עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מרגיש שקשה לי להוריד את התחת, במידה ואני מנסה מרגיש שאני מאבד יציבות עם הגב/יציבות כללית, כלומר ממש קשה לי לקחת את הברכיים קדימה יותר אם זו הכוונה.התחת עולה מהר מדי, ואז אתה צריך למשוך הכל מהגב.
תוריד מעט את התחת, תדאג להשאיר את הברכיים קדימה בתחילת התנועה, ותדחוף את הרצפה
תוריד משקל מהמוטמרגיש שקשה לי להוריד את התחת, במידה ואני מנסה מרגיש שאני מאבד יציבות עם הגב/יציבות כללית, כלומר ממש קשה לי לקחת את הברכיים קדימה יותר אם זו הכוונה.
.
כמובן שאוריד, אבל כוונתי שאני מרגיש את החוסר יציבות עוד בסט אפ עצמו, כאלו אני עומד ליפול אחורה.תוריד משקל מהמוט
אז תשלח את הברך מעט יותר קדימה ותדחוף עם כל כף הרגל. זה יגרום לכך שבמקום שאתה תיפול אחורה, המשקל יתנתק מהרצפהכמובן שאוריד, אבל כוונתי שאני מרגיש את החוסר יציבות עוד בסט אפ עצמו, כאלו אני עומד ליפול אחורה.
כלומר להגיע למומנטום שאני מרגיש את המתיחה בהאמס ומשם כביכול לדחוף עם הרגליים ולמשוך את המשקל, או שאין קשר בין השניים?אז תשלח את הברך מעט יותר קדימה ותדחוף עם כל כף הרגל. זה יגרום לכך שבמקום שאתה תיפול אחורה, המשקל יתנתק מהרצפה
פחות או יותר נכוןכלומר להגיע למומנטום שאני מרגיש את המתיחה בהאמס ומשם כביכול לדחוף עם הרגליים ולמשוך את המשקל, או שאין קשר בין השניים?