה?

מה הגיון ומה פיסוק שאלתי שאלה לא בא לך לענות אל תענהה אני שואל כי אני כול הזמן נתקל בנתונים שונים

פיסוק זה לגייז. 🤡

ואני לא גייז 😃 אז תקרא או שאולי או שאול

21833_281882571602_281809676602_4071054_2746315_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית